Şimdi Ara

Artık Kış geldi Fiyatlarda indirim olmazmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fym2005

quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

quote:

Orijinalden alıntı: İsmailKansas

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Umut.avi

kardeşim umut.avi değil. real.avi yazsaydın daha anlamlı olurdu.

gerçeklerden bahsediyorum. bu ülkede son 1 yılda hiçbir sektor 2. el araçlar kadar kâr getirmedi.
    getirdiyse yazabilirsin buraya. geçen yılki 13.000 lik araçlar 22.000 seviyesinde dolaşıyor ?

tamam param varda, 3 ay önce 19.000'e yazın satılmayan araçlarıda 24e kışın görmek hergün bunu görmek canını sıkıyor insanın.

görüyorum hiçbirisi satılmıyor ? tek sorduğum bu düzgün araçlar ne zaman piyasaya çıkacak ?

Örnek alıyım hocam 13 binlik olan araç 1 sene içinde %70~80 değerlenerek 22 bin olmuş ? Ayrıca 2001 elegance astrayi geçen yıl 21 e sattık kız gibi araba da değildi sadece değişen yoktu parça boya vardi 170 bin kmde idi.bu fiyatların artma sebebi 0 km araçların artması,döviz kuru,ötv artışı,ama en can alıcısı bayi kârı ve döviz ile yükselen fiyatı döviz düşünce indirim uygulamayan otomobil firmalarıdır halk fiyatlara 1 hafta içinde alışıyor nasılsa suçlu biziz yani :) bundan 1 yıl önce 1 yılda olmadı hatta 38 e aldığım 2010 elegance honda civic e 46 veren var 0 km araç fiyatları sağolsun.. ha birde araç piyasasını ayakta tutan filo ve şirketleri unutmamak lazım adamlar alınca 3-5 araç almıyor 100-1000 adet araba alıyor bayiler ne yapsın bizim gibi alıcıları.

13 bin liralik cliolar ? 22 bin lira seviyesinde değilmi ? astradada görüyorum
    astra 15-16 lık 98 gl modelleri bile adam 22.000 yazmış ? ve genelide bu fiyatlardan oluşuyor. ben zaten sıfır gibi araç peşinde değilim.

senin sattığın astra 2001 elegance astrayi geçen yıl 21 ? zaten değişeni yoksa parça boyası zaten temizdir. bir iki kapı değişimine bile temiz gözüyle bakıyorum. ama senin geçen yıl 21 e sattığın o araç zaten o modelin üst sınıfı ? şuandada 26 - 28 isteyen bile var ? alırmıydın ?

temiz arıyorsan fiyatlar böyle çıkıyor karşına. sen olsan alırmıydın bunları ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-134.000-kmde-hatasiz%2Clpgli%2C4-lastik-sifir%2Cen-fullu%2Cmuayene-2016-183048227/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bayan-ogretmenden-otomotik-98-bin-de-1.6-rte-renault-clio-hb-179360569/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sorunsuz-clio-182968626/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2002-model-1.6-temiz-masrafsiz-megane-1-179708293/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-yigit-otomotiv-kazasiz-hatasiz-boyasiz-megan-177873230/detay

ama sen galericiysen sözüm yok. sende haklısın.

Galerici değilim onu belirteyim.

Peki hocam o fiyat yazanların aracının satılacağına inanan var mi yok adam orda sazan.avi yapmak istiyor bunu anlamak zor olmasa gerek.Örnek verdiğiniz ilanların çoğu onun aracı bu ediyorsa benimki şu parayı edercilerin açtığı ilan size tavsiyem o ilanları baştan eleyip araba alışına öyle çıkmanız ha o ilanlardan birini arayacaksanız da sahibinden.com vs gördüm demeyin bir arkadaş söyledi numaranızı deyip pazarlığa tutuşun acarın asıl fiyatını söyleyecektir tecrübe ile sabittir..

13.750 tl ye internette ilanı olan 2000 model marea elx aracı bayramdan önce 10000 tl ye aldık araç ta boya yanığı var motor 200 kusur bindeydi

İnternette 21.900 e ilanda olan focus 2000 model ghia 180 bindeki 3,5 parça boyalı aracı 18.250 ye aldık ve bunların hepsi bayram öncesi oldu..internet piyasasına kaldıysanız işiniz zor.. ha şunlarda var bazı araçlar gerçekten değerlendi misal fd6 civic , sol kasa corolla , golf , punto ,megane 1-2 gibi piyasa araçları değerlendi.

saolasın hocam.
    ben zaten bir sınıfın en üst seviyesine bakmıyorum.
    genelde c sınıfı, 2000 model civarı araçlardan bahsediyorum. opel astra GL 2000 model aradığım bu.
    Opel astra gl HB max 170.000 km. tüp lpg. en düşük donanıma bakıyorum...

yazın ortasında 19a almadım. sahibi çok atarlı konuştu 150.000 km di. opel astra gl 2000 modeldi.
    şuanda bakıyorum aynı temizlikte yok... varsa bile 24.000 tl... 3 ayda 5000 tl ne yapar bu ? yüzde kaç artış yapar ?

yok kardeşim işte yok. ben bu konuyuda boşuna açmadım :( sanal olarak zam yapıp duruyorlar. galeriler bile cennetlik hale geldi. bu milletin malı ne kadar değerli :(

İnanın salon takımı değiştirdik... eski salon takımına 50 tl verdiler. onuda spotcu gelipde almadı 2 gün oyaladı almadı... fakir birisine verdik. :(
    o siteye bakıyorum bizim 50 tlden satamadığımız eşyaları 1000 tl den satmaya çalışıyorlar.

50 tl sizi zengin etmezdi zaten o spotcu sizden alıp gariban bir öğrenciye ben 250 e aldım 300 e satarım diyecekti en azından hayır işlemizsiniz ne deyim hocam inşallah istediğiniz gibi bir araç bulursunuz ama tek araçta sabit kalmayın derim o zaman daha çok çıkmaza girersiniz moraliniz bozulur tıpkı benim gibi e90 320d bakıyorum 2 saat arayla mobilden bile sahibinden com arabam com araba com hepsine tek tek giriyorum ama denk gelmiyor hayırlısı bakalım..

Dediğim gibi ordaki fiyatlara pek aldanmayın sazan.avı misali paraya doymuşlarin ilanlari.

nereden araba alacagız pekı netten degılde pazarlarda aynı sekılde ayrıca nettekı yazan fıyatından 3-4 bın asagısına nasıl bı pazarlıkla aldınız ne dedınız gercekten cok merak ettım ben arıyorum yok adam sankı kanun cıkarmıs fazla ınmıyor

Aracı nette gördüm demeyecekiniz o kadar araç ilinizde ise zaten yeri bellidir bizim ilk satın aldığımız marea nin sahibi adam belediyede calisyormus aracı orda görebilirsiniz yazmış gittik orda baktık netten gördük demeyin ve satıcıyı arayın aracın nerde.olduğunu öğrenin sonra gidin aracı görün satılık mi bu araç deyin sohbeti acın siz mi cagirdiniz derse yok deyin o kadar biz focusu alırkende öyle oldu aradık gitmemiş gibi yaptik adam biri gelecekti felan onla bulusacaktik arayım dedi ama ilk aradığınız teli kapattık sonra pazarlığı yaptık satışı aldık küçük bir bezdirme yöntemi gibi birşey :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Araç fiyatlarındaki düşüşleri sadece ben mi farkediyorum. istediğiniz model arabayı favorilerinize ekleyip bekleyin, ha bire fiyat duştuklerini goreceksiniz. Tam düzelmedi ama normele dönüyor.
    Bir de şu 1.6 ya vergi muhabbeti ve emisyon vergisi muhabbeti fiyatları normalin de altına indirecek bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pahalı satsalar ne olacak pahalı alacaklar. Yine arada kazanan kredi verenler olacak ;-) bu piyasayı internet bozdu. Galericilerin fiyatları daha mantıklı. En azından güvence verip iş takibini yapıyorlar.

Adamlar 40-45 arasına aldılar focusu. Şimdi o paralara satan yok. Napalım bizde almayız. 0 alırız. En azından 0 her zaman 0'dır.

Şu yeni focuslar gelsin bakalım ne kadar diyecekler.

• [Deleted by Admins]

• İsmailKansas İ kullanıcısına yanıt
    Bende aracımı sattım paramı cebime koydum bakınıyorum ama millet sazan peşinde. Ocak ayında 32-33 olan istediğim araçın birebir aynısı şu an 37-38 ve sahipleri pazarlığa dahi girmiyor. Nasıl saçma sapan bir piyasadır malın kullandıkça değeri düşmesi gerekirken bizim ülkede artıyor 1.6 için lüks tüketim vergisi çıkarsa zaten hepten mundar olucak ortalık
  • Bmw piyasasini takip ettiğim kadariyla 10-15 gündür hissedilir düşüş var.

• Şaka gibi megane 1 e 24 bin verilirmi kafayı gerçekten yemiş olmak gerekiyor, almayın arkadaşlar sabırla inceleyin İnşallah uygun fiyatlı araç bulunur bende oto pazarına gidecem bakayım nettemi uçmuş sadece fiyatlar.
  • Sıfır fiyat düşmediği zaman ikinci elde düşmez.Milyon liralık araçlara binenler,4 yılda emekli olanlar,gelecek kaygısı olmayan kişiler 1.6lt motorlu araçlara lüks tüketim vergisi getirmeye çalışıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlizZard B kullanıcısına yanıt
    Maliye bakanı haberi yalanladı. ÖTV de artış olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker48 -- 17 Ekim 2014; 11:02:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

İyi :)

• quote:

Umut.avi

ne indirimi kardeşim neree yaşıyorsun sen ???
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    Kaynak var mı nerde yalanlamış ?
  • 2009 Renault Symbol 1.4 8v aracımız var, 156binde 2013 Kasım Aralık aylarında ötv zammından önce aracımızı doğuş otoya takasa verelim deyince verdikleri fiyat 17-18bin civarı idi. Şuanda malum sitede emsalleri 21-22 bin. Doğuş otonun sitesinde keydod ile aracın fiyatını hesapladım, 20693 tl diyor güvenlik paketi var araçta 21bin eder yani. Sahibinden birine satılsa 22bin. Aynı dönemler teyzemin eski aracı 2001 A3 1.6 Ambiente aracı başkası tarafından satılıktı 20bin tl fiyatı vardı geçen gün aracı yine gördüm 25bin tl fiyat çekmişler araca.

• Yapmazlar

• gene mi aynı muhabbet
  • Fiyatlar böyle giderse düşmez.tam düşecek mi derken otomotivcilerin en büyük bahanesi dolar Euro coştu.10 bin zam gelen araçlara Aralık'ta en fazla 2000-3000 belki indirim yaparlar.

• Almayın arkadaşım, gerçekten çok ihtiyacınız yok ise araç almayın. Gözünüz kulağınız açık olsun, uygun bir araba görünce pazarlığı yapıp alın. İnternetten, galeriden araba kovalamayın. Diğer türlü üzülürsünüz. Sıfır araçlar pahalandı diye eski araç pahalınır mı? Bu nasıl bir mantık. Sıfır araçların fiyatı döviz kuru sebebi ile artıyor, ikinci el araçların fiyatı neye göre artıyor? Sadece fiyatta değil, bir sürü sahtekar var buralarda. Km düşüren, boyalı aracı boyasız diye satmaya çalışan vs.

İnternetten aratırken üst limit gidip aratın, gereksiz insanların gereksiz ilanları ile uğraşmayın. Bir de ilan açarken benzer fiyatlarda sahte ilanlar açarak piyasayı yükseltmeye, pazarlıkta elini güçlendirmeye çalışan süper zekalar var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Yılbaşında yine ters köşe yapmasın, adetleri malum.(!)
  • Daha da artar..2.elin kuralı temiz ve istediğin aracı bulduğun zaman fazla mızmızlanmadan alacaksın..yoksa başkası kapar..sen de fiyatlar düşecek hülyasına sarılıp aylarca beklersin..bu arada fiyatlar daha da uçar..aylarca arabasız dolaştığına da yanar durursun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.