Şimdi Ara

ARTIK WİNDOWS KURMAYA SON (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
26.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne gibi zararlar verebilir ki? Açıklarsan seviniriz.
  • Walla çok iyi...

Biz de ha bire format atıp bir sürü yedek cdsi hazırlaarak bilgisayar kullandığımızı zannediyoruz
  • arkadaslar Acronis true image 8 kullanım klavuzu fotoğraflı sorunsuz çalısır programın linki yok ama ilacı bende bana özelden ulasin

kullanım link.:::::::::::acronis:::::...........

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybay -- 28 Temmuz 2005, 17:38:45 >
  • baybay linkini verirmisin şu programın?
  • Arkadaşlar,
    Ghost hala Windows Server'lara destek vermiyor bildiğim kadarıyla,
    Ben de Server'lara kurulum yapıyorum ve araştırdım Paragon HD Manager programını buldum,
    Problemsiz bir şekilde Server RAID lere vs image alıp yazabiliyor, bootable CD'si var Linux kurulu ve ağdan da image alıp yazabiliyor,
    Linux lardada sorun çıkarmıyor, Server'larda reset atıp açılış ekranında boot partition'a da yazıp okuyabiliyor,
    Ayrıca SID güncelleme özelliği çok önemli Server diskini Ghost ile alırsanız tekrar geri yüklediğinizde (mesela başka bir diske) Windows
    server açılsa bile login olamıyorsunuz ama Paragon ile SID change yaparsanız sorun olmuyor...
    ISO Burner utility'si var, ayrıca CD'ye kayıt yapabiliyor, hatta network'ten bir başka makinadaki CD yazıcı üzerine bile yazabiliyor (gerçi ben
    deployment versiyonunu aldığım için banimkinde var olabilir ama profesyoneller için sorun olmaz fazla pahalı değil - ayrıca bu özelliğini hiç kullanmadım
    çünkü bu işler için USB disk filan kullanıyorum veya makinaya yedek bir diski içeriden takıyorum geçici olarak. )

Bedava nereden bulursunuz bilmem ama orjinal üretici sayfası www.paragon.ag

Ghot'u da aldım duruma göre ikisinide kullanıyoruz...

Kurumsal kullanıcılar için Paragon'u tavsiye edebilirim, hiç sorunsuz diyemem bazen de oldukça yavaş ortamdan etkileniyor ama beni önemli yüklerden kurtardı...

Bu program ile ilgili sorunu/sorusu olan arkadaşlara destek olabilirim, ama programı göderemem çünkü benimki lisanslı

• Herşey ii hoşta benim denediğim yöntemde ii aslında.Ben sistemi kurduktan sonra driverları yüklüyorum ve sistemi geri yükle(system restore) den yedek alıyorum.İlerde bir problem olursa sistemi geri alıyorum.Alsana ghostun microsoft versiyonu.
  • işe yaradı teşekür ederim
  • Paragon Hard Disk Manager Pro v6.01.847 Full sürümü

http://fosi.bbs.gr/cgi-bin/fosi.cgi?hdm
  • GEREKLİ BİR BİLGİYDİ TEŞEKKÜRLER
  • cafede hep böyle yapıyorlar bilgisayar bişey lsun hadi norton ghost
  • =)) paragon disk manager en babası arkadaslar ayrıca server işletim sistemlerinede destek veriyor dos ve windows modu var ve ghosttan daha iyi
    ghost server işletim sistemlerine destek vermez
  • quote:

Orjinalden alıntı: habdullah

=)) paragon disk manager en babası arkadaslar ayrıca server işletim sistemlerinede destek veriyor dos ve windows modu var ve ghosttan daha iyi
    ghost server işletim sistemlerine destek vermez

edit
    isteyene deneme amaçlı olanını veririm 3 full kullanımı var ehu ehu
  • quote:

Orjinalden alıntı: areels

peki 120gb diskim varsa ve 100gb doluysa nasıl ghost yapabilirim ?

TAMAMINI YEDEKLEMENE GEREK YOK SADECE C: Yİ YEDEKLERSİN OLUR BİTER. TEK PARÇA 120 GB DEĞİLDİR İNŞALLAH
  • Arkadaşlar cevapları okumak sıktı.Yazıldı mı bilmiyorum ama okumak için uğraşmak istmedim.Ghostun en son versiyonu nedir?Bu versiyonda ntfsnin yedeği alınır mı?Bir de nerden indirebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi approachate -- 24 Temmuz 2005, 0:45:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: approachate

Arkadaşlar cevapları okumak sıktı.Yazıldı mı bilmiyorum ama okumak için uğraşmak istmedim.Ghostun en son versiyonu nedir?Bu versiyonda ntfsnin yedeği alınır mı?Bir de nerden indirebilirim
    dos ortamında çalışan versiyonu kullanıyorum ben ve ntfs ye desteği var
  • Hangi versiyon ve nerden indirebilirim
  • Norton mu Nortonsun bir dünya istiyorum
  • arkadaşlar benim c partition 19 gb ben imaj alırsam yaklaşık 19 cd mi kullanmam gerekiyo ve de tüm kayıtlı programlar ve driverlar aynen yüklenebiliyormu acaba. bide ghost nerden beleş indirebiliriz son versiyon varmı bilenler yazarsa teşekkür ederim
  • Valla arkadaşlar ben 60 makinalı bir internet cafede çalılşıyorum tekni,k konusunda tekim ben ghostu denicektim ama hepsinin sistemleri neredeyse farklı idi zaten evimde tek makina varsa ben ghost kullanmam
    ben ondan sonra deepreez kullanmaya başladım abi dünya varmış dedim yaa inanın akşama kadar oturuyorum 60 makina var ama hiç bir sorun çıkmıyor nasıl kurduysam makinayı en başta 2 ay 3 ay sonra aynı tertemiz ha virüs girdi bir reset yine en başa he bide şimdi ordan ayrıldım 20 makinalı bir yerdeyim orda
    deep rez kullamıyorum çünkü harddisklere zararlı diye duydum virü s programıda kullanmıyorum çünkü
    ya crackleri trojan görüyo siliyo yada bir virüs geliyo counte dan atıyo ses gidiyo
    ben bir sorun olunca sistemi geri yükle diyorum hüüp yine en başa tabi bazen bunu yemöediğide oluyo

• Xp'yi kurdum ses kartımı yükledim,tv kartımı yükledim ghost image aldım.600mb.cd ye yazdırdım herşey okey.Ama.............wmp,java,adobe acrobat,microsoft antispyware'yi update yaptıktan sonra cd-rw ye yazdırdım"2 cd"gene okey.normal cd'ye yazmadı tam 10 cd harcadım ama olmuyor.....herşeye rağmen mükemmel program..9 dakikada xp'yi yüklüyor,image alırken 19 dakika sürüyor.
    Norton Ghost 2002 Personal Edition v7.0.0.411 Tavsiye ederim.

Bu yazıyı okuyan arkadaşlar Arkadaşlar mutlaka olmazsa olmaz driverlarınızı yükleyip image alıp cd'ye aktarın "ama programlarınızı yüklemeyin çünki driverler kalıcı ama programlar geçicidir yani yeni versionlar çıkınca tekrar image almak zorunda kalırsınız" artık sorunlarınız 9-10 dakikada çözülecek,gözünüz aydın...Peki başka çaresi yokmu diyenler gene siz ghost image alın...Tecrübe konuşuyor...

Deep Freeze 2000-XP 4.20.021.0604 bu program ghost image aldığınız andaki ayarlarda ve tertemiz windows kurulu iken kurun restart yapın açıldığında istediğiniz siteye girip size spyware atmasına izin verin..restart yapın..spylerden eser kalmaz...çünki deep freezeyi kurduğunuz andan sonraki tüm eklenen dosyaları siler silinenleri yerine koyar.Eğer sen birşeyler eklemek istersen disable edip yükleyebilirsin ve ardından tekrar enable edersin.Ghost mükemmel,Deep Freeze mükemel ötesi..deneyin.artık dertleriniz sona erecek..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.