Şimdi Ara

artık alabilirmiyiz?:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte bunu diyorum oyuna başlıyoruz bir guilde giriyoruz evt çok iyi dost sağlam kişiler ama gör ki raid bile yapamıyacak bir aktif oyuncu yoksa ne bekliyecez biz bu oyundan bu oyunu yeni başlayanlar lütfen bunu göz önüne almaları lazım bu oyun 80 lvlde başlıyor bunu asla unutmayın bu lvlde yapılan raid toplu pvp ve battlekeep işte bunlar bu oyunun esas zevk veren unsurlar ve bunlar içinde sayıca aktif bir guild lazım heleki böyle bir türk guild varken bu oluşum ile birleşmek daha mantıkla olur merge sırasında herkez bunu düşünmeli.
  • Selam arkadaslar,bende bu oyuna baslamayi dusunuyorum ve bu mesaji yazan arkadasla benzer konu oldugundan tekrar ayri konu acmak istemedim.

Benim hikayemde soyle:

Toplam 2 sene wow oynadim (arada bi ara vererek). En son burning crusade kasmistim, ondan sonra baktim ki ne bu arenanin sonu gelecek ne de bu item toplama isinin, artik bunalmistim. Wotlk cikincada ayni senaryolari yasicagimi bildigimden (o kadar topladigimiz itemlarin cope gitmesi vs.) 10 day free trial'i denedim. Ayni seylerin tekrar ettigini gordum, 80'e kas tekrar arena itemi topla vs gibi. Bu yuzden beni pek sarmadi. AoC cikisinda baslamayi dusunuyordum fakat forumlarda gordugum negatif mesajlardan sonra vazgecmistim. Simdi oyun baya ucuzlamis. Play Uk sitesinde £8'a satiliyor. 30 day free birlikte geliyor. O yuzden baslamayi dusunuyorum. Ama bu oyun bana gore mi bilmiyorum, burdaki mesajlarida okudum baya bir videolarida seyrettim bir kac sorum olucak tecrubeli oyunculara:

Melee combat sisteminin farkli oldugunu gordum, fakat bi sure sonra devamli tuslara basmak bayiyomu?

Ben hem warrior tarzi hem de buyu ozellikleri olan class tercih ederim (Paladin gibi). Bu oyunda hangi class boyle ve guclu mu?

-8800 gt ve core 2 duo e6750, 2gb ram sahibiyim, herseyi full oynuyabilirmiyim vistada?

Dx10 destegi gelcek diyolardi ilerde bu geldimi ya da yakin zamanda gelicek mi ?

simdilik sorularim bu kadar, bi de son olarak ben pvp cok sevdigimden burda bir kac arkadasin farkli serverlarda oldugunu gordum. Server merge oldugunu soylemissiniz fakat baslamak icin hangi server bana gore su an?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucankurbaga -- 31 Aralık 2008; 3:25:00 >

• Dostum Merhaba,

Dilim döndüğünce cevap vereyim;

Melee combat sisteminin farkli oldugunu gordum, fakat bi sure sonra devamli tuslara basmak bayiyomu?
    Kesinlikle hayır :) Conanı vazgeçilmez kılan en önemli özelliği combat sistemidir bana göre, rakibinin etrafında dönerken combonu tamamlayabilme, doğru yerden ve doğru zamanlamayla saldırı, CC lerin doğru kullanılması vs... , combat AOC da inanılmaz zevkli bir ktivite dostum. Bıkacağını hiç ama hiç sanmıyorum.

Ben hem warrior tarzi hem de buyu ozellikleri olan class tercih ederim (Paladin gibi). Bu oyunda hangi class boyle ve guclu mu?

Paladin benzeri olarak nitelendirilebilecek tek class, Dark Templar dır. Yalnız paladin gibi holy bir tarzı yok bu abilerimizin, kara büyüyle işlerini görüp, rakipten can çalıyorlar. :) Bana kalırsa etkili kullanıldığında (stance dance ve doğru featlerle), yetenekli bir oyuncunun elinde çok çok ölümcül ve grup için inanılmaz faydalı bir class. Ama paladin gibi zırh kuşanan değilde, büyüyle harmanlanmış melee class ta oynarım dersen cehennem zebanisi HOX emrinde olacaktır :) Çabuk yatar, ama çokta çabuk yatırır rakibini

8800 gt ve core 2 duo e6750, 2gb ram sahibiyim, herseyi full oynuyabilirmiyim vistada?

XP de rahatlıkla yeter, Vista biraz daha fazla RAM i sömürdüğü için kesin konuşamıyorum ama muhtemelen yeterli gelir :)

Dx10 destegi gelcek diyolardi ilerde bu geldimi ya da yakin zamanda gelicek mi ?

Ocak sonu, Şubat başı geliyor :) DX 10 la beraber gelecek olan patch harika contentlerde içeriyor, sabırsızlıkla bekliyoruz.

Server merge oldugunu soylemissiniz fakat baslamak icin hangi server bana gore su an?

Popülasyonundan memnun kalacağın ve çok sağlam bir türk Guildini bünyesinde barındıran Aquilonia Serverını tavsiye ederim sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordstronghold -- 31 Aralık 2008; 9:37:58 >

• Rp PvP Aqulina serverinda başlayabilirisn en kalite pvp server i olarak göze çarpıyor. Sistemin yeterli ben imzamdaki sistemle full oynuyorum 30-120 fps mekena büyeye bilmem neye göre değişiyor fps. [1680*1050 çözünürlükte] Aoc de görüp göreceğin en iyi pvp var . Gerçekten cok sağlam =)

DX10 desteği bir daha ki patch ile gelcek live test serverlarında bir sürü insan deniyor bunu...

Tuşlara basmak baymıyor aksine oyuna bağlanmanı her an disipline bir şekilde kalmanı sağlıyorlar...
  • Arkadaslar cevaplariniz icin tesekkurler. Ben birazdan oyunu almaya gidicem, dediginiz Aqualina serverinda muhtemelen ayni nickle bir char acarim. Oyun icinde rastlariz belki birbirimize. Bu arada dvd'de oyunu kurduktan sonra ne kadarlik bi patch indirmem lazim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucankurbaga

Arkadaslar cevaplariniz icin tesekkurler. Ben birazdan oyunu almaya gidicem, dediginiz Aqualina serverinda muhtemelen ayni nickle bir char acarim. Oyun icinde rastlariz belki birbirimize. Bu arada dvd'de oyunu kurduktan sonra ne kadarlik bi patch indirmem lazim?

ben oyunu ilk kurduğumda indirdiğim patch 1gb tan biraz daha fazlaydı onun dışında 1-2 kez 20 mb lik patchler indirdim
  • Ben oy/unu aldim kurdum, simdi updatelere basladi, kucuk 35mb ve 96 mb update basariyla yapti fakat 1.21gb'lik bir update var onu indirirken 2 kere hata verdi ya. Download edebilcegim bi linki var mi bu patchin?
  • Hayır yok malasef... Yarım kalsada indirmesi en son kaldıgı yerden indirmeye devam eder. Pcyi yeniden başlatın , patchi tekrar deneyin. patch yaparken mumkunse neti etkliyecek ayrı download web sayfalarında gezinti yapmayınız.

Atiyorum 1.21 gblik update de 200 mb indirdiniz kapandı 1 gb lik kalan kısmı indirmeye başlar , en bastan indirmez. Yada bir arkadasın varsa onun acılmıs program files klasorunu kendi pcne yapıstır patch yapmana gerek kalmaz
  • Ya gene bozuldu ve takildiginda devam etmiyor, cancel'a bastigimnda en bastan basliyor patch download. Kanser etcek bu beni :d
  • simplye config den age of conan klaoru içinde , veriy /reparid yaparmısın -30 -40 dakika alır... Yada oyunu sil en bastan yukle... Daha once hiç karsılasmadım senin gibi hata ile , net baglantında bir sorun olmasın ? wireless faln mı ?
  • Tamam devam ediomus, her basladiginda %0'dan basladigi icin kafam karisti, ama total patch size'ini indirdigimden dusuruyomus 1.21gb'lik patchin 400mb'i kaldi simdi tekrar baslattim dedigin gibi 400 mb'ini indiriyor. Umarim bundan baska buyuk patch yoktur. :d
  • :D Ondan buyuk olmayıpda parça parça 300- 200 mblik patchler sana süpriz yapabilir :D
  • arklar aoc hala paralimi eye r bedava ise bana oyunhakkinda bir guide gibbi bişey hazıarlarmısınız birde oyun ss iatarsaniz sevirinim
  • Tabiki paralı.
  • uçankurbağa battlescarda turks guildi olarak bekleriz seni.hatta sen şöle yap.bi aquloniada aç birde battlescarda aç.hangi guildi beğenirsen orda kas.
  • 1,5 aydır biraz maddi sıkıntılardan biraz da zaman darlığından üyeliğimi dondurmuştum. Neler değişti acaba şu PVP-XP bugundan sonra yani oyuna geri dönmeye değecek bir yenilik var mı?
  • Rahatsizligimdan dolayi fazla oynama firsatim olmadi, 1 tane conqueror acmistim aqualina'da fakat degisik bir class daha denicem, onuda battlescar'da acarim. Orda gorusuruz smart. Ingame nickin aynimi bu arada?
  • @ucankurbağa

battlescarda ortam aqulonia ya göre daha cok farklı.Lvl kasarken çok ama çok zorluk cekeceğini garanti ederim.ben kastım ordan biliyorum.PVP serverı oldugu için adam sırf zevk için sana oyunu dar eder.RP PVP de ise yine pvp işlenir ama PVP serverındaki kadar değil.Bi amacı vardır.Ki AHE olarak büyük bir guildiz pek rahatsız eden olmaz seni.

Battlescar biraz daha counterstrike havasında :D

Eğer aquloniada bize katılmak istersen oyun içi bana offlineken bile msj atabilirsin.Seni yonlendirebilirim

/tell koah yazarak ben oyunda değilken bile ulasabilirsin bana.

Gorusmek üzere
  • ismin conmayan oyunda tell atıp görüşebiliriz.rushtu bırak adam denesin yau
  • Battlescarda Hox kasiyorum su anda, lvl 11'de ilk gangimi yedim hayirli ugurlu olsun :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.