Şimdi Ara

Artık dayanamıyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hehehe.. Kuruş hesabı önemli valla. Hani derlerdiya evelden 'kuruşun bile hesabını yapıyo adam' diye, işte günümüzde de öyle oldu. Artık değere bindi, kuruşun bile değeri var. Önemli...
  • Bizim tartışmada İstanbul fet edilmeden önce bizansın melekler dişi mi erkek mi tartışması gibi olmuş
  • Madem kesin PS3 alacaktınız, ne diye oyunları onceden yarı fiyata sendit yada play asia dan getirtmedinizki ?
    Hatta GG de filanda vardır satan.80yTL den filan gidin alın.150ytl verilirmi yahu bi oyuna, yuh artık
  • Ps3'ün yanında R.F.M.(Resistance) veriliyorsa sorun yokt.Ha,verilmiyorsa karşılıklı çay içersiniz balkonda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallsjg. S.V. -- 22 Mart 2007; 17:17:56 >
  • Korayı kızdırmayın!!!

• hehe yok ya, yazıdan oyle bi mana çıkıyo evet.Sadece meraktan sordum
    Valla ben olsam 1 ay onceden alırdım oyunu, kafam rahat olurdu, 2 oyun alırdım 1 oyun parasına..
  • Ah eski dostum ah, bende dayanamıyorum artık...

'' renderman '' sen delisin. Ve bdfyobgsougt 'sun.

Herkese yedirirsin ama ben yemem.

Her fake alışında sana bunu itinayla hatırlatmak benim insanlık görevimdir; ''Sen insanlık evriminin son halkası değil, ruh hastalığının son evrimisin. ''

Burası senin at koşturabileceğin ve aptal teorinin misyonerliğini yapabileceğin bir yer değil, o yüzden her daim ensende olacağım. Senin büyün bana işlemez, uğraşma, çocuk değilim.

Ve o imzanı sana yuttururum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 22 Mart 2007; 19:10:16 >
  • dayan evladım 12 saatin kaldı
  • Bu kadar yeterli...

@renderman, güle güle arkadaşım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.