Şimdi Ara

ASELSAN'ın Birleşik Arap Emirlikleri'ne satılacağı iddiaları hakkında açıklama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizi muhtaç ediyorlardan sonrasını boşa yazmışsın. Siyaset böyle bir şey o yüzden hiçbir parti %70-80 oy alamıyor. Bu yüzden kötünün iyisini seçeceksin her zaman. Sonra gidip suçu başkasına atma :)

"Tamam işte MB açıklamış 128 milyar doları daha ne" yazmışsın yukarıda. Ben de sana daha ne olsun artık diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 11 Aralık 2021; 19:27:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

brüt rezerv i öğren gel inemicem bu seviyeye. google da bulabileceğiniz ufacık bilgilere erişmediğinizden rezil olmaktan kurtulamadınız. 2018 yazında 3 ay boyunca kuru baskılamak için harcandı o para. biz bu para nerede derken bilmediğimizden değil hesap istediğimizden soruyoruz. 3 yaşındaki çocukmusunuz nesiniz anlamadım gidin bu lafları kıraathanedeki dayılara anlatın

• Neye inanıyorlarsa akıl fikir versin, alıntı yapıp muhattap almak istemiyorum.
    128 nerede nerede diye haftalarca iftira attılar sanki birileri MB'deki dövizi çalmış gibi iftira üzerine iftira milletin kafasının etini yediler, en son bunların bir tane adamı var aralarında belki de tek dürüst adam İlhan Kesici, o çıktı MB'nin parası bir yere gitmez dedi.

Şimdi de diyorlar ki nereye harcandığını "biliyoruz".

Yani Allah bunları başımıza imtihan diye vermiş 100 senedir çekiyoruz, bizim de imtihanımız bu yapacak birşey yok. 100 senedir 1 defa bile iktidar olamamışlar, ama sorsan ana muhalefet.
    Şu ortamda bile oyları artmayan miadı çoktan dolmuş parti, Atatürk'ün kurduğu parti etiketinin arkasına saklanıp her türlü vatan millet düşmanlığı yapıp yetmeyip üzerine de Anıtkabir'e küfür etmiş Cihangir İslam'ı CHP üyesi yapıp yakasına CHP rozeti takmaktan da utanmayan siyasi çöplük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 13 Aralık 2021; 16:41:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Görende, duyanda Chp nin vatansever olduğunu sanır. Sihalarımız teröristleri vurup öldürdüğünde sesleri ters yönde çıkar, destek yerine köstek olan bu zihniyet batı hariç hepsine karşı. Batı da batı olsa bari bizi bir bardak suda boğma peşinde...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.