Şimdi Ara

Asahi V-Fire 1gb yeni ama bi bakalım derimm..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu mp3 hakkında izlenim ve önerileriniz çok yardımcı olucak arkadaslar almayı düşünüyorum bendenedim inanılmaz bir ses var alette adamlar kulaklığa sub.wof. koymus sesi çok guzel ama kalitesi beni düşündürüyor...

http://www.otuz.com/product_info.php?products_id=10850

• arkadaşım daha önce de bu konuda başlık açmıştın, yine açmışsın.. aynı başlığa mesaj yazarak onu yukarı çekmek çok mu zor? fforum gereksiz başlıklarla dolu zaten..

asahi'ye gelince, çin malı fason üretim bi cihaz olduğu belli..(hatta bas bas bağırıyor) bildiğim kadarıyla aral ithalat getiriyor bu ürünü.. kalite olarak sorunlar yaşaman olası, ses olarak çok şey verebileceğini sanmıyorum.. daha önce asahi uydu alıcım için mahmutbey'deki aral ithalat'a teknik servis amacıyla gitmiştim ve gayet memnun kaldım.. yani bozulduğunda oraya götürebileceksen servis olarak sorun yaşayacağını sanmam.. ama diğer yetkili servislere götürürsen yine muhtemelen sorun yaşarsın.. sonuçta her türlü adam gibi markalı bir cihaz almanı tavsiye ederim..
  • EYWALLAH SAOL ARKADASIM ben alete baktım sesi creative lerden falan iyi çıkıyordu zaten ürünün kutusunda YÜKSEK SES KALİTESİ DİYE belirtilmiş ve onu gerçekten veriyor
    m-bird e baktım..muzio fs300 e baktım...minton 3006 ya baktım pirhana ya ve creative e baktım hepsini ses olarak 2 ye katlar super bir ses ama gerisi var işte ...çin malı olusu falan :) neyse
    bakcam artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.