Şimdi Ara

Artmayan TYT netleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba kardeşim bu sene sınava girecek aylardır tyt'de 60-80 net arası yapıyor günde 12-13 saat çalışmasına rağmen bu durumda. Bende biraz ilgilenme kararı aldım. Çalışma şeklinin yanlış olduğunu düşünüyorum her gün oturup 400-500 soru çözüyor alınmadık tyt kitabı kalmamış durumda. Biraz araştırdım ve kendi zamanımı düşündüm biz genelde soru çözüm videoları izleyerek arttırırdık netlerimizi kendisinin hiç izlemediğini fark ettim. Buna yönelik kanallar araştırıp buldum akşam kendisiyle de konuşacağım. Aklımda düşündüğüm:

Günlük 25 Paragraf sorusu

belirli aralıklarla:

Tyt mat branş denemesi

Tyt fen branş denemesi

Haftalık Tyt denemesi ve bu denemenin analizine göre yanlış yaptığı konularda örnek veriyorum Problemlerde yaş problemleri bu konuyla ilgili hafta boyunca soru çözüm videoları izlemek çünkü kendisi oturup o konu hakkında 1000 soruda çözse yanlış yapmaya devam ediyor. Ayrıca kendisi zaten haftalık deneme oluyor okulda ben ek olarak yapmayı düşünüyorum hafta sonu vs.

Soru çözüm videoları etkili olur mu? bunların dışında sizin önereceğiniz neler var? Kendisi şuan ayt ağırlıklı çalışıyor ama tyt tarafında da boşluk vermemek gerektiğini düşünüyorum.

Bir de sınavda hangi sırayla çözüyorsunuz kendisi Türkçe fen sosyal matematik şeklinde yapıyormuş Matematik için 80-90 dakika kalıyor ona rağmen yetiştiremiyorum diyor burada da bir sıkıntı var gibi geldi bana.

• Hocam ben bilmem ama kuzenim konu çalışmasını çok sağlam yapmasını söylüyor. Kuzenim birde günde 400-500 soru çözenin böyle olmayacağını sizin kardeşin kolpa yaptığını iddia ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kod

Yığını:
    Hello friends, my brother is going to take the exam this year, he has been doing 60-80 net in tyt for months, although he works 12-13 hours a day in this situation. I decided to take a little interest. I think the way it works is wrong. We sit down and solve 400-500 questions every day. I did a little research and thought about my own time. We usually increase our net worth by watching question and solution videos. I realized that he never watches our nets. I have searched and found channels for this, and I will talk to him in the evening. What I'm thinking about: 25 Paragraph questions daily at regular intervals: Tyt mat branch trial tyt science branch essay According to the weekly Tyt experiment and the analysis of this experiment, I give examples of the issues that he made wrong. Age problems in problems. Watching question-solving videos about this topic throughout the week because he continues to make mistakes even if he sits down and solves 1000 questions about that topic. Also, he already has a weekly trial at school, I'm thinking of doing it additionally on the weekend etc. Are question solution videos effective? Other than that, what would you suggest? He is currently working mainly on ayt, but I think that there should be no space on the side of tyt. Also, in which order do you solve it in the exam, he does it in the form of Turkish science and social mathematics. He says 80-90 minutes are left for mathematics. Despite that, he says I can't make it. It seems to me that there is a problem here too.

• 60-80 net yapıyorsa konu eksiği var demektir deneme çözmeyi 1 2 ay sonrasına erteleyip şu an konu ağırlıklı gidebilirsiniz(fen için) fakat türkçe ve mat denemesi çözülmeli gibi direk netlere yansıyor bence paragraf yerine türkçe denemesi de çözebilir artışı hemen görecektir

Bir de kitap bitirmek için kendini kasmasın önemli olan kitap bitirmek değil nitelikli sorular görmek tabii ki

Sosyal ve fen kısmı için acele etmenize gerek yok zaten bilince hallolan şeyler sınava 1 ay kala bile çalışıp fulleyenler var mat ve türkçede hızlanmaya çalışın süre sıkıntısı pratik eksikliğinden de kaynaklı olabilir böyle gelişecek

• Hocam önce psikoloğa görünün. Gerisi hallolur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ygsler nasıl çözülecek deneme olarak süreyi vs nasıl vericeksiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tamamdır hocam öyle çözeyim teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Ayt matematik netleri
    10 ay önce açıldı
    Tyt ayt önceliği
    5 yıl önce açıldı
    ÖZDEBİR NETLER [ANA KONU]
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.