Şimdi Ara

Artırılmış Gerçeklik geliştirme yol haritası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Augmented Reality ( Artırılmış Gerçeklik ) uygulamaları git gide daha da ün kazanıyor. Bunları hangi dilde hangi programlar ile yapıyorlar? Unity - Vuforia işbirliği ile yapılanları sormuyorum. Çünkü onlar bir image target mantığıyla yapılıyor. Kamera bir görseli gördüğünde üzerine 3D objeyi yerleştiriyor. Benim sorduğum, IKEA’nın yaptığı gibi doğrudan gerçek ortama objeler yerleştirilen uygulamaların nasıl yapıldığı. Apple iOS 11’le birlikte bir ARKit yayınlıyor. Bu sayede geliştirilebilecek sanırım. Ancak bugüne kadar nasıl yapıldı, nasıl yapılıyor öğrenmek istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İyi çalışmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• After Effects RotoBezier mask ile oldukça gelişmiş animasyonlar yapılabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • After Effects ile AR uygulaması yapılabiliyor mu? Uygulama çıktısını nasıl alıyoruz? İlk defa duydum merak ettim

• Vuforia nın ne yanlışını gördün de böyle diyorsun

• yupbiy kullanıcısına yanıt
    :D bir yanlışını görmedim ama ben bir görseli kameraya tanıtıp yapılan uygulamaları kastetmiyorum. İlk mesajımda anlattığım tarzda doğrudan kameranın gördüğü alanlara yerleşebilecek uygulamalardan bahsediyorum

• Markerless augmented reality galiba senin aradığın. Unity kullanarak yine yapabilirsin dediğini https://www.youtube.com/watch?v=BkevztVeFTU https://www.youtube.com/watch?v=X6djed8e4n0

Şu linklerdeki uygulamaları yapmayı dene mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yupbiy -- 27 Temmuz 2017; 21:7:53 >
  • yupbiy kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim evet tam olarak buydu valla çok sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.