Şimdi Ara

Artes Q812 16GB & Cube U30GT2 Mini2 & Cube U35GT 2 & Dark EvoPad C8040

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

300-350 TL arası veya altı, 8" bir tablet ihtiyacım var. Sadece yolculuklarda oğlum çizgi film izleyecek, eşim evde gazete, facebook vs. için kullanacak. Abcak almışken de çok basit bir şey olsun istemiyorum. Başlıktaki cihazları araştırdım. Cube marka olan cihazlar malesef Türkiye'de yok. DX, Buyincoins vs. sitelerden alma durumundayız, her iki Cube 169 $. Artes ve Dark ise Hepsiburada da var, fiyatları 279 ve 309 TL. sonuçta hepsi aynı fiyat. Özellikleri kısaca:

7.9" Cube U35GT 2 Quad Core Cactus IPS RK3188 1.8GHz ARM Cortex A9 16GB Android 4.1 Resolution 1024 x 768 - GPU 4 ÇEKİRDEK Mali 400

7.9" Cube U30GT2 Mini2 Quad Core IPS RK3188 1.8GHz ARM Cortex A9 16 GB RAM 2GB Android 4.1.1 Resolution 1024 x 768 - GPU 4 ÇEKİRDEK Mali 400

8" Artes Q812 Quad Core IPS ARM Corteks A7 1.2GHz RAM 2GB Android 4.1 Resolution 1024 x 768 - GPU 8 ÇEKİRDEK

8" Dark EvoPad C8040KH ATM7029 1,3 GHz Cortex A9 16GB RAM 1 GB - GPU 2 ÇEKİRDEK

Görüş ve desteğinizi rica ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nusretziya -- 19 Temmuz 2013; 9:10:10 >

• Artes ile dark evo hakkında yorumları bende rica edicektim.
  • Super konu olmuş cevapları takipteyiz teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artes Q812 aldım. Cevap gelmedi kimseden, kendimiz deneyip göreceğiz ...
  • deneyip sonuçlarını yazarmısın kardeşim bende ona göre alacağım.
    oyun performansı internet performansı vs. nasıl ?
    birde ne kadar aldın nereden aldın ?
  • Valla kısmetliydik biraz. Hepsiburada kampanya yaptı bu cihaza iki gün, galiba sınırlı sayıda cihaz için. 299 TL'ye aldık. Şu anda 499 TL. Hatta ben başka bir başlık altında yazdım kampanyayı, sanırım birkaç kişi daha aldı. Ama daha ucuzu var sağda solda. Yarın elime ulaşacak, Pazartesi ilk izlenimleri yazmaya çalışırım.
  • daha ucuzu olan yerler neresi hocam link yollayabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam hepsiburada da 350 tl zaten :)
    yalnız kafama takılan birşey var işlemcisi eski değil mi?
  • Artes ile dark ı ele ikisinin işlemcisi performansli değil cube modellerinden birini al

• KiTTy_xL kullanıcısına yanıt
    Haklısın Dün kampanya ile 299 TL idi cihaz, bende aldım. Bu sabah 499 TL yazıyordu, hatta öğlen baktım saat 13 gibi, hala 499 TL idi. Yeniden kampanya başlamış. Enteresan...

Bu arada rockchip rk3188 olsaydı işlemci daha iyi olurdu, ama yukarıda yazdığım Cube cihazlar yok Türkiye'de. Ben zaten Samsung kullanıyorum, çocuk arabada film izlesin, eşim internete girsin diye aldım. F/P olarak memnun kalacağımı düşünüyorum. Ay sonu firma update yayınlayacak, muhtemelen daha stabil olacağı söyleniyor. Bir hafta deneyip görmek istedim açıkçası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nusretziya -- 19 Temmuz 2013; 16:00:56 >
  • Arkadaşlar rockchip 3188 de ekran kartı mali 400 dür. Artes q812 de 8 Core PowerVR SGX544MP2 ekran kartı bulunmaktadır.
    Diğer özellikler hemen hemen aynıdır. Artes Q812 kullanıcısı olarak hepsiburada dan 400 tl ye almıştım. Şu anda kampanya yapmışlar fiyatı 400 tl'dir.
    Ayrıca techno-labs.com sitesi incelemesinde fiyat performans ürünü ödülü almış bir üründür.
    Ben şu ana kadar mennunum. Üründe şu anda android 4.1 var fakat yakın zamanda 4.2 güncellemesi çıkacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackscream1 -- 19 Temmuz 2013; 23:39:59 >
  • işlemci ve grafik işlemci yönünden
    Codegen Quantum 4 ' ü satın aldım.
    400 TL'ye hepsiburadadan aldım.
    Bence gayet iyi bir ürün. 4.2.2 updatesi'de hazır geldiğince güncelleyeceğim direkt.

almak isteyenler için:
    http://www.hepsiburada.com/liste/codegen-quantum-4-16gb-7-ips-tablet/productDetails.aspx?productId=bd600306&categoryId=3008012
    elinde bu tabletten olanlar var ise yorumlarını beklerim.
  • Arkadaşlar Öncelikle Hayırlı Günler.

Dark EvoPad C8040KH 16GB 8" Beyaz Tablet Almayı Düşünüyorum...Kullanan veya bilgisi olan var ise bu tablet hakkında bilgilerini paylaşırsa sevinirim...Ona göre başka markalara bakabiliriz.
  • alan arkadaslar tam olarak ne kadar sarji gidiyor,isinma var mi,ekran kalitesi nasil renkler filan nasil bunu bizimle paylasabilir ler mi
  • Arkadaşlar cihazı aldım ve kullandım. Farklı bir sebepten dolayı iade ettim. İzlenimlerim;

Ekran fena değil, bence tatminkar. Aynı zamanda Galaxy Tab kullanıcısıyım. Ekran parlaklığı Samsung kadar iyi değil, ancak açılı baksanız dahi görüş iyi. Dokunmatik gayet verimli çalışıyor, başarılı ve hızlı.

Pil bence bu cihaz için yeterli değil. Ama ben cihaz geldiğinde sadece 1 kez 6 saat şarj ettim. 2 saat video izledim, kalan pil %12 idi. Birkaç şarj sonrası ömrü uzayabilir. Isınma problemi yaşamadım, Galaxy Tab'dan daha fazla ısınmadı cihaz.

Cihazın sadece ilk açılışı biraz uzun sürüyor, sonrasında menü geçişleri oldukça hızlı. İçinde bir kaç farlı video player var, hepsi başarılı. 4K videoları takılmadan oynatıyor. Cihazın içindeki demo 4K videolar dışında elimdeki bir başka 4K videoyu da denedim, hiç takılmadan çok başarılı bir şekilde oynattı. Beni tatmin etmeyen bir özelliği ise yetersiz ses çıkışıydı. Samsung'un yanında gerçekten yetersiz.

Cihazla gelen hediyelerden kalem gerçekten kötü, kılıf idare eder.

Sonuç; f/p ödülü alan bu cihaz bence de bu ödüle layık. Ekran parlaklığı ve ses kalitesi daha iyi olsaydı inanın bu fiyata alamazdınız. İkinci tablete ihtiyaç duyanlar, çocuklarıma veya eşime tablet arıyorum diyenler, ilk kez tablet alıyorum ve bütçem sınırlı diyenler için tavsiye edebileceğim bir tablet. Geçmişte IPad, Galaxy Tab deneyimi olanlar için ekran parlaklığı sıkıntı olacaktır. Ben eşime sordum nasıl beğendin mi, Samsung'a göre nasıl diye, cevabı "aynı şey işte" oldu ...

• quote:

Orijinalden alıntı: nusretziya

Arkadaşlar cihazı aldım ve kullandım. Farklı bir sebepten dolayı iade ettim. İzlenimlerim;

Ekran fena değil, bence tatminkar. Aynı zamanda Galaxy Tab kullanıcısıyım. Ekran parlaklığı Samsung kadar iyi değil, ancak açılı baksanız dahi görüş iyi. Dokunmatik gayet verimli çalışıyor, başarılı ve hızlı.

Pil bence bu cihaz için yeterli değil. Ama ben cihaz geldiğinde sadece 1 kez 6 saat şarj ettim. 2 saat video izledim, kalan pil %12 idi. Birkaç şarj sonrası ömrü uzayabilir. Isınma problemi yaşamadım, Galaxy Tab'dan daha fazla ısınmadı cihaz.

Cihazın sadece ilk açılışı biraz uzun sürüyor, sonrasında menü geçişleri oldukça hızlı. İçinde bir kaç farlı video player var, hepsi başarılı. 4K videoları takılmadan oynatıyor. Cihazın içindeki demo 4K videolar dışında elimdeki bir başka 4K videoyu da denedim, hiç takılmadan çok başarılı bir şekilde oynattı. Beni tatmin etmeyen bir özelliği ise yetersiz ses çıkışıydı. Samsung'un yanında gerçekten yetersiz.

Cihazla gelen hediyelerden kalem gerçekten kötü, kılıf idare eder.

Sonuç; f/p ödülü alan bu cihaz bence de bu ödüle layık. Ekran parlaklığı ve ses kalitesi daha iyi olsaydı inanın bu fiyata alamazdınız. İkinci tablete ihtiyaç duyanlar, çocuklarıma veya eşime tablet arıyorum diyenler, ilk kez tablet alıyorum ve bütçem sınırlı diyenler için tavsiye edebileceğim bir tablet. Geçmişte IPad, Galaxy Tab deneyimi olanlar için ekran parlaklığı sıkıntı olacaktır. Ben eşime sordum nasıl beğendin mi, Samsung'a göre nasıl diye, cevabı "aynı şey işte" oldu ...

hocam peki on kamerasi nasildir? skype gibi goruntulu konusmalarda idare edebilir mi ?

• Skype denemedim, yanıltmak istemem...
  • siz neden yolladiniz geri acaba

• Alırken acil ihtiyaç vardı, aldım. Cihaz geldikten sonra ihtiyacı farklı bir şekilde çözdüm. Gelen cihazın da gövde ile ekranın birleştiği köşede çizik vardı, bu da hoşuma gitmedi ve geri yolladım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.