Artes G712 sahipleri tecrübelerimizi burada paylaşalım.
Cihazı 3 hafta önce aldım
GSM hattınızı takıp telefon gibi kullanabiliyorsunuz, Data hattınızı direk takabiliyorsunuz, IPS ekran çok hoş, WiFi sorunsuz ayrıca hotspot ile 3G modeminizi paylaşıma açmanız çok güzel bir özellik, Bluetooth var. GPS i biraz yavaş ama iGo ve Synic proğramlarını kurdum ve denedim ikiside çalışıyor sorunsuzca.
bende kullanıyorum 3 hafta önce aldım. ama arada restart yapıyor cihaz, bazende ekranı kilitledikten sonra tekrar açmak istediğimde açılmıyor hiç tepki vermiyor, cihazı kapatmam gerekiyor sizde de aynı sorun varmı?
Merhaba bende bu cihazı almayı düşünüyorum, telefon özelliği olduğunu yazmışsınız, biraz daha detaylı anlatır mısınız? her hangi bir program mı yükleniyor? konuşmak için kulaklık mı kullanmak gerekiyor, telefon rehberi, çağrılar vs ekranda gözüküyor mu?
telefonla arama yapılıyor ama handsfree gibi dışarı veriyor sesi, kulaklıkla denedim ama bu seferde mikrofondan ses gitmez oldu karşıya, bluetouth kulaklık denemedim belki onda düzgün çalışır. rehber içiin program yükledim sim rehberini başka türlü göremedim,
bende kullanıyorum 3 hafta önce aldım. ama arada restart yapıyor cihaz, bazende ekranı kilitledikten sonra tekrar açmak istediğimde açılmıyor hiç tepki vermiyor, cihazı kapatmam gerekiyor sizde de aynı sorun varmı?
bende stand by a geçince veya ilk açılışta ekranda görüntü bozuk geliyordu şimdi teknik servise gönderdim bakalım bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: BiGGER_TAURUS
Merhaba bende bu cihazı almayı düşünüyorum, telefon özelliği olduğunu yazmışsınız, biraz daha detaylı anlatır mısınız? her hangi bir program mı yükleniyor? konuşmak için kulaklık mı kullanmak gerekiyor, telefon rehberi, çağrılar vs ekranda gözüküyor mu?
evet telefon proğramı kullanmak gerekiyor örneğin ben DW Contacts & Phone proğramını yüklemiştim ve normal ses görüşmesi yaptım ancak kulaklık ile denemedim bluetooth ilede denemedim tablet serviste şimdi ekran problemi çıktı gelsin dener paylaşırım
BU CİHAZDAN KİMSEDE YOKMU Kİ...
quote:
Orijinalden alıntı: muratsert
BU CİHAZDAN KİMSEDE YOKMU Kİ...
Kimsede yok sanırım, ben bu aralar huawei mediapad 7" olanı sim kartlı modelini yada HUAWEI MediaPad 10 FHD 10 1920X1080 IPS quad core 1.4G 2G RAM 16G ROM Android 4.0 3G WIFI GPS Bluetooth HDMI Webcams Tablet PC almayı düşünüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme