Şimdi Ara

Artık İzleyecek Dizi Bulamıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kreat

Anladım hocam.Zevkler ve renkler meselesi.

Hocam aniden Tbbt'ye başladım ve 5 bölüm izledim. Bu sefer ne olduysa artık hoşuma gitti. Maç olmasa biraz daha izlerdim.
  • Entourage tavsiye ederim,yazın filmi de cikiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oliver_ kullanıcısına yanıt
    Gerçekten kaliteli bir komedi hocam. Oyunculuklar, espriler kaliteli.Devam edin mümkünse bırakmayın.Ben bazen açar izlerim eski bölümleri.

Edit: Aklıma Two and a Half Men geldi.Senin listede yok.Bu dizi de fenadır. Buna da bakabilirsin komedi türünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreat -- 26 Şubat 2015; 20:53:51 >
  • 4400 e bak bi hocam.Kaliteli bi bilim kurgu.Dizi 4 5 sezon sürüyor ama senariristler arasinda kavga ciktigindan sanirim dizi final yapmiyor.

• ben de hemen hemen hepsini izledim dizilerin , izlemedigim dizi yok gibi , yeni bir şeyler ararken şu diziye rastladım 5 sezon nasıl bitti anlamadım

THE WİRE

polisler uyuşturucu zenci çeteler politika gerçekten cok güzel harmanlamışlar kurgu harikaydı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironss41

ben de hemen hemen hepsini izledim dizilerin , izlemedigim dizi yok gibi , yeni bir şeyler ararken şu diziye rastladım 5 sezon nasıl bitti anlamadım

THE WİRE

polisler uyuşturucu zenci çeteler politika gerçekten cok güzel harmanlamışlar kurgu harikaydı bence

Hocam onuda izliyorum, cidden çok güzel. Olayları tüm gerçekliğiyle sunuyor.

@Lu£ Hocam bende o diziyi araştırıyordum. Tarz olarak ilgimi çekti ama final yapmamış olması beni korkutuyor. Öyle dizi yarıda biterse hoş olmaz.
    Hocam sözüme şöyle başlayayım listendeki dizilerin %90 ınını falan izledim prettly little liars the vampire diars gibi dizilerin konuya kattığı aşk şehvet gibi konular yüzünden izlemedim ama dizi mentaliten benimkine oldukça yakın ve biliyor musun bu kadar dizi arasında bende en büyük iz bırakan dizi kesinlikle ama kesinlikle friends tir. Dizi gerçekten oldukça muazzam ve himym gibi bir diziden daha serttir(himym i friends en önce izledim). Aksini iddaa edeni ağır haşlarım. 1.sezonun 10-15 bölümü boğacak ama karakter tanıtım kısmı gibi birşey emin ol o göl o kadar büyük bir okyanusa çıkacak ki. Dizi 94 yapımı 2004 te bitti 10 sezon dolayısıyla kalite bakımından dizi izleme kanallarında biraz kötü olabiliyor (izlediğin yere bağlı). Bu kadar dizi izlemişsin hdd in olduğunu düşünüyorum dilersen bana yolla 204 gb boşalt sana 720p olarak hepsini atayım dizinin. Sen bilirsin ama şunun altını çizeceğim dizi hayatında iz bırakacaktır emin ol..

Çok güzel bir dizi hocam aslında izleyecek dizi kalmadığından başlamıştım bende.Final yapmaması üzücü oldu akılda bir sürü soru işareti bırakıyor ama izlemeye değer.Sizinde izleyecek dizi kalmadıysa tavsiye ederim.
  • Six Feet Under
    Carnivale
    IT Crowd
    Rick and Morty
    Black Mirror
    Fargo
    House of Cards
    Ağır diziler izlemeyeceksen biraz zor dizi bulursun hocam. Fargo'ya bakmanı öneririm ilacın olabilir Breaking Bad klasmanında bir dizidir. The Blacklist var yine kalitelidir, ama ağır ve The Sopranos kadar kaliteli değildir. The Americans'ada bakabilirsin. Forever ve Gotham'ıda öneririm ancak diğerleri kadar kalite değillerdir.

Komedi istersen: tHe Big Bang Theory
    Rick&Morty
    Futurama
    Louie
    Wilfred
    Parks&Recreation
    The IT Crowd
    Black Books
    Better Call Saul
    Eureka(eğlencelik, çerezlik)
    Entourage(Hayatımda izlediğim en eğleneceli dizi)
    It's Always Sunny in Philadelphia
  • Bu ne yahu lidtelerde birtek turk dizisi yok. Yazik yazik

• quote:

Orijinalden alıntı: Lu£

Çok güzel bir dizi hocam aslında izleyecek dizi kalmadığından başlamıştım bende.Final yapmaması üzücü oldu akılda bir sürü soru işareti bırakıyor ama izlemeye değer.Sizinde izleyecek dizi kalmadıysa tavsiye ederim.

Hocam bakacağım.

@Professional Geek Tbbt'ye başladım hocam. 12 bölüm falan izledim çok hoşuma gitti. Lafımı yiyerek Boardwalk Empire'a başladım birde.

@komikadam Türk dizisi izledim ve şuanda izliyorum. Sadece şuan Türk dizisi aramadığım için yazmadım. Yazık olan ne? Siz onu açıklayın.

• True Detective ve Fargo izledin mi ?
  • Söylediğin çoğu diziyi bende izledim zevklerimizin aynı olacağını düşünüp Z Nation ve The Last Ship' i öneriyorum .
    Boardwalk'tan önce Fargo ve True Detective'e başla bence hocam
  • Legends izle.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

True Detective ve Fargo izledin mi ?

@HeLLsTeR @Professional Geek Fargo'ya başlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

quote:

Orijinalden alıntı: American Hustle

Gotham

İzliyorum hocam.

@Seviyeli Yarbay İzledim hocam, ne animeydi ama ya.

hiç anime izlemem diyordum, hayatımın dizilerinden oldu

animeye şans veriyorsan eğer.zaten death note'u bitirmişsin

gantz
    elfen lied
    helsing
    vampir hunter d

şiddetle tavsiye ederim...

• Bende hep aynı türde dizi izlemekten sıkılmıştım bir ara ve radikal bir karar verip neredeyse müzikal temalı bir diziye başladım Glee . İlk başlarda devam edip etmeme konusunda bayağı kararsız kalmıştım ama devam ettim ve güncel şarkılarla daha da izlemesi eğlenceli oldu. Ama yok ben beğenmedim diyorsan The Americans var. Amerikan vatandaşı gibi gözüken ama rus ajanı olan kişileri anlatıyor, dizi soğuk savaş döneminde geçiyor. Birde Homeland var. Bu da şunu anlatıyor: amerikan askeri Irakta mı ne kaçırılıyor ve herkes öldü zannediyor ama tabii ki ölmemiş sonra karakterimiz ortaya çıkıyor ve hiç beklenmedik bir tarafta olduğunu görüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

True Detective ve Fargo izledin mi ?

@HeLLsTeR @Professional Geek Fargo'ya başlıyorum.

Başla. Süper bor mini dizi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.