Şimdi Ara

asas ve boss (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.q , h.q , talos , d.f , vs...vs...(tk weya felankor gibi üst düzey bossları kesemez isterse 10 tane healır ossun orta ayar bossları kesebilir bu saydıklarım gibi)...
  • tk yi kesiyo 70 lvl rogueler gozumun onunde kesdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyyar_mezarr

quote:

Orjinalden alıntı: SanalKabus

ezik bossları kesersin
    deruvish founder
    atilla
    antares
    shaula
    bakkirra
    duke
    bark

bunları kesersin heralde

lan bilmiyosan bari sus saçmalama

sen lvl 70 asasla git tk veya talosu kes sen ozaman ve konuşma seviyene dikkat et
    burda ben görüşümü açıkladım saygılı davran tamammı?
  • TALOS KESENİ GORDUM.
    TK KESENİ BİR WİDYODA İZLEMİŞTİM.KUNT SANIRIM.PARTYDEKİLER MİNRLYORDU FALAN ADAM TK KESİYODU
  • alkoc asas kesiyo tk
  • 70 lvl full shell +8 setli bir asas solo(healsiz massivesiz) Talos ve TK kesemez.
    Kesebileceği en büyük boss snake queen ve harpy queen dir.
    DM kesen çok az var zaten...
    Ama massive ve heal olursa keser tabi tk ve talos.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 27 Ekim 2006; 23:07:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ioriyagamib

Tkyı kesemezsin

nerden biliyon kesemiyeceğini???
  • 0000000 vidyosunda potla DM kesiyo bence heal olsa TK yıda keser
  • beramusda bi koxper talos kesti hiç zorlanmadan

• quote:

Orjinalden alıntı: XxFEAR_FACTORXx

0000000 vidyosunda potla DM kesiyo bence heal olsa TK yıda keser

Potla değil minorla kesiyor pot içerek kesilmez...
    Ufak bir hesap yapacak olursak 1920 Mana Potu döndüren bir asas bu mana potu içme periyotları arasında 18-20 kere minor yapabilir buda 60x20=1200 Hp ye denk gelirki 720 HP potu ile arada dağlar kadar fark vardır. + lı extreme unique takılar ile shelli bir warriora yakın defansı olunca birde üstünde armor enchant kullanınca bir warriordan çok daha sağlam hale gelebilir o düzeyde bir char. Healleyen oluncada tabi Talos, Tk falan çok rahat kesebilir diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 28 Ekim 2006; 9:12:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: C.J.Sparrow

70 lvl assas her bossu keser

yuh sallama bari genelliceksen de söyle 70 lvl asas ultima keser mi god of pathos keser mi eğer keserse sana aresteki 62 lvl adamımı veririm
  • sq 65 lvl rogue ile rahatca kesilebilir sağlam itemler olursa tabikitk yıda 70 lvl bir asas +8 shell set +8 dual shard ve uniq takılarla defans ı1k ya çok yakın olur ve tk ya massive atıkldığında keser tolasuda 2 tane 65 lvl rogue massive li rahat keser gözlerimde gördüm ben kesenleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackSpearow

tk+talos+ultima+felankor dışındakileri kesersin. benim bilmediklerimde olabilir.

katılıyorum..
  • ya siz ne doiosunuz babacanlar buyrun gelin pathosa 2 tane 62 lvl rouge 1 er 1920 massivesiz altına yatıo ya tobe tobe sq yu ben priestımla 1 tanede rougela kesiorum 1 k vuruo talosu massivele ekser bence takıları sağlamsa
  • Beramus ta IceAge clanının lideri yeni benimde liderim olan IceKill tk yi 1 tane 960 heal ile kesiyor biz boss a onu yolluyoruz yemin billah sağlam olduktan sonra hertürlü gider tk ya
    IceKill 73 lvl
  • quote:

itemler çok sağlam olursa keser
  • Bİlmeyip Konuşan Çok Adam var Xigenon DevilKings Clanında uNSounD tanıyan bilen bilir lvl 70 1920 Healerle Troll King, Talos , Sq, Hq çok rahat kesiyor pelerin görevimizi yapanda odur
  • +8 shell set gibi yüksek defanslı armorlar giyerse
    tk ve talos zor ama diğerlerini esebilir bence (ultima, felankor hariç)
  • KArşıdaki Boss TK olsun Piesti varsa hiçbir Boss ONa KArşı Koyamaz Hem TK nedirki massive Yiyince Dts olur :D 70 LVL asasın Kesemeyeceği Boss Yoktur Fakat yeni çıkanlar hariç isillion felankor ve daha diğer çok güçlü bilinmedik bosslar
  • quote:

ultima yıda kesermi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.