Şimdi Ara

asasın 70 skılı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asasın 70 skılı ıcın gereklı olan ıtemler neler acaba neyden kacar tane gereklı yazarsanız sevınırım 70 e yaklastık ta :d

• quote:

Orjinalden alıntı: _MJ_

asasın 70 skılı ıcın gereklı olan ıtemler neler acaba neyden kacar tane gereklı yazarsanız sevınırım 70 e yaklastık ta :d

şu lanet soru hergün sorulmasa olmuyo oyundayken f10 a bas 70 yaz search de bak ne istiyomuş
  • f10 bas 70 yaz bak bakalım cıkıomu eskıden q vardı ona basıp ogrenıyoduk sımdı o yok kardesım ole agresıf cevap verme 70 olmadan ne lazım oldugunu goremıyosun artık benım ıstedıgım onceden neler gerektıgını gorup 70 oldugumda ısımı hemen halletmektır. f10 bızde bastık herhalde gostermıyo ole agresıf bı sekılde ukalalık yaparak ne yapmaya calısıyon merak eetım
  • Oyundayken F10 a bas oraya search oldugu yere 70 yaz ne gerektigi yazar....
  • boş verin yaw
    sizi knight mı? kurtaracak
  • bir allahın kuluda cevap yazmamış yalnız,bildiğim kadarını yazıyım sana 50 cursed bone kemik yani 5 yada farklı miktarda abyss wing 62 skil kağıdı grell lerden çıkan tentacleden 50 tane ve gloypodont kac tane unuttum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dieforyou1 -- 21 Kasım 2006; 16:23:52 >
  • şu topiği hergün açmayın ya yeter artık be arama yapsanız 5 sayfa çıkıyo aynı saçmalık
    gir o lanet oyuna f10 a bas find mission a 70 yaz bak ne istiyomuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    59 LVL SAGLAM WARRİOR SATILIR
    17 yıl önce açıldı
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

asasın 70 skılı ıcın gereklı olan ıtemler neler acaba neyden kacar tane gereklı yazarsanız sevınırım 70 e yaklastık ta :d

1 adet magic shield scroll, 1 adet fang of barkkira, 50 adet tentacle (Grell den düşer), 30 adet blood of glyptodont, 5 adet abyys wing (Hell Abyysdeki Wraithlerden düşer).

• quote:

Orjinalden alıntı: CeLLo_1905

quote:

1 adet magic shield scroll, 1 adet fang of barkkira, 50 adet tentacle (Grell den düşer), 30 adet blood of glyptodont, 5 adet abyys wing (Hell Abyysdeki Wraithlerden düşer).

cursed bone yokmuydu ? ben verdim diye hatırlıyorum..
  • assasian 70 skilli attack kırıo herhalde attack yapılmıo o skill ile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.