Şimdi Ara

Asahi DC 290 Mp3 - Mp4 3,5' EKRAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıda özellikleri yazılı olan mp4 kullanan veya bilen var mı? Ekranının 3,5" olması en güzel özelliği bence. Bu kadar büyük ekran başka bulamadım.
    Yorumlarınızı bekliyorum.

Asahi DC 290 Mp3 - Mp4 3,5' EKRAN

Ekran: 3.5" LTPS Ekran
    Özellikler:
    Dokunmatik Ekran
    3.0 MP Dijital Kamera
    Fotoğraf çekim ve gösterme
    Video Kayıt ve Oynatma
    SD/ MMC Kart Girişi
    Harici hoparlör
    Ses Kaydı
    Oyun
    E-Kitap
    USB Flash Disk
    Dijital Foto Frame
    TV ye bağlantı imkanı
    Hafıza: 1 GB

Bilgilerin ürünün kendi internet sayfasından aldım. İsteyen için
    http://www.aral.com.tr/elektronik/dc290.htm

Ürünün fiyatı hepsiburada.com 'da yaklaşık 180 ytl
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd52198

Ayrıca ekranı büyük ve dahili hoparlörü iyi olan başka bir mp4 çalar vs. var mı? Bilgi verirseniz sevinirim.

Yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfbati -- 11 Ekim 2008; 9:44:55 >

• Ekranı çözünürlüğü nedir bunu kardeşim.Belirttiğin sitede de çözünürlüğü belirtilmemiş.Ekran 3,5" olduğu için taşımakta zorlana bilirsin.Ekran boyutundan önce ekranın kalitesi , çözünürlüğü önemlidir.İzleyeceğin videolarda daha iyi detay için bu kriterler önemli.LTPS ekran hakkında bir bilgim yok.Rengi 256 k mı yoksa 16.7 milyon mu ? Büyük ekranlı ürünler cowon bir kaç modeli yer alıyor fakat cowon genelde pahalı fakat gerçekten çok kalteli ürünleri yer alıyor.
  • Ürünün ekran renk kalitesi yazmıyor. Kendi sitesinde bile yazmıyor. bilmiyorum belki kullanan biri vardır da o söyler bize.
  • Imaj Boyutu 320*240 30 FPS
  • merhaba kardes ben aldım bu makinaya daha 3 güün oluyor aslında makina çok iti kardes ama video atamıyorum biri yardım etsin lütfen ben asf formatın da çalıştırdığını biliyorum ama atıyorum asf video ama çalışmıyor en az 50 kz asf video convet edip attım fakat çalışmıyor bile varsa lütfen yardım etsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.