Şimdi Ara

Artık yeter!!!!insanları zorla uye yapmaya calısmak nasıl bir mantık içerir!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz yani uye olmayanlar bu serverlerin temel kaynagıyız bence...herkesi uye yapmaya calısma sacmalıı nerden çıktı anlamadım....bence bi yerde yanılıyolar o da herkesi uye yapacaklarını sanarak tam tersine cok adam kaybetcekler cooooookkkkkkkk......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEDDITE_TR -- 26 Aralık 2005 19:44:21 >

• bence cok haklısın kanka benım su aralar en uyuzuma gıden sey ıse serwer ful yazısı olmaya basladı oyunu tam yapıolar baska bı seyı bosuolar nolcak bu k e nın halı en ıı sı ben ce ko ydu off ya offf ben bu ke nın nese
  • eet ya aslında warya bunları dava etmek lasım gm leri hepsi o................ yani ne dir bu ya
  • EVET 1 SAATİR OYUNA GİREMİYORUM.ZORLA PREMİUM ALDIRCAKLAR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ADMİRAL@

EVET 1 SAATİR OYUNA GİREMİYORUM.ZORLA PREMİUM ALDIRCAKLAR.

baba almayın işte onu istiyolar bak sana diyim oyunu bırakan cok olcak ondan sonra geri adım atacaklar
  • haklısın kardeş böle şey olurmu ya yarım saatte oyuna giremiyoruz bugidişle oyunu bırakıcam sanırım
  • peki para verenler enayi mi? adam para veriyodu oyuna gircekken bi bakıyodu full yazısı cıkıo bende bedava uyeyim ama uygulamadan memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda. -- 26 Aralık 2005 19:59:30 >
  • eet ole baba benim tanıdıım cok kişide ole dio... bu kadar insanı aptal yerine koydukları zaman ne olacanı dusunmuyolar sonunda cok kişi oyunu bırakınca herkese gold uye gibi davransakarda eski haline donemezler... tabii bole giderse
  • of dıorum baskada baska bır sey demıorum oyuna kolay gırmek ıcın paralı uyelık almamızı ıstıorlar we bence bu cok sacma alan olur alamayan olur ya turk ınsanlarını kandırmaya calısıolar

• quote:

Orjinalden alıntı: _ArDa_

peki para verenler enayi mi? adam para veriyodu oyuna gircekken bi bakıyodu full yazısı cıkıo bende bedava uyeyim ama uygulamadan memnunum.

ne alakası war???onlara para verdikleri için saten avantaj veriliyo ne yani para veriyo diye bizden daha ne kadar ustun olcaklar ???ben sırf ınatla olmuyorum uye yoksa uye olmada ne war ama cok sacma bişi bu...

• bencede cok sacma paralı uelıgı olupta hacklenen ve daha sora dot gıbı kalan arkadaslarım var
  • bide saten belli saetlerde bos olmasından anladıım kadarıyla gercekten bayaaaa bi turk oyuncu war ve bence direk Turkleri kandırma somurme amaclı bi hareket bu... ve turk gm lerinde bole bi şeye ortak olmasına gercekten şaşırıyorum
  • ARKADAŞIM HALA ANLAMADINIZ MI

ADAMLAR ELİT BİR KISMI OYUNDA İSTİYORLAR

ADAM GİBİ OYNAYAN MİLLETE SATAŞMAYAN

KÜFÜR ETMEYEN HİLE YAPMAYAN

AMA MAL OLAN GENE MAL

ADAMLAR BİR DE MARİFETMİŞGİBİ BURADA GELİP YAPTIĞI HİLELERİ KÜFÜRLERİ FALAN ANLATIYORLAR

ONDAN SONRA NEDEN BİZİ ALMIYORLAR PARASIZ OYNAMAK BİZİMDE HAKKIMIZ DİYE AĞLANIP SIZLANIYORLAR

OYUNUN İÇİNE EDEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER. AYNEN DEVAM EDİN
  • KATILIYORUM KARDEŞ BU NEDİR YAAA YOH %80 DOLUYMUŞ GİREMİOMUŞ.İLLE ÜYELİK ALDIRMAA ÇALIŞIOLAR.DÜZELTİLİR İŞALLAH BU DÜZEN
  • beyler BU KONUYA AÇIKLIK GETİRİYORUM "TOO MANY USERS" YAZISININ YERİNE PREMİNYUM ALIN YAZISINI KOYMUŞLAR O ÇIKTIGI ZAMAN SERVER FULL DEMEK ESKİDEN DE AYNIYDI BOŞUNA YIRTINMAYIN SADECE YAZI DEİŞİKLİĞİ AMAÇ İSE ÜYE KAZANMAK OYUN DEİŞMEDİ %80 FALAN HİKAYE
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkantsatin

beyler BU KONUYA AÇIKLIK GETİRİYORUM "TOO MANY USERS" YAZISININ YERİNE PREMİNYUM ALIN YAZISINI KOYMUŞLAR O ÇIKTIGI ZAMAN SERVER FULL DEMEK ESKİDEN DE AYNIYDI BOŞUNA YIRTINMAYIN SADECE YAZI DEİŞİKLİĞİ AMAÇ İSE ÜYE KAZANMAK OYUN DEİŞMEDİ %80 FALAN HİKAYE

öyle değil premiumlar direk giriyoo..ben premiumum daha 1 kere server full görmedim yeni pathcdan sonra..
  • zamana bağlı abi gece girdim ben de görmedim hiç
  • Neden herkes kendini düşünüyor ki...Para veriyor adam elbette ayrıcalığı olacak.Adam 1 ay üyelik alıyor ama adam gibi oyuna bile giremiyor.Ne anladım bu işten.Benim de yok paralı üyeliğim ama yerinde bir uygulama bana göre.
  • Bencede uygulama yerinde. Sadece savas zamanlari belli bir level üstünede bu ayricalik taninmali. Bulunduğun clan savasta önemli bir rol aliyor olabilir. Olympia gibi bir serverda 1500 buffta kolay bulunan bişey değil. Uygulama doğru ama bir takim istisnalar olmali diyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AphzL

Bencede uygulama yerinde. Sadece savas zamanlari belli bir level üstünede bu ayricalik taninmali. Bulunduğun clan savasta önemli bir rol aliyor olabilir. Olympia gibi bir serverda 1500 buffta kolay bulunan bişey değil. Uygulama doğru ama bir takim istisnalar olmali diyorum.

adın ne nickin ne sen 1500 veriyo musun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.