ARKADASLAR ARTIK ALINIK ILANLARINIZI VEREBILECEGINIZ YENI BIR INTERNET SITESI VAR. www.alicivar.com sadece alinik ilan verilebiliyor. YANI SAHIBINDEN.COM UN TAM TERS MANTIGI BU IKI TARAFADA COK AVANTAJ SAGLIYOR. ALICILAR ICIN: aradiklari urunu istedikleri fiyata ilan verme imkani SATICILAR ICIN: satmaya calistiklari urunler icin hazir musteri. MUTLAKA BAKIN VE HEMEN ILAN VERIN
Tek kelime bravo diyorum kim kurduysa bu site'yi cok guzel olmus.
Bende sirf bu siteyi tanitayim diye foruma kayit olucaktim ama benden once davranmissin doctor civan. Gercekten ben cok begendim. Simdi reklem mi diye yazanlar olucak ama gercekten hayir reklam degil ama sitenin yayilmasi hepimizin faydasina Aradigim urunun fiyatini biz belirliyicez. Ve sahibinden.com'da sisirilmis fiyatlariwww.alicivar.com'la dusurebiliriz bence
ewet valla harika site ama tabi fiyat dusurucez derken b..kunu cikarmamak lazim adam 100 tl ye netbok ariyorum yazmis vs ama mantikli fiyatlarda var e tabi pazarlikta yapilir ne biliyim iyi site olmus yinede
doktorcum ilan verdim bayagida bakan var iyimis valla. Bu arada galiba arabami da saticam galiba anlastik gibi Valla bu kadar beklememistim ne yalan soyliyim
Iyi alisverisler soyledim abi cok iyi diye sukse yapicak bence. Aslinda yapmalida cunku yayilirsa hepimiz icin iyi olur
doktor arabami sattim :)) 2 gunde hemde Valla cok saol hazir musteri burda varken ben sahibindende 1 aydir bekliyodum ya. www.alicivar.com cok saol
Sizin buwww.alicivar.com'a girdim. Tasrim iyi' Fikir iyi' Ama biraz zamana ihtiyaci var sanirim umarim iyi olur' faydali
www.alicivar.com kulak ardi etmeyin bu site hepinizin gelecegi :)))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme