Şimdi Ara

artık bu farklı bir dramdır... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • güzel güzel okuyordum insanlar farklı maskeye bürünüyor kısmına gelince bıraktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebastian2121

Umarim hocam çok daha güzel günleriniz olur. Hem umudunu kaybetmemek lazım. Yani bir şekilde sabah ile akşamı denk getiriyoruz herkes gibi.

Ayrıca ne yaptığını bilmiyorum ama oku kardeşim. En iyi okulda ve en iyi bölümde. Çünkü herkesi tanıyorsun. Elinden geldigince cabala. Paran yoksa git çalış. Sevdigin birkaç dostun varsa onları kaybetme vs.

Alıntıları Göster
    Amin kardeşim,hepimizin inşaallah...
    Bilgisayar programcılığı okuyorum,kendimi geliştirdiğim zaman rahatlıkla iş bulabileceğim bir bölüm.Nasip olursa elimden gelenin en iyisi yapacam hayatım için.Dediklerine hem sonuna katılıyorum,hemde tavsiyelerine kulak verecem kardeşim...Sağolasın.
    İstedeğin hayatı yaşayabilirsin inşaalllah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enthris

güzel güzel okuyordum insanlar farklı maskeye bürünüyor kısmına gelince bıraktım
    Neden hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solo Revolution

Amin kardeşim,hepimizin inşaallah...
    Bilgisayar programcılığı okuyorum,kendimi geliştirdiğim zaman rahatlıkla iş bulabileceğim bir bölüm.Nasip olursa elimden gelenin en iyisi yapacam hayatım için.Dediklerine hem sonuna katılıyorum,hemde tavsiyelerine kulak verecem kardeşim...Sağolasın.
    İstedeğin hayatı yaşayabilirsin inşaalllah.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim hocam. Güzel düşünceleriniz ve iyi dilekleriniz için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.