Şimdi Ara

Aseksüel Miyim Acaba? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kız arkadaşsızlıktan umudun kalmamış kendini üzmemek adına bir savunma mekanizması geliştirmiş olabilirsin. Bu arada aseksüellik cinsel bir şeydir duygusal olarak bağlanırsın ama seks mideni bulandırır hiç denemeden bu yorumu yapabileceğini sanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riven Mı -- 24 Nisan 2019; 19:27:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemyDeGourmont

Hocam e evlenince ne yapacaksın ki? Eninde sonunda cinsellik yaşanacak. Cinsellikten sıkıntı çekiyorsan bu Fred'un bazı olayları var onları araştır belki fikir verir.

Alıntıları Göster
    Evlenmem o malum iş midemi bulandırıyor 10 15 sene daha yaşarım sonrası belli zaten göçüp gideriz

Hocam ben insanları falan de sevmiyorum herkes benden uzak olsun da ben bir köşede yalnız yaşarım kafasındayım ama insanlar havalı oldugumu kendimi bir sey sandigimi düşünüp beni daha cok rahatsiz ediyorlar bu yüzden onlardan daha da nefret etmeye devam ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A1A9D98C6 -- 24 Nisan 2019; 19:28:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A1A9D98C6

Evlenmem o malum iş midemi bulandırıyor 10 15 sene daha yaşarım sonrası belli zaten göçüp gideriz

Hocam ben insanları falan de sevmiyorum herkes benden uzak olsun da ben bir köşede yalnız yaşarım kafasındayım ama insanlar havalı oldugumu kendimi bir sey sandigimi düşünüp beni daha cok rahatsiz ediyorlar bu yüzden onlardan daha da nefret etmeye devam ediyorum

Alıntıları Göster
    Allah Allah o zaman gerçek aseksüel sizsiniz hocam. Yani mast falan da mı yok?

Hocam işte demek dikkatlerini çekiyorsunuz bilemedim ki. Takılın bence o kadar da soyutlamayın kendinizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Riven Mı

Kız arkadaşsızlıktan umudun kalmamış kendini üzmemek adına bir savunma mekanizması geliştirmiş olabilirsin. Bu arada aseksüellik cinsel bir şeydir duygusal olarak bağlanırsın ama seks mideni bulandırır hiç denemeden bu yorumu yapabileceğini sanmam
    Hocam aslında umut yok değil şöyle yani tip, boy , fizik , konuşma falan var çok şükür onlar sıkıntı değil yani tavlayamam değil ama istemiyorum böyle yani amaan olsa da olur olmasa da kafasındayım.
  • Aseksüelmisin

• Çevrende seni etkileyecek kız olmadığındandır. Haklısın çoğusuyla doğru dürüst muhabbet dönmüyor çoğunlukla sen bi konudan bahsetmediğin sürece ortamda sessizlik hakim oluyor o yüzden yanaşmıyor olabilirsin :D Ama kültürlü instagram , magazin , gratis dışında konuşabilen kızlar da var biliyorum birgün onlarla karşılaşmak dileği ile :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemyDeGourmont

Allah Allah o zaman gerçek aseksüel sizsiniz hocam. Yani mast falan da mı yok?

Hocam işte demek dikkatlerini çekiyorsunuz bilemedim ki. Takılın bence o kadar da soyutlamayın kendinizi.

Alıntıları Göster
    Hocam soyutlamak istiyorum gene de kurtulamıyorum kızlar da sürekli dedikodumu yapıyor 4 5 tanesi elde etmek için çabalıyor ama istemiyorum kimseyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Saigo

Aseksüelmisin
    Bilmiyorum ki hocam aseksüel de sex olarak da ilgi duymamakmış ben seks olarak ilgi duyuyorum.

@Luken Drew

İnşallah hocam ya valla.

@çavbella70
    Hocam aynı durum ama seks kısmı hariç. :/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.