Şimdi Ara

Asgari Ücret Ve Fitre (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunu vermek zorunlu değil, durumun varsa verirsin, yoksa vermezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mansurhusrev

quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

450 tl sadece "yemeğe" gidiyor 1 kişi için. Yani 1800 tl bile "AZ" diyor aslında da sizin gibilerin anlamasını pek beklemiyoruz zaten

Siz 4 kişinin yemek masrafını bir kişiyi 4 le çarparak hesaplıyorsunuz saçma olmuyor da benim hesap mı saçma oluyor. Zaten demişim sizin mantığınıza göre diye.

Anlamayanlar kafası basmayanlar için açıklayayım , 1 kişinin masrafı 15 ise 2 kişinin ki 30 diye birşey yoktur. Kişi sayısı arttıkça ortalama masraf düşecektir.

Bir lokantaya gittiğinde kişiye göre mi hesap yolluyorlar ? Esnaf lokantısını falan demiyorum tabi.

Bence çek sağa yak dörtlüleri ve bazı şeyleri biraz düşün.

Keşke İlk emir Oku değil de Anla veya düşün olsaydı . Gerçi Oku emrini de uygulamıyorsunuz ki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atılgan oo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

450 tl sadece "yemeğe" gidiyor 1 kişi için. Yani 1800 tl bile "AZ" diyor aslında da sizin gibilerin anlamasını pek beklemiyoruz zaten

Siz 4 kişinin yemek masrafını bir kişiyi 4 le çarparak hesaplıyorsunuz saçma olmuyor da benim hesap mı saçma oluyor. Zaten demişim sizin mantığınıza göre diye.

Anlamayanlar kafası basmayanlar için açıklayayım , 1 kişinin masrafı 15 ise 2 kişinin ki 30 diye birşey yoktur. Kişi sayısı arttıkça ortalama masraf düşecektir.

he yavrum zaten asgari ucretle calisan bir adamin ilk okula giden çocukları ve karisi da asgari ucretle calisiyor.

yahu zaten asgari ucretle calisan adam vasifsiz adamdir. bu adamin ailesinden baska kimin geliri olur.

Sen ne saçmalıyorsun yahu ? Şuna cevap ver , bir kişinin masrafı 15 ise 4 kişinin masrafı 60 mı olur yoksa daha az mı ? Kişi sayısı arttıkça ortalama masraf azalır mı azalmaz mı ? Ekonomistim falan diyorsun bir de şu soruya cevap ver bakalım ?

yahu hala ne sacmaliyorsun sen. bir kisinin masrafi 15 ise 4 kisinin masrafi 40 filan mi olur dememizi bekliyorsun. bu tur sinri hesaplari yaparken kalori hesabina gore yapilir. gida belirli bolumlere ayrilir.

bir kisinin saglikli olabilmesi icin gunluk su kadar kalorilik et yemesi lazim diye asgari sinir belirlenir. sonra ona gore ortalama fiyata göre alisveris yapmis gibi hesap cikarilir.

sen bukadar yuksekten ucma. daha once ticaret yapmis birisi olarak diyorum. 1 kisinin masrafi 15 ise 4 kisinin masrafi en fazla 58 civarina iner. aslinda inmez cunku hesaplar ortalama fiyat uzeeinden hesaplanir.

her konuda bilmis bilmis yorum yapiyorsun sonra da millete sacmalayin filna diyorsun.git aclik ce yoksulluk siniri nasil hesaplanir ogren ondan sonra gel burada ahkam kes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eleman güzel konuya değinmiş ama banlanmış
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    ben calistigim zamanlarda mecbur disardan yiyodum hatta bazen yemek kartimdaki parayi biriktiriyordum eve birseyler alirdim ben calismiyorum disarda gunluk yemek param 2 tl tavuk doner :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.