Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimkide kafayı yedi açılmıyor sürekli android ve artes q812 yazısı yanıp sönüyor 4.2 yüklü ne yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulu_turk

benimkide kafayı yedi açılmıyor sürekli android ve artes q812 yazısı yanıp sönüyor 4.2 yüklü ne yapalım

Hocam aynısı benim başıma gelmişti tablete tekrar 4.2'yi yükleyin sorun geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Launcher önerin arkadaşlar.
  • burkmoon kullanıcısına yanıt
    dolayısıyla her şey silinecek sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulu_turk

dolayısıyla her şey silinecek sanırım

Maalesef ama oyun varsa google play Store'dan tekrar yükleyince kaldığın yerden devam ediyor

• burkmoon kullanıcısına yanıt
    eyvallah
  • Arkadaşlar ben bu cihaz ve Asus MemoPad HD7 arasinda kaldim sizce hangisini almaliyim?Bu tableti onerir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxCaste

Arkadaşlar ben bu cihaz ve Asus MemoPad HD7 arasinda kaldim sizce hangisini almaliyim?Bu tableti onerir misiniz?

Ram, hafıza, işlemci, ekran boyutu Artes V812'de daha iyi. Bence Memopad HD7 almaya değmez yakın bir fiyata V812 alabiliyorken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

quote:

Arkadaşlar ben bu cihaz ve Asus MemoPad HD7 arasinda kaldim sizce hangisini almaliyim?Bu tableti onerir misiniz?

Ram, hafıza, işlemci, ekran boyutu Artes V812'de daha iyi. Bence Memopad HD7 almaya değmez yakın bir fiyata V812 alabiliyorken.

Sağolun hocam bende Q812 almaya karar verdim.

• bende aldım kargo yarın gelecek.4.2 'e nasıl güncelleyecem?otomatik mi yüklüyor?yoksa manuel mi kurmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

bende aldım kargo yarın gelecek.4.2 'e nasıl güncelleyecem?otomatik mi yüklüyor?yoksa manuel mi kurmam lazım

Hayırlı olsun tabletiniz sayın @mehmetius 3 4 mesaj yukarıda rom yüklemeyi anlattım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

bende aldım kargo yarın gelecek.4.2 'e nasıl güncelleyecem?otomatik mi yüklüyor?yoksa manuel mi kurmam lazım

Hayırlı olsun tabletiniz sayın @mehmetius 3 4 mesaj yukarıda rom yüklemeyi anlattım

teşekürler gördüm msjınızı belki otomatik güncelleme yükleme yapıyordur diye sordum
  • beyler 4.2. yi önceden yüklemiştim şimdi tekrar yüklemem gerek ancak bilgisayar değiştirdim bu bilgisayardan yükleme yapamıyorum usb taktığımda ollumsuz sesi çıkıyor tabletten atak alamıyorum bilgisayarda ne yapmam gerek anlamadım ne eksik acaba anlayanınız var mı wind7 ultimate yüklü bilgisayarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulu_turk -- 13 Mart 2014; 17:28:14 >
  • mehmetius kullanıcısına yanıt
    Zaten 4.2 ile geliyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Zaten 4.2 ile geliyor olabilir

umarım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

quote:

Sağolun hocam bende Q812 almaya karar verdim.

Bende bu ikilemdeyim ama bana RAM sen başka artısı yok gibi geldim. CPU/GPU da hangisi daha iyi ki?

Not: Ekran büyklügü kişiden kişiye değisir o yüzden onu dahil etmiyorum. Ancak HD 7'nin ekran çözünürlüğü daha yüksek

• CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    Memopad hd7 ile Artes Q812 kıyaslanmaz arkadaşlar. Pil ve çözünürlük hariç her konuda Q812 daha iyi. En basitinden Usb bellek taşınabilir disk takamazsınız hd7ye. Ve camını olurda kırarsanız astronomik ücretler çıkartıyor asus servisi. 280liralık tabletin camına 300lira servis ücreti istenmiş.. Forumdaki bir kullanıcınında elindeyken camı çatlamış ondanda 300+ fiyat istemişler. Artesin servisinde ne kadardır bilmiyorum ancak 100 150lirayı geçmez diye tahmin ediyorum. Hem Artes yerli bir firma. Hep yakınıyoruz yerli arabamız telefonumuz şunumuz bunumuz neden yok diye hemde Yerli firmaları desteklemiyoruz

Video linki :https://www.facebook.com/photo.php?v=614715961928081

• quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Memopad hd7 ile Artes Q812 kıyaslanmaz arkadaşlar. Pil ve çözünürlük hariç her konuda Q812 daha iyi. En basitinden Usb bellek taşınabilir disk takamazsınız hd7ye. Ve camını olurda kırarsanız astronomik ücretler çıkartıyor asus servisi. 280liralık tabletin camına 300lira servis ücreti istenmiş.. Forumdaki bir kullanıcınında elindeyken camı çatlamış ondanda 300+ fiyat istemişler. Artesin servisinde ne kadardır bilmiyorum ancak 100 150lirayı geçmez diye tahmin ediyorum. Hem Artes yerli bir firma. Hep yakınıyoruz yerli arabamız telefonumuz şunumuz bunumuz neden yok diye hemde Yerli firmaları desteklemiyoruz

Video linki :https://www.facebook.com/photo.php?v=614715961928081

Farkındaysanız ekran ve pil tablette en önemli özellikler. RAM de q812nin üstünlüğü tartışılamaz. Yerli üratici konusunda o zaman gidin Turkcell T40 falan alın. Ben F/P oranı en yuksek olan almak isterim yerli olan ürünü değil. CPU/GPU bence burada en önemli farkı oluşturuyor. CPU kar her ikisinde iyi ama GPU hangisi daha iyi onu tam bilmiyorum. Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.

• CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamadan 1080P film izlemeden ekrandaki ikonları seyredecekseniz dediklerinize anca katılabilirim. Turkcell T40'ı inceledim şuan benim ihtiyaçlarımı karşılayacak ayarda değil. İleride T50 T60 çıkardıklarında neden olmasın? 2tablet arasında fikrimi söyledim sadece Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 13 Mart 2014; 19:49:28 >
  • arkadaşlar. bugün bir yerde batarya kalibrasyonu hakkında bir yazı okudum. tabletin bataryasını kalibre edince daha uzun sure gidiyormuş. bu doğru mudur.
    aranızda deneyen oldu mu ? yada denemeye değer mi ?
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.