Şimdi Ara

Artık benimde bir tane var :) Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkeze merhabalar. Yaş 28, fakat arcade merakım yüzünden bu makineyi aldım. Bendeki model 2000 ve yüklü versiyon 6.60 PRO-B10. sormak istediğim bu son hack versiyon mudur? Arcade oyunlar için özellikle daha iyi bir versiyon varmıdır yoksa versiyon farketmez mi? Bazi mame versiyonlarını calıştıramadım çünkü. Ve psp mame KONAMI oyunlarını desteklemiyor mu? Tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler.

• Uygun mame versiyonlarını yüklersen açılır oyunlar.Snes,Sega,Mame gibi emülatörleri açar alet.Bendeki de 2000 serisi.
  • Mame emulatorleri %100 verimle çalışmıyor psp'de.Mame ile uğraşmak yerine diğer emulatorlerle uğraşabilirsin.Bendeki emulatorleri sayayım sana:

Nes,Snes,mega drive(genesis),game boy, game boy color,game boy advance,sega master system 1 ve sega game gear.Atari salonlarından capcom play system1 ve 2 ayrıca neo geo emulatoru.

Bunları kurdun mu daha mameye ihtiyac duymazsın

Not:Ayrıca psp'de orjinal olarak birçok eski sistemin oyunları toplama olarak mevcut.Bunları da bulup oynayabilirsin.Neler olduğuyla ilgili link verebilirim istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurukuru -- 25 Mart 2013; 8:58:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.