Şimdi Ara

Artık çözül BULDm!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ark ben araştıdım we flas get le indrmk 40 dk alıo sizde ndirmek için flas get'i kullanın bence !!

• saol ama ben bunu iiyi yöndemi söledin yoksa dalgayamı aldın tam olark anlamış deilim
  • boş ver kardeş paylaşım için saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT

çok zekisin senin gibileri çoğaltmak lazım.
    aferim.

ulan hiic gulecegim yoktu saat 3,15 te yerlere yattım gülmekten valla allahta seni güldürsün.çogaltmak lasım..

• Flashget ile indirdim ben ama setup çalışmadı eksik indirildi hatası veriyor
  • ben daha yeni idnriom ayrıca SENİ COGALTMAK LAZIM diyen kişi seni küçükken cokmu cogaLTtILArda böle konuşmasını bilion ! AkıLlı TAkıL
  • aerkadaslar soledigim gibi burdan download edebilirsiniz yanliz bir hatirlatma ko size d nin icinde yukluyse kurmaz hata weriri once c ye almaniz gerekli sonra install edin ve online olmak icin saat 7 yi bekleyin bilgi saglam yerden siiitttttttt

Players, please select 1 option from the following links to pre-download the Patch to prepare for tomorrow.

ftp://207.38.124.230/AutoPatch.exe

or

http://drake.knightonlineworld.com/upgrade/AutoPatch.exe

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorun halloldu, gerek kalmadı
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT

çok zekisin senin gibileri çoğaltmak lazım.
    aferim.

Gereken yere mevzuyu bildirdim. Cezani alıcaksin.

İnşallah bundan sonra DH gibi önemli bir forumda bir kişinin kişilik haklarını aşşalayıcı bir tavir sergilemessin.
  • ok saolun. hep aynı topic leri görmekten yazdım. bunuda yazsaydın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.