Arkadaşlar merhaba kardeşim bu sene sınava girecek aylardır tyt'de 60-80 net arası yapıyor günde 12-13 saat çalışmasına rağmen bu durumda. Bende biraz ilgilenme kararı aldım. Çalışma şeklinin yanlış olduğunu düşünüyorum her gün oturup 400-500 soru çözüyor alınmadık tyt kitabı kalmamış durumda. Biraz araştırdım ve kendi zamanımı düşündüm biz genelde soru çözüm videoları izleyerek arttırırdık netlerimizi kendisinin hiç izlemediğini fark ettim. Buna yönelik kanallar araştırıp buldum akşam kendisiyle de konuşacağım. Aklımda düşündüğüm: Günlük 25 Paragraf sorusu belirli aralıklarla: Tyt mat branş denemesi Tyt fen branş denemesi Haftalık Tyt denemesi ve bu denemenin analizine göre yanlış yaptığı konularda örnek veriyorum Problemlerde yaş problemleri bu konuyla ilgili hafta boyunca soru çözüm videoları izlemek çünkü kendisi oturup o konu hakkında 1000 soruda çözse yanlış yapmaya devam ediyor. Ayrıca kendisi zaten haftalık deneme oluyor okulda ben ek olarak yapmayı düşünüyorum hafta sonu vs. Soru çözüm videoları etkili olur mu? bunların dışında sizin önereceğiniz neler var? Kendisi şuan ayt ağırlıklı çalışıyor ama tyt tarafında da boşluk vermemek gerektiğini düşünüyorum. Bir de sınavda hangi sırayla çözüyorsunuz kendisi Türkçe fen sosyal matematik şeklinde yapıyormuş Matematik için 80-90 dakika kalıyor ona rağmen yetiştiremiyorum diyor burada da bir sıkıntı var gibi geldi bana. |
Bildirim