Şimdi Ara

Artes i701 Yeni Firmware Upgrade 3G Modem Desteği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
9.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Artesteknik, arkadasım Basımdan suan geçen bir olayı anlatmak istiyorum
    2 gün once artes marka i701 tablet aldım aldığım satıcı bana 3g destekleyen tüm modellerle çalışır dediler
    fakat bende daha dün gidip bir tane 3g modem aldım çalışmadı daha sonra sizin yetkili servisinizi aradım fakat bana 4 tane model ismi verdiler
    bunların dışında hiç bir modeli desteklemez dediler böyle bir şey varmı ya verdiği modellerde sunlar
    huaweı marka e176g - e177u-1 - e180- e372

benim aldığım modem ise huaweı e353 modeli

artes i701 modeline takıyorum çalışmıyor. bana illa modemi değiştirmem konusunda direndiler.

ben böyle bir teknik servis görmedim yaw kardeşim ya bana çözüm üreteceğine problem çıkartıyor kaç yeri aradım artık ürünü iade etmek istiyorum dedim yok dediler
    aldığın modemi iade et dedi ben kontrantlı modem almışım nasıl iade edeyim senin problemini biz değil türkcell çözücek diyorlar. varmı böyle birşey.
    artı madem söylediğin 4 tane model bunları destekliyor ozaman kutunun üzerine yazarsın bunları destekler diye.

eee artık ben tüketici haklarına basvuracam yapacak başka birşey yok.

Bu yazıyı okuyanlarda artes marka birşey alacağı zaman iki kere düşünürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: usves

Artesteknik, arkadasım Basımdan suan geçen bir olayı anlatmak istiyorum
    2 gün once artes marka i701 tablet aldım aldığım satıcı bana 3g destekleyen tüm modellerle çalışır dediler
    fakat bende daha dün gidip bir tane 3g modem aldım çalışmadı daha sonra sizin yetkili servisinizi aradım fakat bana 4 tane model ismi verdiler
    bunların dışında hiç bir modeli desteklemez dediler böyle bir şey varmı ya verdiği modellerde sunlar

artes i701 modeline takıyorum çalışmıyor. bana illa modemi değiştirmem konusunda direndiler.

ben böyle bir teknik servis görmedim yaw kardeşim ya bana çözüm üreteceğine problem çıkartıyor kaç yeri aradım artık ürünü iade etmek istiyorum dedim yok dediler
    aldığın modemi iade et dedi ben kontrantlı modem almışım nasıl iade edeyim senin problemini biz değil türkcell çözücek diyorlar. varmı böyle birşey.
    artı madem söylediğin 4 tane model bunları destekliyor ozaman kutunun üzerine yazarsın bunları destekler diye.

Sizin modeliniz e353 ise aşağıdaki ekran görüntüsüne göre desteklemesi gerekiyor

Artes i701 Yeni Firmware Upgrade 3G Modem Desteği

• quote:

Pm den iletişim bilgilerinizi yazabilirseniz daha kolay yardımcı olabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ncrdbl

quote:

Sizin modeliniz e353 ise aşağıdaki ekran görüntüsüne göre desteklemesi gerekiyor

Artes i701 Yeni Firmware Upgrade 3G Modem Desteği

evet benim modemim e353 modeli ekranda yazdığı gibi desteklemesi gerekiyor.
    yada söyle birşey diyeceğim bu ürünü alanlar için bir kolaylık sağlar ürünün kutusunun üzerine
    yazıcaksın su modelleri destekler die ondan sonra kullanıcı o modemleri alır.
    ben baktım o modemi yazıyordu 353ü aldım ama çalışma olmadı yardımda olmadı böyle bir teknik servisle ilk defa karşılaşıyorum
    ama hakkımı sonuna kadar savunacağım problem çözülmezse. oda çözülmeyecek gibi gözüküyor.

• Şimdi Benim Problemim çözüldü. Tabikide Bu artesteknik arkadaşım sayesinde Ürünümü geri iade aldı fakat su sekilde oldu artesteknikle
    irtibat kurduk benden modemi ve tableti istedi muhakkak sorunu çözeceğini söyledi olmazsa bile ürünü hiç düşünmeden geri alacağını bildirdi.
    Benim modemimle birlikte tableti de ona gönderdim ürün eline geçer geçmez bana hemen dönüş yaptı konuyu iyice araştırmış
    fakat turkcelin yeni çıkardığı bu 353 s2 serisiyle uyum sağlanamıyor ve tabikide 3g çalışmıyor. daha sonra ben ürünü iade alıyorum dedi ve
    ürünü iade olarak aldı. bugünde benim modemle ürün iade kağıdımı gönderdi. gerçekten ben bu kadar dürüstçe ve iyi bir teknik servis olarak elinden geleni
    ve daha fazlasını bu iş için yaptığını gördüm. ona çok çok teşekkürler ederim bana yardımları için şimdi ben artes g711 model tableti alıcam kısmetse ayrıca sunuda belirtmek isterimki ben modemimin markası e353 olarak yazıyordu modemin üzerine fakat bende şimdi fark ettim ki modemin içinde modemimim markası e353-s2 olarak geçiyor.

Yardımların için gerçekten sana çok çok tesekkürler ederim.

• Artes tablete uyan vodafone modem varmı?yukarıda bir sürü modem sürümü belirtmişsiniz ancak vodafone modem sürümleri bunların hangileri yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergenekon55

Artes tablete uyan vodafone modem varmı?yukarıda bir sürü modem sürümü belirtmişsiniz ancak vodafone modem sürümleri bunların hangileri yardımcı olurmusunuz?

Merhaba;
    Vodafone Huawei K3520 modeli çalışmaktadır.
  • D821 e ne zaman geliyor bu güncelleme belirli bi tarih aralığınız var mıdır ?

Edit: Daha doğrusu Jelly bean güncellemesinden kastediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geywe54 -- 29 Ekim 2012; 15:21:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geywe54

D821 e ne zaman geliyor bu güncelleme belirli bi tarih aralığınız var mıdır ?

Edit: Daha doğrusu Jelly bean güncellemesinden kastediyorum...

Çok yakın zamanda gelecek
  • Meraba.Benim bi sorunum vardı ya.Artes i701 aldım.Tablet elimdeyken dokunmatite sorun yok.Cihazı yere koyuyorum dokunmatik işlemiyor.Bi de şarja taktıgımda bir dokunuyorm beş noktadan dokunulmus gibi oluyor..
    bi defa servise yolladım format atıp göndermişler sorun aynı..
    Nolur yardım ediinn..
    Teşekkür ederim.Ürünün diğer özelliklerinden oldukca memnunum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutu_ayya

Meraba.Benim bi sorunum vardı ya.Artes i701 aldım.Tablet elimdeyken dokunmatite sorun yok.Cihazı yere koyuyorum dokunmatik işlemiyor.Bi de şarja taktıgımda bir dokunuyorm beş noktadan dokunulmus gibi oluyor..
    Nolur yardım ediinn..

Bahsettiğiniz problemler bu üründe standart, halledilebileceğini sanmıyorum. Ben böyle kullanmaya alıştım.
    - Adaptörden şarj ederken dokunmatik sapıtıyor, internette araştırdım, şarj devreleriyle ilgili bir problem varmış.
    - Cihazı tutmayınca dokunmatiğinin çalışmaması ise sanırım tasarımdan dolayı böyle.

Benim için bunlar çok önemli sorunlar değil, o nedenle bu şekilde kullanıyorum. Şarj olurken kullanmam gerekiyorsa da USB'den şarj ettirirken kullanıyorum(Elimde bir ucu şebeke, diğeri USB olan şarj adaptörü vardı, kısmet bu cihazaymış)

Dediğiniz gibi bu sorunları dışında güzel bir cihaz, bir de dahili GPS olsaydı tadından yenmezdi..

• quote:

Orijinalden alıntı: mutu_ayya

Meraba.Benim bi sorunum vardı ya.Artes i701 aldım.Tablet elimdeyken dokunmatite sorun yok.Cihazı yere koyuyorum dokunmatik işlemiyor.Bi de şarja taktıgımda bir dokunuyorm beş noktadan dokunulmus gibi oluyor..
    Nolur yardım ediinn..

butür ekran teknolojisini kullanan cihazlarda görülebilen bir sorun bu. aynı sorun bende de oluyor, şarjda kullanırken birkaç noktadan basıyor. fakat tabletı yere bıraktıgında dokunmatıgının calısmaması cok tuhaf anormal geldı bana. bende klavyelı kılıf var ve hıc sorunsuz dokunmatıgı calısıyor. hatta yere koydugumda da calısıyor. ıstersen servıse bır danıs derım sana. ayrıca servıslerıne dıyecek yok. Benım tablet kılıfdan kaydı ve yere dustu, ıkıye ayrıldı resmen. sd kart gırısı ıcerısınden kırıldı. kart tutmuyordu ıcerısınde ama calısıyordu. bır muddet bu sekılde kullandım. daha sonra ne olduysa bılmıyorum, ya bendekı aparatlardan yada cıhazdan dolayı, usb den ne bellek ne mouse nede klavye calısmaz oldu. ama pc den sarj oluyor ve verı aktarımı yapabılıyodum. cumartesı gunu servıse gonderdım. hem sd kart yerını degıstırdıler hemde usb yı hallettıler. ustunede yenı usb aparatı verdıler. telefonda Oğuz beye nekadar ucretı dıye sordum, gerek yok ucretsız yaparız dedıler ve tum sorunları 1 gunde halledıp kullanıcı hatası olması ragmen hıcbır ucret almadılar. Hem Oğuz beye hem artes teknıkte calısan tum arkadaslara çok çok teşekkur edıyorum. Hanı nekadar övsem az. Yanlış anlamayın, bunu birtek ücret almadıkları için değil çok hızlı çalışıp müşterilerini önemseyip zordurumda bırakmadıkları için söylüyorum. Umarım bu çizgide devam ederler. Eşime asus tablet almayı düşünüyordum fakat vazgeçtim ve yine 3g li daha büyük ekranlı bir artes alıcam. Butür işini layıkıyla yapan firmaları desteklemek lazım. Herkese tavsiyemdir. bu arada ilk fırsatta teknik servislerine tatlı göndermek istiyorum

• merhabalar ekranın kumlu olması sorun oluyor, hala göndersem değiştirme imkanınız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

Arkadaşlar
    Tabletlerinin ekranın opal(kumlu) model olmasından şikayet edenler veya memnun olmayıp değiştirmek isteyen var ise tabletleri bize ulaştırmaları durumda ekranları ücretsiz olarak değiştiriyoruz.

merhabalar ekranın kumlu olması sorun oluyor, hala göndersem değiştirme imkanınız var mı?
  • Artes i709 için güncellemeyi nasıl yaparız ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.