ölmüş tabi 10 yıl sonrasını nerden bileceksn zaten sabit maaş almaya başladılar çektiğin çileye değmez
1 gün sonra yaşayıp yaşamıcağını biliyormuş gibi konuşuyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: emrenaz
quote:
Orijinalden alıntı: awesome24
tıp ölmüş mü ???
ölmüş tabi 10 yıl sonrasını nerden bileceksn zaten sabit maaş almaya başladılar çektiğin çileye değmez
tıp okuma maksadındaki önceliğin para ise sen ölmüşsün, tıp değil..
quote:
Orijinalden alıntı: dh_diferential
quote:
Orijinalden alıntı: emrenaz
quote:
Orijinalden alıntı: awesome24
tıp ölmüş mü ???
tıp okuma maksadındaki önceliğin para ise sen ölmüşsün, tıp değil..
maksadını alayım
arkadaşlar her sakallı sizin dediniz ni yaw. bi arkdaş konu açmıştı.mühendislik yazmayın kendinizi yakmayın. ondan önce tıp yazmayın diye açıldı. dünde hukuk bitmiş diye açıldı. bende tepki olarak alaycı bir şekilde birleştirdim onları.
biri demişki kazanamadım çamur atma.biri demiş moral bozma.biri demiş senin gibi insanlar var diye kepenklerimi kapatalım.maşallah sizde dünden hazırsınız fetva vermeye bu konu iyi olmuş sizler için
quote:
Orijinalden alıntı: tryunar
quote:
Orijinalden alıntı: kasva0X
düşündüm ne okuyabilirim diye.tıp desen ölmüş.hukuk desen bu akşam itibari ile okunmaz.zaten mühendislik yazmayın kendinizi yakmayın.yarın sanayide başlıyorum.
la olm anla işte tıp gelmedi çamur atma dahaaaa lys3 e de girmedn hukuğu sen ne düşünüyon hadi yat uyu
ne biliyon olm:D 450 puan alıyom diş hekimliği gelirse bakmam gözünün yaşına:D
quote:
Orijinalden alıntı: secilcevik
her şeyi öylece bırakıp bir ege kasabasına yerleşesim var.
bunu düşünen tek ben değilmişim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tryunar
quote:
düşündüm ne okuyabilirim diye.tıp desen ölmüş.hukuk desen bu akşam itibari ile okunmaz.zaten mühendislik yazmayın kendinizi yakmayın.yarın sanayide başlıyorum.
la olm anla işte tıp gelmedi çamur atma dahaaaa lys3 e de girmedn hukuğu sen ne düşünüyon hadi yat uyu
ne biliyon olm:D 450 puan alıyom diş hekimliği gelirse bakmam gözünün yaşına:D
dostum tıp gelsin hatta harca beni
adamsınn:D @tryunar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme