Evet bazi arkadaslar oyunun cok yavas oldugunu bildiriyorlar
bunu bende biliyorum fakat su andaki host shared yani paylasimli bir ortamda oldugu icin maksimum bu kadar bu yuzden yardim kampanyasi baslattim sizde yardim ederek odul kazanabilirsiniz
detayli bilgi oyunun forumunda var
simdi gelelim nasil daha kolay
artik trainerlar ile 24 saatte bir tekrardan savasabilirsiniz
yani butun trainerlari her 24 saatte bir dovebilirsiniz
su anda bile oyunda 340 tane trainer varki ilerde bu sayi 1000 lerce olacak
sadece Gym liderleri ile tekrardan savasamazsiniz
ayrica her savasta aldiginiz oduller gecerlidir tekrar tekrar alabilirsiniz
dip not: yapici yorumlarda bulunmayacaklar lutfen hic bulunmasin sadece muhalefet olmak icin yorum lutfen yapmayin tesekkurler
güzel düşünmüşsün
quote:
Orijinalden alıntı: kobeeren
güzel düşünmüşsün
tesekkurler gene bir guncelleme yaptim
son guncelleme ile her gun saat 23:59:59 da trainer ile savas hakkiniz yenilenecek
gercekten en iyi türk pokemon oyunu ki zaten top topu 3-4 projeye baslandı yarıda bitti umarım daha da gelistirirsin.Belki ilerde oyunu 2d aktif olarak yaparsın yani aynı gameboy daki gibi ozaman gerçekten süper olur tabi öyle bir sistem var mı bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Cy[B]eR Sp[A]cE
gercekten en iyi türk pokemon oyunu ki zaten top topu 3-4 projeye baslandı yarıda bitti umarım daha da gelistirirsin.Belki ilerde oyunu 2d aktif olarak yaparsın yani aynı gameboy daki gibi ozaman gerçekten süper olur tabi öyle bir sistem var mı bilmiyorum
ya oyun insallah cok cok muthis olacak
knightonline gibi online oyunlardaki pk sistemi bile eklicem
ya oyun insallah cok cok muthis olacak
knightonline gibi online oyunlardaki pk sistemi bile eklicem
Knighttaki np'yide eklersen sevinirim.pk sisteminde np varsa özür dilerim,çünkü fazla knight oynamadım. Hızlı kasmak için bir yol daha var.Haritada 5 hızında çimde dolaşıyoruz.Sürekli poké çıkıyor.Kasıyoruz.
Yani bir trainer ile her gün sadece 1 kere mi maç yapabilecez?
Yani bir trainer ile her gün sadece 1 kere mi maç yapabilecez?
evet
np tarzi bir sistemde eklemeyi dusunuyorum soran arkadas icin
yoksa pvp yapmanin anlami kalmaz
Benim bildiğim tek Türk Pokemon web bazlı bu başka varmı ki?
quote:
Orijinalden alıntı: Shinra Tensei
başka yok
ayrıca bu konuda çok eski arkadaş hortlattı
illa beni ve hesaplarımı oyunda banla diyor bana ama sabrediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: CeFurkan
quote:
Orijinalden alıntı: Shinra Tensei
başka yok
ayrıca bu konuda çok eski arkadaş hortlattı
illa beni ve hesaplarımı oyunda banla diyor bana ama sabrediyorum
yok banlama sen sabret sabrın sonu selamettır up yapmamın sebebi npc reset işini 24 saatten 12 saate alabılır mısın dıye soracaktım artık akıllı duracagım utku için .d
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme