Şimdi Ara

Asas ve Archer Karşılaştırması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

quote:

Orijinalden alıntı: IITheWariorII

quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

quote:

Orijinalden alıntı: IITheWariorII

yapıyorum sr combo ws de aldığımda oldu ama yine üstünlük elde edemedim bide o slayy dediniz yani etrafında dönerek vurduğum zamanda öyle ws mi olur diyorlar

Yapıcak bişey yok.
    Ayrıca kendi itemlerinle okcunun itemlerini yazarmısın bi sr yapmana ragmen nasıl kesiyor merak ettim.

adamda +9 cb +9 citin set takıların flen bir kısmı +2 +3 bende +9 dual shard +8 citin set old rol old eme bide iron set var he sadece bu değil hemen hemen her archer aynı itemleri +9 olmasına gerek yok genelde wslerde üstün oluyorlar 5li okun marifetleri buda

lvl kac 80 ise critic zamanlaman nedir?
    vs ye basladıgında basılmaz cri can yarıya indimi canı toparlamak için basılır. 2nci tur spike da olabilir mesela.
    sr kombo yapman lazım onun dısında anti arrow kullanabilirsin. canın dustugu zaman pot minor combo yapabilirsin.
    saglam player ım diyorsan eger bu cooldown varken o archer ı kesmen lazım. ama cd yokken archer cok rahat alır gibi seni.

her 2 çarda 69 lvl çarlar

• Asas için defans, arch için dex önemli
  • rakibin elindeki itemi düşüren chaos iteminden olacakbirde +80 olacaksın o sekilde düsürüceksin ve 72 75 bunlara entegreli oynayacaksınn gerisi archery için hikaye ha birde arrow anti def takarsan faydasını görürsün madenden çıkan kuculme keklerinide geçmemek lazım tabikide 5li okun anca 2tanesi isabet eder

not : zafere giden her yol legaldir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.