Şimdi Ara

Artık Volkan yedek Mert ilk onbirde oynasin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Bence Volkan dün Mert'in yediği gollerin 1 veya 2sini kurtarırdı.

dun mertin kurtardigi pozisyonlardan iki tanesini volkan hayli hayli yerdi. penaltı yi zaten yerdi.
    engin Rüştü
    Rüştü volkan
    volkan mert

bizde sansliyiz ha. hep yedeklerden iyi cikiyor. babadan oğula gecermis gibi. birbirlerine işin puf noktasini mi fisildiyor lar ne yapiyorlar.
    bu arada milli kaleci yine Fener'den mert olur artık bu sene. volkan bizi kurtardigi kadar bizi yakmış ti.

Şansla alakası yok dünya çapında kaleci antrenörü var bizde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaleci konusunda fb kadar kısmetli takım göremedim.
  • volkanın takıma verdiği güveni veremez, daha zamanı var
  • Volkan'a haksızlık yapıyorsunuz, hele penaltı konusunda, Volkan penaltılarda gayet iyi bir kaleci. Bu sezona da çok iyi başladı en azından Fenerde, milli takımı bilmiyorum.
  • Mert son zamanlarda fazla abartıldı gibi geliyor bana,yediği gollere bakınca bariz sıkıntı var bana göre.Dün kalede olsa gollerden en azından birini kurtarırdı Volkan.
  • Mert'i direk kaleye geçirmek olmaz. Bu bir süreçtir, her seferinde de yaşıyoruz. Mert zamanı geldiğinde Volkan'ın yerini alacaktır merak etmeyin, yavaş yavaş daha fazla süreler alacak, Fenerbahçe taraftarı olarak bu durumu en iyi bizim bilmemiz lazım. O yüzden acele etmeyin.
  • Ben Volkancıyım vallahi . Milli takımda hatalı gol yemesine rağmen . İyi buldum ben fener maçlarında , zayıflamışta .
  • Mert dun muthis oynamisti ta ki ilk golu yine kadar. Volkan en fazla 2 tane yerdi bence.

• Bunlar Ertuğrul'u izlememiş anlaşılan.

Seneye takımın kalesinde o olacak.
  • saçmalamış çocuklar yine. volkan jübilesini yapana kadar bu takımın 1 numaralı kalecisidir. mert'te çok kaliteli bir kaleci ama volkan varken mert oynayamaz. bu işler yetenekle olduğu kadar tecrübeyle de alakalı.
  • dunku nactan sonrada hala volkanciyiz dimi. arsenal da keşke mert oynasaydi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.