Şimdi Ara

AŞIK MISIN, YOKSA ÖZGÜR MÜ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence her ikiside olabilir.Aşıksındır karşındaki bilmez dolayısıyla hem aşık hem özgür olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: intangiblegirl

bence her ikiside olabilir.Aşıksındır karşındaki bilmez dolayısıyla hem aşık hem özgür olursun

aşık olduğun kişi için hiçbişey yapmıyosan belki geçici bir süre ikiside olabilir tabi ama, onun seni farketmesi, istemesi, alması için çabalar durursun hep. işte bu seni özgür değil tutsak yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugasibere85 -- 5 Mayıs 2005, 1:44:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: engineer21

quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

şöyle der şairin biri '' aşk bile bile tutsaklıktır''

herşey biyana 2 seneden fazla bir süredir bir kıza aşık oldum... ama olmadı... gel görki hayatta alabileceğin en güzel tatların başında gelir... onu hergördüğümde bacaklarım çatlarcasına titremeye başlardı... yutkunurdum ... kalbim ferrari motoru gibi olurdu... yaw bigün rüyamda gördüm onu... sabah uyandığımda hem dünyanın en mutlu insanıydım hemde en mutsuz insanıydım..... yaw ben onu çoooooookkkkkkkkk seviyorum... bundan sonra kimseyi bu kadar sevmek istemiyorum... ve sanırım sevmeyecemde..... çünkü hayatımın merkezine kimseyi koymak istemiyorum......

Aynı ben fakat arada küçük bir fark var benim kalp Ferrari değil de Lamborgihini moturu gibi oluyordu.

bitanesin

platonik klübü mü açsak ne böyle biri bitek ben warım zannederdim yanlız deilmişim

• quote:

Orjinalden alıntı: zugasibere85

quote:

şöyle der şairin biri '' aşk bile bile tutsaklıktır''

herşey biyana 2 seneden fazla bir süredir bir kıza aşık oldum... ama olmadı... gel görki hayatta alabileceğin en güzel tatların başında gelir... onu hergördüğümde bacaklarım çatlarcasına titremeye başlardı... yutkunurdum ... kalbim ferrari motoru gibi olurdu... yaw bigün rüyamda gördüm onu... sabah uyandığımda hem dünyanın en mutlu insanıydım hemde en mutsuz insanıydım..... yaw ben onu çoooooookkkkkkkkk seviyorum... bundan sonra kimseyi bu kadar sevmek istemiyorum... ve sanırım sevmeyecemde..... çünkü hayatımın merkezine kimseyi koymak istemiyorum......

dostum kızı rüyanda görmüşün ama merak etme aşkın kendisi zaten bir rüya. peki o sana ilgi gösteriyomu, yoksa sadece platonik misin. ve bence en güzel aş platoniktir, sevgiliye ulaşırsan biter rüya ve uyanırsın.dı ama

bence de platonik aşk daha yücedir çünkü karşılıksız sevilir ama çokda acı oluyo onun için o kadar yuce aşklarla işim olmaz

• Aşk herzaman acı çekmektir onun için özgürlük daha iyidir...ama aşık olmadan da yaşanmıyor bu dünyada....
  • HADİ DEWAM EDELİM
  • biri ile çıkarken bunalıyorum özgür olmak istiyorum.ve ilişkilerim max. 1 ay sürüyor.Fakat Özgürkende Aşık olmak istiyorum...
  • yaşasın özgürlükkkk
  • quote:

Orjinalden alıntı: sipidaksipidakyusenbalik

asıgım ve keske hep bu sekılde olsam..bu sekılde yasayıp ozgur olmamayı tercıh ederım.

• belki de özgürlük birine bağlanabilmektir
  • bağlanana kadar tabi. bi düşünsene ya bağlandıktan sonra?
  • ilk kez sana söylüyorum ama kimseye söyleme ok? bende aşığım ve mutluyum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.