Şimdi Ara

Artes i708 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
10
Favori
37.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: renovatio033

merhabalar, bu ürünün i701 olanı var bende, i708 olanından tek farkı ekran çözünürlüğünün düşük olması sanırım. i701(800+480) ,, i708(1024+800) .

şunu merak ediyorum, i701 de bazı zamanlar ciddi anlamda dokunmatik sorunu oluyor, yani bir yere 6-7 defa basıyorum anca algılıyor orayı veya bastığım yeri değil de 2-3 mm etrafında bi yeri algılıyor. özellikle tarayıcıda adres cubugunun bulundugu hizada. adres çubuguna dokunana kadar çıldrtıyor bazen beni. ayrıca web sayfalarında gezinmesi çok da hızlı değil, kasıyor. özellikle flash içerikli sayfalarda.
    başka bir sorun olmadı alette. 800-480 px olmasına ragmen film izlemesi ayrı bir zevk veriyor ve hiç kasmıyor. hdmi dan da bagladım süper görüntü aktarıyor.şarj süresi ise mükemmel. i701 de 2 film izliyorum ardarda rahat bi şekilde..

SORMAK İSTEDİĞİM SORU ŞU, i701 ve i708 arasında 50-60 tl civarı bir fark var. bunun nedeni ise ekran çözünürlüğü. gerçekten ekran görüntü kalitesi açısından çok farkediyor mu ? ve dokunmatiği daha mı iyi i708 modelinin acaba?

web de gezinmek için kendi programını kullanmayın.Opera yı indirin store dan o daha hızlı ve kasma olayı yok.

• Selamlar,
    aklımda olan bir soru var: cihazı alanlardan rica ediyorum usb hub(usb çoklayıcı-çoğaltıcı) takıp dener misiniz?
    firmaya mail atıp sorduğumda usb çoğaltıcı desteklemiyor dendi, ben yine de merak ediyorum.
    Usb girişine bir tane usb hub takıp aynı anda iki adet flash disk, ya da klavye-mause takar mısınız?
    Cevabı ürünü almamda etkili rol oynayacak. Acil cevaplarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmud

Selamlar,
    aklımda olan bir soru var: cihazı alanlardan rica ediyorum usb hub(usb çoklayıcı-çoğaltıcı) takıp dener misiniz?
    firmaya mail atıp sorduğumda usb çoğaltıcı desteklemiyor dendi, ben yine de merak ediyorum.
    Usb girişine bir tane usb hub takıp aynı anda iki adet flash disk, ya da klavye-mause takar mısınız?
    Cevabı ürünü almamda etkili rol oynayacak. Acil cevaplarınızı bekliyorum.

Merhabalar;
    Ürün usb Hub destekliyor ve buraya hem klavye hem mouse bağlayıp çalıştırabiliyorsunuz.
    İki adet Flash disk desteklemiyor.
  • Merhaba
    ben de bır i708 aldım, temel dayanağım 1024 x 600 çözünürlük olması idi ve 1 haftadır sorunsuz kullanıyorum. Fiyat performans oranı gayet tatmin edici.
    Benim tek sorunum 3g modem le ilgili. TTNET in mf627 modeli var. Ayarlarını yaptım. Ancak bağlanmak istediğimde wi-fi açık olması gerEkiyor. wi-fi kapatınca "3g ile bağlanırsanız yüksek fatura ödeyebilirsiniz" gibi bir mesajla 3g de kendini kaptıyor. wi-fi açıkken bir ağa bağlanmadığım sürece 3g yine çalışmıyor. NE zaman ki, wi-fi bir ağa bağlantı kurup IP alıyor. O zaman 3G de aktifleşiyor. Çok saçma bir mühendislik sorunu. Bu sorun ile karşılaşıp nasıl giderebileceğini bilen var mı?
  • quote:

Merhabalar;
    Ürün usb Hub destekliyor ve buraya hem klavye hem mouse bağlayıp çalıştırabiliyorsunuz.
    İki adet Flash disk desteklemiyor.

Peki aynı anda hem şarja takıp hem de 3g modem, ya da örneğin klavye takmak istesem? bu mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programlayan -- 4 Temmuz 2012; 15:05:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programlayan

Merhaba
    ben de bır i708 aldım, temel dayanağım 1024 x 600 çözünürlük olması idi ve 1 haftadır sorunsuz kullanıyorum. Fiyat performans oranı gayet tatmin edici.
    Benim tek sorunum 3g modem le ilgili. TTNET in mf627 modeli var. Ayarlarını yaptım. Ancak bağlanmak istediğimde wi-fi açık olması gerEkiyor. wi-fi kapatınca "3g ile bağlanırsanız yüksek fatura ödeyebilirsiniz" gibi bir mesajla 3g de kendini kaptıyor. wi-fi açıkken bir ağa bağlanmadığım sürece 3g yine çalışmıyor. NE zaman ki, wi-fi bir ağa bağlantı kurup IP alıyor. O zaman 3G de aktifleşiyor. Çok saçma bir mühendislik sorunu. Bu sorun ile karşılaşıp nasıl giderebileceğini bilen var mı?

Bu problem normalde yok, ama sanırım bu modemi desteklemediği için sadece wireless ten internete bağlanıyor.

• Servisten tabletim geldi.Şarjdayken dokunmatik sapması sorununu çözmüşler buna sewindim.Şarjı geldiğinde yüzde 0 dı ona şaşırdım.Tableti şuan laptoptan şarj yapıyorum.Elemanlar baya program oyun yüklemişler herhalde test etmek için yaptılar sandım.Sonrasında operadan faceye gireyim dedim bi baktım adamın facesi geldi direk karşıma neyse dedim hüsnü zan yaptım.

Alacak olanlara tavsiye ederim..
  • artes teknik lütfen bana g711 in resimlerini atarmısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlakolcay2

artes teknik lütfen bana g711 in resimlerini atarmısın ?

Email adresinizi bildirebilir misiniz pm den

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artes i708 icin inceleme görmek isteyenler icin

http://doctus.org/showthread.php?t=61793

• gerek yok buyrun e mail im parlakolcay@hotmail.com bekliyorum resimleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlakolcay2

gerek yok buyrun e mail im parlakolcay@hotmail.com bekliyorum resimleri

Yarın gönderebilirim

• Arkadaslar bılgısayar konusunda ne kadar bılgılıysem androıd cıhazlar konusunda bır o kadar cahılım. Forumlarda arastırdım sonunda Artes İ708 almaya karar verdım. Sıparısı gunduz yaptım. Umarım 2 gun ıcerısınde elıme gecer. Benım merak ettıgım bır kac soru var? Yardımcı olursanız sevınırım.
    1. Alet bıldıgım kadarıyla Androıd4 ısletım sıstemıyle gelıyor. Root etmeye gerek varmı sızce? Sayet gereklıyse root dosyalarını nereden ındırebılırım?
    2. Andorıd cıhazlar ıcın cıkan (telefonlarda dahıl) oyunları oynayabılırmıyım? Bazı forumlarda telefon modellerı vermıs tablet ıcın bır sey yazmadıkları ıcın kafam karıstı. ( apk sd dosyalar) Oyunları nasıl yukleyecegımı ogrendım sadece oyunlar calısırken telefon model veya tabletlere ozel mı kodlanıyor yoksa genel butun androıd cıhazlar ıcın mı onu merak ettım.
    3. Evde wıresless modem var. Cıhazı kablosuz bu sekılde nete baglıyabılırım sanırım. (soru sacma gelebılır farkındayım. Cep telım baglanmıyorda o yuzden yazdım. Daha dogrusu bır kere denedım hata verdı. Bende ugrasmadım sonra..)
    4. Antıvurus yuklemeye gerek var mı?
    Dıger cıhazları ınceledım genelde 512mb rem var. Aletın 1gb olması ve cozunurlugunun yuksek olmasından dolayı bu cıhazı tercıh ettım. Umarım br hata yapmamısımdır Herkese ıyı kandıller bu arada...

• pardon bu mail kapanmış crazygirl.57@hotmail.com lütfen buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Arkadaslar bılgısayar konusunda ne kadar bılgılıysem androıd cıhazlar konusunda bır o kadar cahılım. Forumlarda arastırdım sonunda Artes İ708 almaya karar verdım. Sıparısı gunduz yaptım. Umarım 2 gun ıcerısınde elıme gecer. Benım merak ettıgım bır kac soru var? Yardımcı olursanız sevınırım.
    1. Alet bıldıgım kadarıyla Androıd4 ısletım sıstemıyle gelıyor. Root etmeye gerek varmı sızce? Sayet gereklıyse root dosyalarını nereden ındırebılırım?
    2. Andorıd cıhazlar ıcın cıkan (telefonlarda dahıl) oyunları oynayabılırmıyım? Bazı forumlarda telefon modellerı vermıs tablet ıcın bır sey yazmadıkları ıcın kafam karıstı. ( apk sd dosyalar) Oyunları nasıl yukleyecegımı ogrendım sadece oyunlar calısırken telefon model veya tabletlere ozel mı kodlanıyor yoksa genel butun androıd cıhazlar ıcın mı onu merak ettım.
    3. Evde wıresless modem var. Cıhazı kablosuz bu sekılde nete baglıyabılırım sanırım. (soru sacma gelebılır farkındayım. Cep telım baglanmıyorda o yuzden yazdım. Daha dogrusu bır kere denedım hata verdı. Bende ugrasmadım sonra..)
    4. Antıvurus yuklemeye gerek var mı?
    Dıger cıhazları ınceledım genelde 512mb rem var. Aletın 1gb olması ve cozunurlugunun yuksek olmasından dolayı bu cıhazı tercıh ettım. Umarım br hata yapmamısımdır Herkese ıyı kandıller bu arada...

Root etme işlemi bilgisayarı güncelleme gibi birşey ben gerek duymuyorum.

Google play store içerisinde yüklü geliyor herhangi bir gmail hesabınızla oradaki oyunları uygulamaları indirip yükleyebilirsiniz.Uyumluluğu orada yüklemeden anlaşılıyor.

Ben ewdeki wireless modemimi bağladım.Hiçbir sıkıntı yok.Şifreyi girdikten sonra otomatik algılıyor.

Antivürüsü kendi bilgisayarımda bile kullanmıyorum.Neden mi girdiğim siteler belli.Virüs girmesi için uğraşmanız lazım.

1 gb ram olması tabiki de çok önemli.Bunun önemini kullandıkça anlayacaksınız.Çözünürlüğü de ekran parlatmasına gerek kalmadan eğer güneş ışığı altında değilseniz mükemmel.

• Ama 2 tane eksisi war onu da belirtmeden geçemeyeceğim.

1.tabletin aşağı kısmında ekran biraz yukarıda duruyor özellikler ortasında bir şişkinlik war çok hafif.Dikkatle bakarsanız anlarsınız.Hatta biraz bastırınca içene giriyor.Moralimi bozmadı değil.

2.hafıza 8 gb yazıyor ama depolama alanına baktığımızda 5.45 gb.
  • Dostum cevaplar ıcın cok tesekkur ederım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Dostum cevaplar ıcın cok tesekkur ederım.

Rica ederim aklına takılan şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım.Nede olsa bi servis deneyimi yaşadım :))
  • artes teknik benim ekrandada aşagı kısımda az bişey acıklık var sorun etmedim ben ama ilerde sorun teşkil edermi kutudan çıkar çıkmaz acıktı ama tablet gayet iyi çalışıyor bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagootr

artes teknik benim ekrandada aşagı kısımda az bişey acıklık var sorun etmedim ben ama ilerde sorun teşkil edermi kutudan çıkar çıkmaz acıktı ama tablet gayet iyi çalışıyor bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

Problem olursa biz yardımcı oluruz

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.