Şimdi Ara

Artık çileden çıkardı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba geçen hafta w7 ultimateden lanet home premiuma geçtikten sonra yaşadıgım sorunlardan biri (belki de homepremiumla tamamen alakasız) çok sinir bozucu olduğu için yardımlarınızı umuyorum.

Chrome kullanıyorum ve farenizi biyere getirince sol altta ismi yada işlem yapıldığı yazar ya işte o video açınca gitmiyor ! Pek açıklayıcı olmadım farkındayım hemen resme bakabilirsiniz
     Artık çileden çıkardı !
     Artık çileden çıkardı !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybarsbaturay -- 1 Haziran 2014; 12:43:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aybarsbaturay

Arkadaşlar merhaba geçen hafta w7 ultimateden lanet home premiuma geçtikten sonra yaşadıgım sorunlardan biri (belki de homepremiumla tamamen alakasız) çok sinir bozucu olduğu için yardımlarınızı umuyorum.

Chrome kullanıyorum ve farenizi biyere getirince sol altta ismi yada işlem yapıldığı yazar ya işte o video açınca gitmiyor ! Pek açıklayıcı olmadım farkındayım hemen resme bakabilirsiniz
     Artık çileden çıkardı !

Bana olunca tam ekrandan çıkıp tekrar tam ekrana dönünce düzeliyordu. Olmassa farklı bir browser dene belki düzelir.

• yok hocam her türlü kandırmayı denedim olmuyor baska browserde belki olabilir ama ben çözümü chrome ile yapmak istiyorum bilgiler kayıtlı sıfreler yer imleri kayıtlı bölümler vs vs her videoda olmuyor da... kıl bişey
  • quote:

yok hocam her türlü kandırmayı denedim olmuyor baska browserde belki olabilir ama ben çözümü chrome ile yapmak istiyorum bilgiler kayıtlı sıfreler yer imleri kayıtlı bölümler vs vs her videoda olmuyor da... kıl bişey

o zaman tam ekran izleme ki o işlem ekranı video ya kadar gelmesin
  • Video script'i geldikten sonra sayfayı yüklemeyi durdurmaya tıklamayı denesen, nasıl olur?
  • Yok baskan 1.si tam ekrana geçmeden o yazı cıkmıyor
    2.si video basladıgında sayfa işlem yapmıyor yenile simgesi cıkıyor. ama klavyede benım bilmedigim bi işlem durdurma kısayolu varsa basıp deneyım :)

oldu
    @55voldemort55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybarsbaturay -- 1 Haziran 2014; 12:34:27 >
  • quote:

Yok baskan 1.si tam ekrana geçmeden o yazı cıkmıyor
    2.si video basladıgında sayfa işlem yapmıyor yenile simgesi cıkıyor. ama klavyede benım bilmedigim bi işlem durdurma kısayolu varsa basıp deneyım :)

oldu
    @55voldemort55

O zaman dostum sorun sitede sanırım. Başka tarayıcı kullan sonuçta tam erkrandayken Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox, Tor bile aynı biliyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.