Şimdi Ara

Asas Dagger secimi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ronarkta asas dizicem bi tane item olarak eski asasımda clewer 9 + md 8 wardı güzel uyuolardı..
    ama hep dual poison kullanmaktan sıkıldım dw 7 ,chd 7 filan gibi itemler alsam clewer 9 un yanına md den azmı olur atackım cokmu bence düşecektir ..düşsede cokmu düşer ..dual poison sıktı artık değişk bişiler takim dedim..yada görüntüyü s...t.et clewer 9 md 8 en iyisi diyen varmıı

char 59 ardream asas bu arada hep atack takıları can fazla değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaSoN_ -- 22 Ağustos 2008; 12:58:18 >

• 1.si Ardreamde Dv Kullanmak Saçmalık Olur Heralde Çünkü Verdiği -Hp Bonus Çok Kötü Etkiler Hem Hp Yok Diyorsun
    2.si Hp'nin Düşük Olmasının Nedeni Valkyrie Olmaması Dex9 Takıları vs. Çok Kullanmandandır.Bu Yüzden Buna Dikkat Etmeli,Görev Takılarına Daha Çok Önem Vermelisin Çünkü Ardream Charında Hp Önemlidir Aniden Kim Vurduya Gidebilirsin..
    3.Cold Dagger +7 Bu Aralar Çok Kullanılan Bir İtem Herhalde Md +8 Cold Dagger +7 Veya +8 Yapabilirsin Ancak Md+8 Cold Dagger +7 Yerine Bence Dual Md+8 Takmalısın...

Benim Söyleyebileceğim Bu Kadar.. Sana Kolay Gelsin

• Md +8 i satıp +7 sherion felan alabilirsin. Fazla bi atack kaybın olmaz.
    +9 cleaverı satma derim yanına +7 chd felan alabilirsin hevesin geçene kadar.
    Ardeamda dv kullandm. +7 dv +8 md den daha cok atack veriyo.
    Ama valkeriesiz hp 900lere kadar düşüyo. Bence saçma olur.
  • +7 sherion adamların skillerinin sekme ihtimalini yükseltir.Vs'de bayağı fark olur.Sherion iyi seçim
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnlyArdream

1.si Ardreamde Dv Kullanmak Saçmalık Olur Heralde Çünkü Verdiği -Hp Bonus Çok Kötü Etkiler Hem Hp Yok Diyorsun
    2.si Hp'nin Düşük Olmasının Nedeni Valkyrie Olmaması Dex9 Takıları vs. Çok Kullanmandandır.Bu Yüzden Buna Dikkat Etmeli,Görev Takılarına Daha Çok Önem Vermelisin Çünkü Ardream Charında Hp Önemlidir Aniden Kim Vurduya Gidebilirsin..
    3.Cold Dagger +7 Bu Aralar Çok Kullanılan Bir İtem Herhalde Md +8 Cold Dagger +7 Veya +8 Yapabilirsin Ancak Md+8 Cold Dagger +7 Yerine Bence Dual Md+8 Takmalısın...

Benim Söyleyebileceğim Bu Kadar.. Sana Kolay Gelsin

kardes clewer 9 diyorum ,,clewer 9 un yanına item arıyorum md 8 in değil yani clewer9 + md8 mi chd7 veya dv7 mi onu diyorum..ayrıca dex hayatta kullanmamgörev takılarınıda önceden yaktım onlarıda kullanmıyorum ap ye önem weririm ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaSoN_ -- 22 Ağustos 2008; 13:10:54 >

• sen poison takılmaya devam et eğer sağlam olucam dersen

zaten ardreamda can yok dw ve chd sırf şekil yemişim dex bonusu öldükten sonra hemen

ardream çarında canım fazla olsun dersen bu taktikle item dizeceksin

walkiriler hp (300 hp) verecek

küpeler full dex değilde r.e yada görev küpesi olacak

pendant priest yada full dex veren bir pendan olmayacak warior pendant olacak

belt ise fazla seçim şansın yok ya +lı bir judi belt yada güzel bir defans veren (30 def) elf belt olacak

yüzükler ise R.O.L gerek hp gerek mana herşey veriyor eğer bende rol yok diyorsan görev yüzüğü takacaksın

bunlar canını arttırmak için tavsiyelerdi atak düşecek elbet ama hiç yoktan hemen yatmayacaksın eğer minor biliyorsan güzel akar çar
  • ya işin acıgı suan ronarkta tam 73 gb var onunla bi char dizcemde sherion agır kaçmazmı...eski asasımda clewer9 + md8,, 3 chitin 8 bi tane fp 8 bide dd 7 vardı takılar dex12 ve dex16 küpeler ,,ske belt ,, pp +1 ,,keku +1 dualdi ataack 1361 oluyodu agaçtan cıkan sc ve wolf ile birlikte ..sanırım item almak için biraz daha bekliycem eski assaım gibi yapmak bu piyasada zor olacaktır ronarkta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada asas playerligim yoktur minor filan ,,spike thrust gidiyodu adamlar ondan ap fazla olsun istiyorum buda yaptıgım vs lerden ss ler cana dikkat edin genelde hiç inmiyor işte böle olsun istiyorum ben düz skil wuruyorum combo bilmem minor bilmemaynı charı oynucam yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaSoN_ -- 22 Ağustos 2008; 13:22:20 >

• kardeş bak sana tavsiye
    wp sos(ske alabilirsen tabiki ske)
    cleaver 9 dark vane +1 reb (ucuz olur biraz daha)
    2 parça 8 chitin
    rogue dd 15
    2 parça 2 fp (hangilerini fp yapmanı yazmama gerek yoktur herhalde )
    küpeler +li dex veren 16dex 3 hp yapabilirsen iyi olur
    Dual rol al alamazsan bi tanesini rol al diğerini +lı elf ring yap ( +1 de 15 dex veriyo) hem hp kazanırsın hem defans hemde dex
    valkyrieleri hp basarsan 300 hp kazancın olur ki dark vane 160 hp düşürüyor 120 hp de kar kalır
    bu charla güzel iş yapar her serverde tabi durumun olunca cleaverleri dual 9 yaparsın falan felan

Böyle bir Charla 3 4 assasin arasına girebiliceğini düşünüyorum
    bekle bu itemleri alabileceğin zaman al boşuna paramı harcama

• PM'ini Acabilir Misin Sana Bir Sey Söylemem Lazım..
  • bana diyorsan cep telefon ayar yapmadıgım içn acamadım daha

msn : m_crazy_boy@hot.. burdan

ne oldu ayrıca merak ettim
  • sen hemen geberteyim dersen bak böyle dizeceksin

dual +9 cle

dual 16 dex/3hp earring

+1 p.p yada +2 amulet of dex

16dex/3hp belt

dual 16 dex/3hp ring yada dual +1 elf ring

+8 çitin set yada +8 fp set

çar budur ızdırap çektirmeden öldürürsün

dipnot : 59 lwlde bir asas 1 dex bonus ile 3.22 ap alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 22 Ağustos 2008; 15:36:55 >
  • poison a takılma derim . dw ile chd ardream daggerları deil bence
  • Ya Bakıcaz Artık Biz Dual Clever+9 Almaya Karar Verdik Gibi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.