Şimdi Ara

Ashe biraz güçsüz gibi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani w falan atıyorum karşı taraf bana mısın demiyor. Hiç dmg vuramama rağmen, hemen de mana bitiyor zaten. Ben bundan bir şey anlamadım. Zaten riot öyle yaptı ki oyunu ya luci oynayacan ya da şu xayah mı yoksa o ne boksa rakan mıdır nedir. Diğer herolar baya bir güçsüz bunlara göre. İnsan sıkılıyor ille 3 5 tane heroyu mu oynayalım her oyun? Şimdi her şey çok güzel ekonomi süper demeyin. Madem her şey çok dengeliydi janna nın e sinin cd sini niye artırdılar? Çünkü en baştan beri, çok aşırı güçlüydü. 8 saniyede bir falan shield atıyordu cd düşürmeyle ilk levellarda bile. Bu ne demektir janna aslında gizli optu ama pek kimse bilmezdi. Karşı taraf çok güçlü olurdu ki anca o zaman yenilirdin.

Ben bizzat jannayla dia 2 ye çıktım, baktım her oyun tf seçiyorlar, zırt bıt bota ışınlanıp duruyorlardı. Tf de aslında oynamasını bilene çok op.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 25 Eylül 2018; 23:31:25 >

• Eğer atak speed ve can calma oranini dengelerseniz ashe bayaga güçlü bir adc olur özelikle q suyla birlikte seri şekil de hasar çikartirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meta şu anda öyle değişebilir beklemek gerek hep böyle kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyun 3 aşamadan ibaret solo q - lig maçları ve dünya kupası.

solo q zaten bireysel olarak en iyi kullandığınız şampiyonların oynandığı yer işte zed yasuo darius lb vsvs

lig maçları ise o seneki metaya uygun seçilir işte 8.1deki adcsiz meta swain morde darius kaynak aktarma vsvs

dünya kupası ise temel olarak metaya uygun olsada cepten şampiyon çıkarmalı oluyor. hiç oynanmadığı zamanlarda alistarın seçilmesi
    hemen hemen her dünya kupasında ryzeın olması tpli ezrealler vsvs.

Ashede genel olarak bu kategoriye giriyor. bütün sezon belki de hiç oynmamazken dünya kupasında en cok göreceğimiz şampiyonlardan olabilir ki olacak. ashenin yapabildiği iyi şeyler solo q ve lig aşaması için yetersiz. ultisi ve görüş yeteneği sadece en üst seviyede iş yapıyor.

Evet ashe şuan güçsüz ama zaten ashe hiçbir zaman cok güçlü olmadı ki sadece çok kullanışlı olduğu zamanlar oldu

• 400k ashem olarak şunu söylemeliyim ashenin metası olmaz iyi kite yapıyorsan pasifi ve q su sayesinde herkesi kesebilirsin :D ben solo ashe oynuyorum arada bi genelde koridoru kazanıyorum.
  • Herşeyi geçtim de sen bu kafayla nasıl dia 2'ye çıktın anlamak mümkün değil, gerçekten mümkün değil.
  • güncel olarak türkiye sunucusu smurf hesabım elmas 2 liginde ve lucianı counterlamak için lethal tempo ashe oynuyorum aynı zamanda sorcery kısmından mana flowband alıyorum takasları nasıl oynayacağını bilir ve orta seviyede kaynak yönetimi yaparsan ashe 2v1 atabilecek potansiyelde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Bu Zac Bir Harika Dostum.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.