Şimdi Ara

Artk L4D2 yi almayan kalmaz heralde.. (Fiyat 19.90$ olmuş) + YENİ DLC!!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende sorun cekıyordum ama duzeldi artık 70 80 ms lık yerlere girebiliyorum. Steamin cloud server merkezi secimi etkilimi oldu nedir onlar defgıstırdım ayarlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeFFreY.JeY

quote:

Orijinalden alıntı: TRIUMPH

120ms ile oynanmıyor arkadaş.. Oyunu aldık ama elimizde patladı.. L4D Türk sunucu şart (L4D2'nin var zaten)..

Dostum Almanya lokasyonlu serverlarda 60-100 ping arası gayet düzgün oynanıyor. Ayrıca TR serverlar da varhttp://servers.deathpoke.net/

Adamda 40 ping sende 120, sağlam oyuncuya denk gel bakalım 25lik atabiliyormusun..
    Adil değil.. Ben ne kadar dipçik atarsam atayım 0 yani.. Eleman atlıyor..

• quote:

quote:

quote:

120ms ile oynanmıyor arkadaş.. Oyunu aldık ama elimizde patladı.. L4D Türk sunucu şart (L4D2'nin var zaten)..

Dostum Almanya lokasyonlu serverlarda 60-100 ping arası gayet düzgün oynanıyor. Ayrıca TR serverlar da varhttp://servers.deathpoke.net/

Adamda 40 ping sende 120, sağlam oyuncuya denk gel bakalım 25lik atabiliyormusun..

oyunu sen kur 5 ms oynarsın bırazda onlar sana baglansın :)

• arkadaşlar nasıl satın alıyoruz bı oyunları steam üstünden izah edebilir misiniz.. banka kartı kullanılır mı ve oyun adres teslim mi yoksa direk pcye mi iniyor ?
  • arkadaşlar yardımcı olursanız ben de almak istiyorum şu indirim geçmeden ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn_01

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

ben artık baydım 2 aydır elimi sürmedim oyuna.l4d benim için bitmiştir.

oyna oyna hep aynı şey nereye kadar ya.

Versus oynamamış birsinin böyle bir yorum yapması........ ?

Zaris DH ye L4D getirmiş adamdır 2009 Martında Non-Steam olarak birçok yönetici dahil gruptaydı sonra herkes dağıldı steamdan devam

• quote:

quote:

quote:

25lik atınca oyun kazanılmıyor yanlız.. Mutlaka bir fark oluyor ama buna yapacak birşey yok malesef Ben o kadar fazla takmıyorum Kazanmak için değil eğlenmek için oynuyoruz arkadaşlarla.
    Herkesin pinginin aynı olması için aynı lokasyondan bağlanmanız lazım bu her oyunda böyle malesef.

• bız wowcular olarak yıllardır 200 300 pimgle karsımızdaki 50 60 pingli adamlarla oynuyoruz. Bence büyütülecek sorun degıl rahat oynanıyor l4d
  • quote:

Orijinalden alıntı: patya

bız wowcular olarak yıllardır 200 300 pimgle karsımızdaki 50 60 pingli adamlarla oynuyoruz. Bence büyütülecek sorun degıl rahat oynanıyor l4d

siz "wow"cular FPS oyunları ile ilgili böyle mantık dışı bir yorum yapmasa büyütülecek sorun kalmaz zaten. Çevrim içi doom-gibin oyunlarda gecikme/ping muhabbeti fazla önemlidir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.