Aynen öyle yapıyorum şuan aklımdan çıkardım gibi bi hâldeyim vereceği cevabı bekliyorum öyle biliyor söyleyecek ama söyleyemedi karantinaya alındığı için sınıf bu salı haftaya salı gelip söylemek istediği der bana bende o söylemeden önce bütün hissettiklerimi öncesinde ona söyleyeceğim sonra eğer bahanedir felan arkadaş kalalım derse de tamam olur diyip umursamayacağım geleceği varsa da gelir artık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aşık olduğum kıza açıldım ama fikirlerinizi almam lazım (3. sayfa)
-
-
Haklısınız noktalama işareti vs kullanmadım o an aceleye geldi. Malesef İst'da yaşamıyorum :( Başta kıza düzgün yaklaşsaydından kastınız galiba; friend zone a girmemi kast etmişsiniz. Ama kızı o zamanlar arkadaşım gibi görüyordum bende. Sonradan friend zone da iken ona aşık olunca da iş böyle saçma salan hâl aldı. Bende istemezdim böyle olmasını zamanı geri alamıyorum malesef şuan umursamadan devam ediyorum o kızı. Dediğiniz şekilde ama kendisi bana haftaya salı cevap vermek için gelecek o zaman da mı ona karşı hissettiklerimi söylemeyeyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
erken daha çok kafanı takma iki aya hatırlamazsın bile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanmıyorum bundan önceki sevdiğimi beni sevmemesine rağmen 2 sene boyunca sevmiştim bi umut belki sever diye ki o son yüzünü görene kadar onu görünce ben bunu nasıl sevmişim diyip soğudum ama bu kızın da aynı şeyi yapmayacağı ne malum bilemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X