Şimdi Ara

Artık Satılık Değildir Monster Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voicethatcarry -- 7 Ağustos 2018; 0:0:35 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 4300 TL'Ye garantili GTX 980M'li GSYNC asus satılıyor. 3 yıllık bir cihaza revize sağlam şart gibi.

Sevgiler,
  • Halah_Sumul kullanıcısına yanıt
    Laptopta yazdıklarım dışında problem yoktur. Yazdığınız laptopu bilmiyorum link verin.

• Halah_Sumul kullanıcısına yanıt
    Laptopta yazdıklarım dışında problem yoktur. Yazdığınız laptopu bilmiyorum link verin.

Edit : Mesaj 2 kere gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voicethatcarry -- 19 Temmuz 2018; 1:7:53 >

• Her yerde oyun oynamak için aldım heryerde de oynadım ????? Ben iptal

3 sene dolmuş ve defolu ürüne 4500 istiyorsun öylemi ? Senin laptopun üstüne kaç nesil laptop çıktı o fiyat çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurbaba10

Her yerde oyun oynamak için aldım heryerde de oynadım ????? Ben iptal

3 sene dolmuş ve defolu ürüne 4500 istiyorsun öylemi ? Senin laptopun üstüne kaç nesil laptop çıktı o fiyat çok.
    İşlemci kısmında nesil farkı olabilir ama hala hızlı ve işini görüyor. Core 2 Duo işlemcili laptopum var onunla bile çalışıyorum.

Dış görüntü dışında laptop sorunsuzdur. 4500 fazla görünüyorsa karşılaştıracağım sistem gösterin fiyatta indirime gidebilirim. Ama bana GTX 1050 kartlı olanları göstermeyin 980M 1050'den daha iyi bir konumda.

• voicethatcarry V kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yanlış anlamayın ilanı baltalamak gibi bir niyetim yok. Ama bir kaç şeyi açıklığa kavuşturmak gerek. Affınıza sığınarak bir kaç bilgi vereceğim. Eğer bir sorun olacak ise mesajı silerim sıkıntı değil. Hem alacak arkadaşa hemde size yararlı olacağı kanaatindeyim.

Ekran kartı olarak 1060 ile 1050ti (laptop) arasında bir yerde 980m. 1050 ti den üstün bariz olarak. Güzel bir laptop fakat gerçekten fiyat pahalı. O istediğiniz fiyatlara sıfır makineler satılıyor. Çek kampanya vs daha da ucuza gelebiliyor. Şahsen ben alacak olsam sıfır makineyi mi yoksa sizin laptopumu tercih ederim bir bakalım. Fiyat olarak bir avantajı olmalı ki verilen para sıfır makine yerine garantisiz ve kullanılmış bir laptop tercih edilsin. Tamam ekran kartı kuvvetli fakat bu etkenleri geçebilecek kadar değil. Zira tüm oyunları gayet akıcı bir şekilde oynatıyor bu makineler. Kaldı ki üst seviye bir laptop alacak olan kişi gidip de 2. el almıyor genelde. Kampanya vs kovalıyor, yurt dışına bakıyor...
    Nacizane önerimi düşünürseniz fiyatı 3000-3500 aralığına çekmeniz daha kolay alıcı bulmanıza yardım eder. Tabi ki yinede siz bilirsiniz.
    Tekrar söyleyeyim herhangi bir sıkıntı oluşturacaksa bana bildirirseniz hemen silerim mesajı.

http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-980M-vs-Nvidia-GTX-1060-Mobile/m15596vsm164336
    http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-980M-vs-Nvidia-GTX-1050-Ti-Mobile/m15596vsm223242

ayrıca mobil kart sıralaması

https://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamam.

Sıfır laptoplara baktım ona göre fiyat yazdım. Laptop 15 inç olsa 4000 altında fiyat yazarım ama 17 inç ve sıfır 17 inç laptop Monster sitesinde en düşük modeli 4299 TL indirimli yazıyor. Diğer markalarda 5000 altında fiyat bulursanız başımla beraber. Yazdığınız 3500 gerçekten çok az.

• voicethatcarry V kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam hayırlısı bakalım
  • Aynı makineyi geçen hafta 3 Bin tl ye zor verdim :)
  • Meyeze M kullanıcısına yanıt
    Ucuza vermişsin. İlanı kaldıracağımı yazdım zaten. Akşama kadar alan alır almayan almaz.

• Ha suda var ucuz laptop yok artik 8gb 256 bit kartli bir makineye gore aslinda fiyatida abartili degil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Meyeze M kullanıcısına yanıt
    Bana yeni nesiller çıktı falan filan mesaj atanlar oldu ama bi gidişle millet 1050ti bile alamayacak. 6 çekirdek 1050ti laptoplara 200-300 lira zam geldi. Haftaya yine zam gelirse şaşırmam.

• Fiyatlar degisicek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.