Şimdi Ara

ARtes i701 İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
10.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

quote:

Orijinalden alıntı: phoenixfly

İade imkanınız varsa iade edin onlar üzerinde deney yapsın teknik servis . Siz başka cihaz alın arkadaşlar bu cihaz çok dandikmiş baya ikinci gününde ekranının dışı mahvoldu . nasıl bir malzemedir anlamadım :D pazartesi iade

etmez hocam bak bide bu cihaza bak bunu araştır

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=3008012&Productid=bd761045

ben anavatını çinden elf alıcam daha ucuz ve daha iyi

Çin'den getirtmek istediğiniz ürünün linkini koyar mısınız?

Ben çok öyle düşünmüyorum. Ben üründen acaip memnunum bu fiyata. 3g de destekledi benim istediğim herşeyi yapıyor.

• Valla süper yani yardımcı olabilmişisiz demekki. BEn sırf PDF dosyalarımı yani kitapları hızlı kullanabilmek için almıştım artes i701 i bu gün iade ettim . AMa dediğimiz gibi mobee ondan daha garanti ve tasarımı mantıklı bir cihaz . Artes gömülü ekranıyla ömrünün hatasını yapmış
  • quote:

Valla süper yani yardımcı olabilmişisiz demekki. BEn sırf PDF dosyalarımı yani kitapları hızlı kullanabilmek için almıştım artes i701 i bu gün iade ettim . AMa dediğimiz gibi mobee ondan daha garanti ve tasarımı mantıklı bir cihaz . Artes gömülü ekranıyla ömrünün hatasını yapmış

Senin adına küçük mobee adına büyük bir adım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgakeskin

quote:

Valla süper yani yardımcı olabilmişisiz demekki. BEn sırf PDF dosyalarımı yani kitapları hızlı kullanabilmek için almıştım artes i701 i bu gün iade ettim . AMa dediğimiz gibi mobee ondan daha garanti ve tasarımı mantıklı bir cihaz . Artes gömülü ekranıyla ömrünün hatasını yapmış

Senin adına küçük mobee adına büyük bir adım

Teşekkürler. Tabi senin amacın başka bişeydi ,onu anlatabilmen içinde bu cümleyi ters yazarak mecaz yapmalıydın ama olsun saygı duyuyoruz . sende insansın sonuçta . Hor görmemek lazım :D
  • beyler bu çinden getirilen ürünleri yurtiçinden buraya hazır gelmiş vaziyette nerden alabilirim bir site veya bildiğiniz yer varmı ?
  • benimki dün elime geçti, 198 tl'ye webdenal'dan aldım. ekran gömülü olmayabilirmiş, geri tuşuna ve bildirimlere basmak ilk başta zor olabiliyor ama alışınca o kadar sorun olmuyor. fiyat/performans olarak başarılı, alınabilir bir tablet.
  • ARTES İ701 GERÇEKTEN ÇOK MUHTEŞEM Bİ CIHAZ BEN ALDIM 1 TANE İNANILMAZ HIZLI GERÇEKTEN OYU8N OYNARKEN ÇOK SORUNSUZ VE HIZLI HERKESE TAFSIYE EDERİM ARKDAŞLAR
  • Bu artes konusuna son yazan arkadaşlar neden uzaklaştırıldı?
  • arkadaşlar 3g modem desteğini silmişler aretessistem ekibi tekrar yükleyebilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

arkadaşlar 3g modem desteğini silmişler aretessistem ekibi tekrar yükleyebilir mi

Tekrar eklendi aşağıdaki linkten faydalabilirsiniz.
    Konu:Artes i701 Yeni Firmware Upgrade 3G Modem Desteği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artesteknik -- 16 Mayıs 2012; 11:32:31 >
  • bnce artesde güzel bn memnunum teknik serviside gayet kaliteli kullanabilene güzel bi alet ayrıca ekranın gomulu olması düştüğünde çizlmemesini ve kırırmamasını sağlıyor birde olumlu yönden bakalım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

Cihaz gerçekten güzel ben de düşünüyorum.Sanırım bu üründe bluetooth yok.Aslında aradığım özelliklerden biri de bu.Olsa iyi olurdu.
    Hocam anladığım kadarıyla 10 inch düşünmüyorsunuz.

elf e feıyu romda harıcı bluetooth takılabılıyor cokda basarılı elf ıle ılgılı sorunuz olursa pm atın

Daha hiç yurt dışı alışveriş yapmadım fiyat gayet iyi aslında gözü kapalı alabileceğim bir ürün ama kargo gelir mi gelmez mi risk vardır sonuçta.

BENDE O RİSKE GİRMEDİM fazla para verip yurtiçinden aldım ertesi gün teslim aldım fazla verdiğim parayada değdi

Hocam takip ediyor musunuz?En uygun nerede şuan?

ben 215 tl ye aldım peşi fiyat

• Arkadaşlar
    Tabletlerinin ekranın opal(kumlu) model olmasından şikayet edenler veya memnun olmayıp değiştirmek isteyen var ise tabletleri bize ulaştırmaları durumda ekranları ücretsiz olarak değiştiriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

Arkadaşlar
    Tabletlerinin ekranın opal(kumlu) model olmasından şikayet edenler veya memnun olmayıp değiştirmek isteyen var ise tabletleri bize ulaştırmaları durumda ekranları ücretsiz olarak değiştiriyoruz.

size nasıl ulaştırıcam ve kaç günde elimde olur birde ekran orjinalmi daha kötü olmasın sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: furcin

quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

Arkadaşlar

size nasıl ulaştırıcam ve kaç günde elimde olur birde ekran orjinalmi daha kötü olmasın sonra

Bu değişimi istediğinizi bildiren bir maili info@artescorp.com adresine mail atınız.
    Arkadaşlar size işlemlerin nasıl yapılacağını mail atacaktır.
    Ekranlar orjinal ekran olup parlak ekrandır.
  • şansa bak ya tablet teknik servisteydi ama dün geri yolladılar öncede görseydim deiştirirdim bide parlaklıktan dolayı enerji tüketimi artıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

şansa bak ya tablet teknik servisteydi ama dün geri yolladılar öncede görseydim deiştirirdim bide parlaklıktan dolayı enerji tüketimi artıyor mu ?

Enerji tüketimi aynı
    İsterseniz tekrar gönderin
  • bir kere gönderdim 1 haftada anca vardı bida göndermem için brz kullanmam gerek bn memnunum ekrandan olmadı 1-2 hafta kullanım gönderirim bide kaç günde deiğişiyor gene göndersem 1 haftada geri gelir mi ?
  • Bendede bu tabletten var, ekran parlaklığını full yaptım görüntü çok iyi, benim anlamadığım, filmlerde görüntü çok güzel ama resimlerde ve menülerde resimleri kalitesi kötü, 720p filmlerde görüntü muhteşem ama aynı görüntü menülerde yok.
  • menülerde biraz çözünürlük sorunu oluyor ama fontları büyütünce daha iyi oluyor görüntü. pdf'lerde de orijinal formatta çok iyi değil ama okuma moduna alınca sıkıntı kalmıyor.

görmedim ama mat ekran belki daha güzel bile olabilir, gerçi parlak ekran tabletlerin ayna olarak da kullanılabilme gibi bir avantajları var :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.