Şimdi Ara

Artık Sow'u bile istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu sezon başladığından beri Sow'da inanılmaz bir düşüş var,bunu sizde farkettiniz mi?
    Sanki eski Sow gitti,yeni Sow geldi.Ben Sow'u çok severdim.

Not:Keşke Ersun Yanal gitse yerine mükemmel bir t.d. gelse +10 numara mevkii'ne Sneijder gibi bir futbolcu,ama hepsi hayal.

• Sowu solda oynatmak=Selçuk Şahini Kalede oynatmak
  • 4 mac once tapiyorduk ? Biraz dengeli olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam ceza sahası içine gelemiyorki bekte adam kovalamaktan ne yapsın garibim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için bu sezon başından beri Sow=Selçuk Ş.
  • Sneijder geçen sene gelecek Türkiye'ye gelecek deseler bir taraflarımla gülerdim. Fırsat transferi oldu Aziz Yıldırım da böyle bir fırsat yakalarsa parayı basıp alabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek Ronaldo

Sowu solda oynatmak=Selçuk Şahini Kalede oynatmak

Abartmayalim artik. Sow solda da iş yapan bir oyuncuydu zaman zaman lillede. Sow'u solda oynatmak hatadir ama oynar yani. Kesinlikle formsuz sow.

Bu takimd volkan gg ve topaldan başka guvendigim, "lider" ifadesini kullanabilecegim oyuncu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastergame

quote:

Abartmayalim artik. Sow solda da iş yapan bir oyuncuydu zaman zaman lillede. Sow'u solda oynatmak hatadir ama oynar yani. Kesinlikle formsuz sow.

Bu takimd volkan gg ve topaldan başka guvendigim, "lider" ifadesini kullanabilecegim oyuncu yok

sow formsuz da takımda formda diyebileceğim tek adam yok.mert belki.başka kimseyi söyleyemem mesela.
  • Kelleciler gelmiş..
  • Bugünkü maçı izlemedim, ama onun dışında bence Sow bu sezonki maçlarda da oldukça iyi oynadı. Bir düşüş göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastergame

quote:

bu takımda volkan ve gg den başka yalaka ifadesini hakeden futbolcu yok diyerek yazını düzeltiyim bari sow lillde ara ara sol açık oynuyordu ama fbde her maç sol oynuyor yazık günah yani iş yapan adamı yerine koy bari ama gelde bunu bizim t.dlere anlat bişey değil ya 20 milyon taraftar cok salak hiçbirşey bilmiyor yada aykut ve ersun çoooook akıllı bizim bilmediğimiz birşeyi biliyorlar saçma sapan oynatıyorlar takımı

• Burada Sow'a laf edilmiyor ki. Sow aşağı Sow yukarı Sow çok iyi aman ne vurdu. Yahu adamda gram teknik yok koşu yok futbol bilgisi pozisyon bilgisi yok. Geçen sene 2. rövaşata golünden sonra biraz kendine güveniyordu hatta çok güvenmeye başlamıştı. Topu önüne alacağı yerlerde de rövaşataya girişiyordu.

Dün topu alıyoruz çabuk oynayacağız Sow bey daha ofsayttan çıkmıyor. Kaç defa hızlı çıkmamız gereken yerde topu alıyor yavaşlatıyor şöyle bir adım atıyor çevresine bakıyor kimseyi göremiyor orta sahaya dönüyor sonra yine top onlarda. Lakayıt hareketler isteksizlik sanki bitkinlik. Forvet adamı sol açık oynatıyoruz tabi oynayamaz diyoruz dün istediği yerde oynadı pres yapmıyor pasları harcıyor pas vermesi gereken yerde alakasız şutlar çekiyor. Dün bir yerde dikkat ettim Caner'le Alper topla geldiler Sow onların gerisinde kaldı. Sanki ön libero da topu karşılamak için ileri çıkmış gibi. Sow'un orada görevi beki stoperi alıp kalesine kadar çekmek bizim topu getirenlerin önünü açmak.

Ama bu adam Bayern Münih'te ya da Barcelona'da oynar. Ciddiyim iyi oynar. Çünkü adamlar kale çizgisine kadar indiği için orada ofsayt sorunu yok. Koy penaltı noktasına sabitle oraya İçeri 88 tane orta gelir 3-5 tanesini atar. Fenerbahçe kanattan top getiremiyor, ortadan oynayamıyor, pas yapmıyor (yapsa da kendi sahasında 3 pastan biri kaleciye). Bunun üzerine 2 gamsız forvetimiz Sow ve Emenike beyefendiler son dakikalarda ileri gitmiyorlar geri gelmek zor olmasın diye. Bana kalsa Sow'u da Casper'ı da şutlarım takımdan isteksiz gamsız kuru formayla maç bitiren profesyonel milyonluk futbolcular. Bir maçlık tepkim değil bu uzun zamandır çok dikkat ediyorum oynadığı oyuna.

Emenike olmasa (ki onunda nasıl bir şey olduğunu bilmiyoruz daha o da ya boş alanda gidecek ya da içeri kaleciyle karşı karşıya bırakan orta gelecek) Sow kalsın kanat oyuncularımız olsun 2 tane Sow tek forvet oynar (belki).

• quote:

Orijinalden alıntı: CAVUSm

Burada Sow'a laf edilmiyor ki. Sow aşağı Sow yukarı Sow çok iyi aman ne vurdu. Yahu adamda gram teknik yok koşu yok futbol bilgisi pozisyon bilgisi yok. Geçen sene 2. rövaşata golünden sonra biraz kendine güveniyordu hatta çok güvenmeye başlamıştı. Topu önüne alacağı yerlerde de rövaşataya girişiyordu.

Dün topu alıyoruz çabuk oynayacağız Sow bey daha ofsayttan çıkmıyor. Kaç defa hızlı çıkmamız gereken yerde topu alıyor yavaşlatıyor şöyle bir adım atıyor çevresine bakıyor kimseyi göremiyor orta sahaya dönüyor sonra yine top onlarda. Lakayıt hareketler isteksizlik sanki bitkinlik. Forvet adamı sol açık oynatıyoruz tabi oynayamaz diyoruz dün istediği yerde oynadı pres yapmıyor pasları harcıyor pas vermesi gereken yerde alakasız şutlar çekiyor. Dün bir yerde dikkat ettim Caner'le Alper topla geldiler Sow onların gerisinde kaldı. Sanki ön libero da topu karşılamak için ileri çıkmış gibi. Sow'un orada görevi beki stoperi alıp kalesine kadar çekmek bizim topu getirenlerin önünü açmak.

Ama bu adam Bayern Münih'te ya da Barcelona'da oynar. Ciddiyim iyi oynar. Çünkü adamlar kale çizgisine kadar indiği için orada ofsayt sorunu yok. Koy penaltı noktasına sabitle oraya İçeri 88 tane orta gelir 3-5 tanesini atar. Fenerbahçe kanattan top getiremiyor, ortadan oynayamıyor, pas yapmıyor (yapsa da kendi sahasında 3 pastan biri kaleciye). Bunun üzerine 2 gamsız forvetimiz Sow ve Emenike beyefendiler son dakikalarda ileri gitmiyorlar geri gelmek zor olmasın diye. Bana kalsa Sow'u da Casper'ı da şutlarım takımdan isteksiz gamsız kuru formayla maç bitiren profesyonel milyonluk futbolcular. Bir maçlık tepkim değil bu uzun zamandır çok dikkat ediyorum oynadığı oyuna.

Emenike olmasa (ki onunda nasıl bir şey olduğunu bilmiyoruz daha o da ya boş alanda gidecek ya da içeri kaleciyle karşı karşıya bırakan orta gelecek) Sow kalsın kanat oyuncularımız olsun 2 tane Sow tek forvet oynar (belki).

Hocam harika özetlemişsiniz.Noktası virgülüne kadar +1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tıslayan discotopu

Benim için bu sezon başından beri Sow=Selçuk Ş.

salzburg maçındaki golü sonrası heryer sow sow diye inliyordu . unuttun heralde o maçı
  • Ya ne sanıyordunuz siz ? Ben hep demişimdir 2 yıl parlayan çöpten yıldız olmaz. Sow ile kaybetmelere mahkumsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.