Bak Yavrucum Yeter Artık Baydı Ama Ben Sana Söyleyim Iki Çeşit Assasin Combo Vardır 1-)Hareket Ederken Yani Rakibin Senden Kaçarken Skilleri Vurduktan Sonra R Ye Abanacaksın Tabi Vuracak O Ara (Bunu Yapmak Yetenek Ister Ben Yapıom Spikesız Assasin Masterı Kestiğim Çok Oldu) 2-)411 Tarzı Combo s+skill+r Bu Çok Fena Bi Combodur Buda Aşırı Yetenek Ister Ama Çok Sağlamdır... 3-)Herkesin Söylediği Ama Bana Göre Başarısız Combo w+r+skill s+r+skill r+r+skill Önemli Not: Mause Kullanmayı Bırak...
cok saolasın
Asıl kombo zamanında vurulan skill bana göre
laughingOfLound ya git belgeselmi çekion w+r+skil..... töbe töbe karnım yarılcak senin yüzünden çok s4l4k ça şeyler combonun öyle bi tuşu yok zaten onu alışa alışa yapıosun bence ama herkesin mause+klavye kullanışı farklıdır sen kendininkini söylemişsin bende söyliim
BEBE GİBİ ANLATIM OLMASIN AMA,
R ye basıosun zaten o kendi istediğin skill i wur bi daha R ye basman gerekmio R ye bascaksın sonrada skill wurcaksın ki buda dururken adam yapıcaksınız 2 nizde dururken sabit yerde..
ve rakibin mage se yada warirorsa,kısacası light feet basmayan bi char sa yapış abi ona arkadan Bas R ye sonra W tuşuna basılı tut sonra skill çak TOPİC AÇÇAM a.q bu combo hakkında(resimde koycam)
Combo falan yalan eyer cyperda oynuosanız suı söz her seyi acıklıo Cyperda gmyi tanıyan yasar tanımayan en fazla 2 gün pk yapar
Bak gusel kardesm adama yapıstıktan sonra sen skıll wur art arda hareketı yapmas ama o wurur manyaq oluor 720 potla bıle kacamaz
quote:
Orjinalden alıntı: KingFENER
Combo falan yalan eyer cyperda oynuosanız suı söz her seyi acıklıo Cyperda gmyi tanıyan yasar tanımayan en fazla 2 gün pk yapar
Evet
Cyhper da 61 Shadow Wain le ( AP 1,3K)
Spike ile 387 vurdugum rouge var. Adamda İron Necklake +4 , +5 var galiba .
War Tabi Baska Konu Baslıgında Bunu YAzmıstık Ordanda Bakabılırsın Gereksız Konu Acmaya Gerek Yok Ama Tekrar Yazayım Czde Genelllıkle Z+r+skıll+w Exp Kasarken z+r+skıll+s+r+skıll Vs. Vs.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme