Şimdi Ara

Asics GEL SONOMA 2 G-TX Ayakkabı 199TL G.G. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
8.919
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

46 giyiyorum..48 asic kullaniyorum

Bu yasima kadar giydigim en konforlu ve saglam ayakkabilar.

Su tabiki geciriyor, file bez ayakkabi. In numara hava alir. Jel teknolojisi inanilmaz konforludur. Senelerce yep yeni kalir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar buyuk alin diye biraz abartmislar bence Neye gore buyuk?

Kiyaslama acisindan giydigim ayakkabi numaralarini vereyim.

Asics Gel Contend 4 ---> 43,5

Nike Air Zoom Pegasus 33 ---> 44

Adidas Duramo 8M ---> 44,5

OneMix ---> 45

• quote:

Orijinalden alıntı: paşalı

Metro Markette de var bu daha ucuz hemde ...

Link , Foto ?
  • yaklaşık 1 saat araştırma sonucu 209 tl ye bende aldım gerçekten amazon sitesinde ve kendi sitesindeki fiyatına göre indirimli fiyat olumlu yorumlar var..
    siparişi eline ulaşan varsa bilgilendirirse sevinirim
  • aynı satıcıda adidas NEO 10K ERKEK SPOR AYAKKABI F99290 180 lira orjinalmidir acaba.farklı rengini oğluma ümraniyede 220 ye bir mağazanın indirim reyonundan aldım baya güzel.

• Adidas Duramo 7 de : 45.5

bu ayakkabıda 45 tam oturdu ipleri genişletince
  • Skechers 42.5 ayağıma biraz büyük gelirken
    asics 42.5 küçük geldi ürünü iade ettim tipi güzel bir ayakkabı 44 numarasınımı istemeliyim 43.5 mu acaba 1 numarada önlerden ne kadar mesafe uzuyor bilgisi olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

Skechers 42.5 ayağıma biraz büyük gelirken
    asics 42.5 küçük geldi ürünü iade ettim tipi güzel bir ayakkabı 44 numarasınımı istemeliyim 43.5 mu acaba 1 numarada önlerden ne kadar mesafe uzuyor bilgisi olan ?

adidas gibiyse 44 alırsan 1 cm(10mm) farkeder.

ben iade olaylarıyla uğraşmak istemediğimden ,aynı satıcıdan adidas neo 10 k modelini aldım.oda çok uygun fiyatlı.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Cevap icin tesekkur ederim, hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: fiyatuzmanı

AYAkkabı o kadar kötü görünüyorki begenenlerde zevk yokmu

Beğenenlere göre de sen zevksiz oluyorsun bu durumda.
  • Takip ettiğim bir üründü. 300 küsur liraya almayı düşünürken bu fiyatı görünce kacirmadim.
    Şöyle de bir yorumu var.
    ayakkabı gerçekten güzel.Natgeo bile bu ayakkabinin yapılışını belgesel yaptı.Şöyle söyleyeyim; 3. kattan çiğ yumurtayı bu ayakkabinin tabaninin yapıldığı maddeye attılar ve kırılmadı.Hepsiburada da uygun fiyatı görünce kaçırmadım ve aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 14 Eylül 2017; 21:13:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

Skechers 42.5 ayağıma biraz büyük gelirken

Sketchers 43.5 tam gelirken asics 44 tam geldi.
  • Hepsiburada mı? hocemek gg demek istedin istedin herhalde.
  • erkanist kullanıcısına yanıt
    Zevk zamanla ve çevreyle gelişen bir şey bu yuzden herkesin zevkleri tıpkı kişilikleri gibi farklı. Örnegin 16 yasında ferdi tayfur muslum gurses vs dinlerdim sürekli. Ama yasım ilerdedikce ve yenı seyler kesfedip gelistikce dinledigime utandım. halbuki o yaşta ve cevrede normal bir seydi. Eger sizde zevkinizi geliştirme imkanı bulursanız ayakkabının iğrencligini farkedeceksiniz. 200 lira değerli.

Günlük hayattada giymek ıcın kosu ayakkabısı önerim ultra boost. Pahalı ama değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyatuzmanı -- 15 Eylül 2017; 14:53:33 >
  • fiyatuzmanı F kullanıcısına yanıt
    Benim mesajımın anafikri "Zevkler ve renkler tartışılmaz" idi. Kısmen de olsa mesajı almışsınız.
    Öncelikle ben ürünü beğendiğimi söylemedim, beğenenlerin tarafında sizin de aynı durumda olduğunuz gerçeğini dile getirdim.

Zevk değişmez, ihtiyaca ve seçeneklere göre tercihler değişir. Bu benim görüşüm, tartışmak için söylemiyorum. Zevkinizi geliştirebildiğinizi düşünüyorsanız üzerinde biraz daha çalışmanızı öneririm.
    Ürünün fiyatı da beğenmek için bir ölçek değildir. Özellikle bu forumda fırsat olup olmadığı fiyatıyla değerlendirilir.

Son olarak Merrell, Salomon, The North Face, Columbia gibi markaların ayakkabılarını kullanma amacıma göre tercih ediyorum. Adidas Ultraboost ne kadar rahat bilemem ama bana göre gerçekten çok kötü bir model. 100 TL bile vermem. Misilleme olsun diye de demiyorum.

• 42,5 Hafif sıktı. 43de yok
  • fiyatuzmanı F kullanıcısına yanıt
    Hocam kullanıcı adınız fiyatuzmanı ultraboosta 600 lira veriyorsunuz bu ironiyi bir kenara bırakırsak

Asicsin tipi eger bahsettiginiz adidas ultraboost ise kac be kat daha iyi..

Guzel sanatlar ogrencisi olarak gozumun estetik degerlere alışık oldugunu dusunuyorum

Ama gel gelelim ki zevkler ve renkler tartışılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sükût

42,5 Hafif sıktı. 43de yok

42.5-43.5 diye gidiyor.5mm farkediyor.tam gelir.

• Skechers ve Nike 45 numara giyiyorum, bunu da 45 numara aldım. Tam oldu ayağıma

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.