Şimdi Ara

Artık PSP alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın ki teknosa indiriminde 299TL + Fifa 12. Alınır mı PSP?

• pspyi kirdirip oyun yuklemek varken psp yaninda verilen oyunlar pek cazip gelmiyor bana acikcasi . sadece psp yi daha ucuza bulabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de teknosanın 300 tl lik fiyatını söyleyecektim.şu anda bile psp alınır bence sonuçta gow oynamak ne olursa olsun paha biçilemez
  • şuan teknosada satılan psp 3004 ler tamir görmüş cihazlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: princo0644

şuan teknosada satılan psp 3004 ler tamir görmüş cihazlar...

gerçekten mi?ben de diyorum beyaz psp nasıl 200 tl olur
  • Daha oncede alinmazdi zaten

• 2006-2011 dönemine ait eski oyunlar oynanacaksa psp alınabilir.Ama ben güncel oyunları oynayacağım ve teknolojik manada da geriden gelmek istemiyorum deniyorsa alınmaz.
  • Sanirsam euro 2012 cikarsa fifa13 de cikar alinir bence tek oyun oynamicaksin ki muzik flim internet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayvanat9999 -- 13 Haziran 2012; 15:52:52 >
  • Bence o paraya forumun 2.el bölümünden 3DS al.3DS'de çok güzel oyunlar var.(MGS,Zelda,Mario,Resident Evil:Revelations vs.)
  • Pspbu donemde alinmaz. Alicaksanda kirdiricaksin. Oyunlar cok guzel degil. Ps3 oyunu fiyatinda nerdeyse

• ben PSP satıyorum kırdırma yok,sorun yok yanında oyunlarla alacak varsa benimle irtibata geçsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DündenBugüne

quote:

Cevap geç ama olsun. Refurbished ürünler insan tarafından kontrol edildiği için tekrar sorun çıkarma olasılığı çok azdır kasası falan da çizik değil 0 geliyor sadece içindeki bozulan yer neresiyse tamamen değiştiriliyor ve sıkı bir teste sokuluyor. Korkmayın yani 0 alırken daha çok korkun hele ilk parti kesinlikle almayın kesinlikle bir derdi oluyor, firmaya özel değil her firmada oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

quote:

Orijinalden alıntı: DündenBugüne

quote:

Cevap geç ama olsun. Refurbished ürünler insan tarafından kontrol edildiği için tekrar sorun çıkarma olasılığı çok azdır kasası falan da çizik değil 0 geliyor sadece içindeki bozulan yer neresiyse tamamen değiştiriliyor ve sıkı bir teste sokuluyor. Korkmayın yani 0 alırken daha çok korkun hele ilk parti kesinlikle almayın kesinlikle bir derdi oluyor, firmaya özel değil her firmada oluyor

tamir olan bir üründen hayır gelmez bence

• bu saatten sonra alınmaz bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.