Şimdi Ara

aseksüelim, sorularınız varsa alayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
7.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan a seksüel nedir, atv, a haber, a spor en son da a news çıkmıştı, şimdi bide a seksüel mi çıktı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tedavi falan diyorsunuz ama gördüğüm kadarıyla adam halinden memnun, zorla hasta yapacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhoryWarrior

Aseksüel kavramının, Kızla konuşamayan asosyal tiperin uydurup "ben beceremiyorum" lafını hazmedemeyip "ben istemiyorum" haline çevrilmiş hali olarak düşünüyorum.

Artılayan olmuş bir de. Böyle düşünen varsa söyleyeyim. Çok güzel olup aseksüel olan kız gördüm ben. Bir de cümle öyle saçma ki sanki sadece erkekler aseksüel oluyor. Neresinden tutsan elinde kalır şu cümle.
  • kalkmıyo galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yere düşen libidoları ne yapıyorsunuz
  • "Aleykümselam" diye okudum

• Genelleme yapmak hoş değil ama bugüne kadar bayağı bir çok seksi/güzel olup aseksüel kadın gördüm. Hepsi de zamanında aptal aptal kişilerle beraber olup hayatının en güzel zamanlarını gereksizce harcadığı için kendini bu şekilde cezalandırmak mı dersin ders çıkarmak mı dersin ne denirse işte o şekilde sınırlandırarak aseksüelliği benimsiyorlar. Bugüne kadar şaşmadı yani Güzellik/Seksilik(güzellik ve seksilik kişiye göre değişiyor)-Aseksüel-Kötü Geçmiş üçlemesi.

• Kalkmıyor mu?

• Sapioseksüel liğn kısa özetini okudum gayet mantıklı geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: GhoryWarrior

Aseksüel kavramının, Kızla konuşamayan asosyal tiperin uydurup "ben beceremiyorum" lafını hazmedemeyip "ben istemiyorum" haline çevrilmiş hali olarak düşünüyorum.

Veya hemcinsinden hoşlandığını gururuna yediremeyen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sisko sivilceli gozluklu yagli sacli sapsari disli erkekler aseksuel olmali ztn

• Sabah kalktığında çavuş da kalkmış olmuyor mu ?

Öyleyse geçmiş olsun penis kanseri olmuşsun tuz ruhuyla mast yaptıysan ondan olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: hakim bey

Sabah kalktığında çavuş da kalkmış olmuyor mu ?

Öyleyse geçmiş olsun penis kanseri olmuşsun tuz ruhuyla mast yaptıysan ondan olabilir

Fonksiyonel erektil disfonksiyon diyoruz biz ona 1001 tane nedeni vardir ama?

• quote:

Orijinalden alıntı: celik12256

Hocam, mastır yapıyormusunuz?

Soruyu sorduğun kişinin profil resmi :

aseksüelim, sorularınız varsa alayım

• Açıkçası karşı cinse ilgi duysamda, hareketleri olsun, seviyeleri olsun onlardan günden güne daha çok nefret etmeme sebep oluyor. Cinsen anlamda isteğim kaybolmayacak olsada, psikolojik açıdan nefret ediyorum ve uzak durmak istiyorum.

• Yasam amacın nedir kardeş

• Hocam bende aşk vs duyguları son 5 6 yıldır hissedemiyorum sadece bir kadını elde etme isteği oluşuyor olurda elde etmişsem beraber olduktan sonra tamamen soğuyorum arayıp sormuyorum çok kötü bir durumun içerisindeyim.

• Öyle yada böyle, olayın özü ne olursa olsun, önemli olan senin hissettiğin duygular ve aşık olduğun kişinin seni mutlu edebilmesi, en dipten en tepeye çıkarabilmesi. Bunu sadece cinsellik olarak algılamayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kısaca iktidarsızsın sanırım?

• Tanışalım mı bayan?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.