Şimdi Ara

ARTIK YETERR KAFAYI YİYECEM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biz burada muhabbete daldık arkadaş ne yaptı acaba sağlığı yerinde mi :))))
  • valla hocam ben hala bakıyorum.aeg alacaktım vazgeçtim servis sıkıntısı nedeniyle.haftada bir nevşehirden gelecekmiş te bilmem sıra olurmuşta vss...çoğu zaten kişi aeg nin artık çok satamadığını ve bitmek üzere olduğunu falan sordu.bosch alacam kesin kes.ama modelinde kararsızım was20461----1550 tl 12 taksit 4 ay ertelemeli/was24763 1850 tl 12 taksit yine 4 ay ertelemeli/20763 ise 1700 tl yine taksit erteleme aynı.nete bakıyorum bayilerle aralarında çok fazla fiyat farkı yok...bu arada bosch servisindeki bi arkadas 1200 devir alma dedi 1000 devir daha güzel bosch 8 logixxx gibi bi seri söledi.acaba bu nasıldır...ŞİMDİ BU ÜRÜNLERDEN HANGİSİNİ ALAYIM HANGİSİ ALINMALIDIR.1550 Yİ VEREN BANA GÖRE 1800 DE VEREBİLİR AMA NELER FARK EDER.SİZ DEĞERLİ ÜSTADLARIN YORUMLARI NELERDİR.BUGÜN YARIN ALACAĞIM.ÇÜNKİ EVDEKİ ARİSTON CANAVARI DELİNMEDİK ÇAMAŞIR KOYMADI EVDE.VE DİYORUM Kİİ ARTIK YETER KAFAYI YİYECEĞİM

• Geçen yıl ocak ayında benimde 24 yıllık Arçelik 2100 kaçıncıdır olduğunu unuttuğum amortisörleri patladı yürümeye başladı aynı zamanda kapak içi tambura lastiğide çok yıprandığından parçalandı ertesi gün ilk işim hemen en yakın bosch bayisine gidip BOSCH WAS24762TR'yi önceden gözüme kestirmiştim hemen aldım. Şeytan kulağına, çok memnunuz çalıştığını dahi duymuyorsunuz makina kilerde kapı kapalı ancak yüksek devirde sinek vızıltısı gibi duyuluyor dışardan koridordan yani kesinlikle tavsiye ederim.
  • was20461 aldım geçen hafta.gerçekten güzel makine.oldukça sessiz ve kullanılabilirliği kolay.tavsiye ederim.
  • kaça aldınız acaba
  • Bugün Siemens bayini aradım. WM10S461TR artık üretimden kalkıyormuş. Çoğunun stoğunda yoktu.

Yerine genelde yeni 10Y560 modelini önerdiler. 1625 tl civarında fiyat verdiler.

Aşağıdaki bayide WM10S461TR stok buldum.

AHMET ORS ALISVERIS MRK.LTD.STI.
    Adres: CAYYOLU 8.CAD. 138/B
    ANKARA 6170.
    Telefon: 0312 2352708
    E-posta: ahmet.ors@siemensevaletleri.com
    Yetkili Kişi: AHMET ORS

Peşin olursa 1375 tl. Taksitle 1440 tl civarı fiyat veriyor. Bence bu makine için güzel fiyat.

Bayi ayrıca 8 kg'lık ürünlerin artık Türkiye'de yapılacağını vs söyledi ne derece doğruysa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 10 Ekim 2012; 11:42:06 >
  • darty de 10s461 in teşhir ürünü olanı fiyat olarak 1179 tl ye düşmüş.alınabilirmi acaba...kargoda 20 tl imiş yani 1200 lira oluyor toplam.ama teşhir ürünü işte.ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: wkend

darty de 10s461 in teşhir ürünü olanı fiyat olarak 1179 tl ye düşmüş.alınabilirmi acaba...kargoda 20 tl imiş yani 1200 lira oluyor toplam.ama teşhir ürünü işte.ne dersiniz

Hocam teşhir ürünü alınmaz. Kimbilir başından neler geçti.

Hangi ildesiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 10 Ekim 2012; 12:13:30 >
  • kırşehirde bulunmaktayım ben.
  • quote:

kırşehirde bulunmaktayım ben.

Sizin Kırşehir Siemens bayi 1600 tl diyor peşin. Bizim burası iyiymiş :)

Kırşehir dışı oldu mu kafadan güzel kargo biner yine aynı ücrete denk gelebilir.
  • bu makina bosch un was serisi 20461 makinasııyla aynımı.bu makinadada varmıdır bosch taki gibi ecoslilence drive motor.yani motoru bosch motorumu farklı bi motormu
  • quote:

kaça aldınız acaba

1500 lira Ocak ayına ertelemeli 10 taksit
  • kırşehirdeki bayilerde 1550 4 ay ertelemeli 12 taksit diyolar.siz netten mi aldınız bayidenmi.netten aldıysanız bana link verebilirmisin.50 tl 50 tl dir değilmi..
  • quote:

bu makina bosch un was serisi 20461 makinasııyla aynımı.bu makinadada varmıdır bosch taki gibi ecoslilence drive motor.yani motoru bosch motorumu farklı bi motormu

Birebir aynı model.
  • bu was serisi türkiye üretimimi yoksa almanya ithalmi.sanırsam way serisi bi ürün alacağım..
  • quote:

bu was serisi türkiye üretimimi yoksa almanya ithalmi.sanırsam way serisi bi ürün alacağım..

was serside way seriside almanyadan ithaldir tercih size kalmış way serisi yenidir panel kasa farkı var özellik olarak pek fazla fark yok
  • quote:

kırşehirdeki bayilerde 1550 4 ay ertelemeli 12 taksit diyolar.siz netten mi aldınız bayidenmi.netten aldıysanız bana link verebilirmisin.50 tl 50 tl dir değilmi..

bayiden aldım.
  • way 20560tr almak için gitmiştim.ama son anda otomatik leke çıkarıcı özelliğinden dolayı was 20763 tr aldım.20 dakkada geldiler kurdular çalıştırdılar.ses olayı yok nerdeyse ama pompa sesi çıkıyor.bir sürü proğramları var nasıl çıkacaksak işin içinden.makinanın çalıştığını pek anlamıyorsunuz boşta çalıstırdırlar sadece su sesi vardı.1000 devirde sıktırdım ondada ses yoktu..normal 3 yıl garantili ama servise 6 ay içinde 99 tl vererek garantiyi 7 yıla çıkarabiliyorsunuz.şimdilik bu kadar.haa fiyat olarak 4 ay ertelemeli 12 taksite 1700 tl ye mal oldu cihaz.şu an kampanyadaymış.kırşehirde bayiden aldım.nette daha ucuza vardı ama uğrasmak istemedim açıkçası.alacak arkadaşlar alsınlar derim.güzel makina
  • quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

quote:

Orijinalden alıntı: GülçinGE

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Yardımlarınız için teşekkür ederim ama motor değilki sadece bozuk olan amortisörlerde bozuk demiştiniz. Şimdi ben bunu yaptırırım ama ilerde gene arıza çıkartcak o yüzden yaptırmak istemiyorum. LG isteme nedenimde kapasitesi yüksek ve 6 yıkama hareketi dolayısıyla düşünüyorum. LG yerine önerebileceğiniz benzer makina var mı peki

Aslında amortisörlerdeki arıza da basit ama o zaman makineyi bizzat görmem gerekiyor :)

Bu makine yerine önerebileceklerim:

-Miele
    -AEG Protex XXL serisi
    -Bosch HomeProfessional

Buyrun gelin candoğan bey izmire görmüş olursunuz. Şimdi Bosch almam sıemens'den ağzım yandıktan sonra. aeg sanmıyorum ya LG yada miele alınır. Ama önce evdekinin işini bitirmem lazım

aeg yi alamıyorsun ama lgden sağlam olduğu kesindir

mielede çok pahalı ama anca dayanır

AEG'ye ben değil annem istemiyor. Miele alırlar belki bizimkiler.

biliyorum o yüzden dedimya alamassın diye yoksa lg den daha dayanıklı sağlam kaliteli cihaz

Şu işin sonunda ne olacak merak ediyorum yani :)

aynen

hayırlısı neyse o olsun diyelim sende bir dahakine banyoya koymassın yeni makinayı

Yok koyar mıyım bi daha asla koridor ebeveyn banyosu ( kullanılmadığı için )yada balkona koyarım.

en doğrusunu yapıyorsun da ben çamaşır makinasını banyoya koymak istiorum ama duşakabinin yanına gelicek

çürürmü diye düşünüyorum ama makinaya su eklemekten herhalde çürürdü diyerekten almayı planlıyorum

Al gitsin bence banyoya. mutfakta sevmiyorum çamaşır makinasını yemek yapılacak çamaşırlar mutfakta hiç hoş bir görüntü değil en iyisii ya balkon yada koridor. Banyoda daha çabuk bozulur makina:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eternafelicity -- 13 Ekim 2012; 23:50:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.