Şimdi Ara

AŞIK OLDUK AMA.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayat, düşünerek geçirmek için çok kısa
  • quote:

Orjinalden alıntı: m3®T

çok sağol abi ya rahatlattın beni ama nasıl konuşmalıyım yani .... gidip kıza açık açık söylemelimiyim (bu çok zor biraz utangaçım) yoksa yani böle arkadaşıma söyleyip çöpçatanla mı halledeyim ?
    quote:

Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

arkadaşım sen bir an önce hemen kıza açılmaya bak..yoksa durduk yere kızın hal ve tavrından birşeyler çıkarıp üzüleceksin..en doğru olan şey sınavların biter bitmez gidip hemen konuşman..senden hoşlanmasa bakmaz zaten..o da senden hoşlanmışki sana bakıyor..emin ol nefret etse arkasını döner yada o ortamdan uzaklaşır..tek çaren var konuşmak..emin ol konuşunca çok rahatlayacaksın..red edilsen bile..

orası sana kalmış..senden büyük birisi olarak benimde başıma gelmişti bu tür bir olay ben direk konuşmuştum...sanırım devamlı okulda görüşüyorsunuz..eğer öyleyse sabahleyin yada ders arasında yanlız olduğu zaman en önemli nokta bu;; kız yanlızken(çünkü yanında arkadaşı varsa onlardan güç alıp sana laf sokabilir kalbin kırılmasın) en idaeli sınfta otururken neyse işte; "seninle okul çıkışında konuşabilirmiyiz" dersin sorarsa ne konuşcaz diye;; sende "seninle uzun zamandır konuşmak istediğim bir konu,,burada söleyemem ayak üstü konuşulacak bir mevzu değil" gibisinden laflar söle,,zaten kız direk anlayacaktır nedemen istediğini..hem konuşamasanda bi şekilde en azından kıza apaçık şekilde belli edeceksindir...meşgulum olmaz falan derse yarın olurmu de yani devamlı bi öneri de bulun...belli bi zaman ayarlarsanızda git direk açık açık konuş...çöpçatanlık işi biraz sakat olur yani milletin diline düşme olasılığın var..bide red yanıtı aldınmı daha da küçük durumlraa düşebilirsin..senin yapacağın ilk iş şimdi sınavlara kafayı vermen bitincede gidip kızla konuşman..

• Absolute® çok teşekkür ederim yardımınların için .ama ondan daha da karışık bi durum var söylesem işin içinden çıkılmaz...söylüyorum. kız hiç yalnız kalmıyor hep bi kızla takılıyor bu da benim eski sevgilim ama artık sevmiyorum yani zamanındaki aşk bitmiş ona karşı bi duygum kalmadı ama hiç yalnız kalmıyor sizce ne yapmalıyım. bu arada kenara çekip konuşma işi kafama yattı..
  • hocam senin iş azcık yılan hikayesi yakalamış gibi.sen muhakkak bi yalnız zamanını yakalarsın.zamanı kolla.gördüğün zamanda kullan şansını.yapışık doğmadılar ya sonuçta.ama konuş muhakkak.
  • alcan karşına kadınım olacaksın leyynn lâynn lâynn diceksin bak bakalım geri mi çevircek bu devirde nerde it kopuk varsa kızlar orda sende birkaç dk lığına onlar gibi ol sonra geri kaç okuduğuma göre utangaçmışsın o yüzden söyledim yani git direk söyle utangaçlıkta bir yere kadar..
  • sen onu kesiyosun ama o senı kesmıyodur sana oyle geliyodur boşuna konulupta rezil etme kendini
  • Yaşı ufak daha öyle şeyler söylemeyin
  • bence biraz ilgini azalt yani demek istediğim göze batma fazla onun senle ilgilenmesini sağla ki duygularını anlayabilmelisin yoksa bana öle çok oluor ama kızın bideki okuldaki populerliği önemli.Kız popüler bir kızsa üzgünüm çünkü öle kızlar kısa süreli ilişkiler kuruyor ama genelde saf sakin çalışkan kızlar gerçekten seviyor ve uzun süreli ilişkiler yaşayabilirsin yani kız popüler bir kız olmaması senin avantajın olur.Çünkü popüler kızlar havalı olurlar her erkek başlarında döner dururlar eğer öyleyse uğraşmaya değmez...
  • BUNLARI BİZE DEİL ONA ANLAT
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

bence biraz ilgini azalt yani demek istediğim göze batma fazla onun senle ilgilenmesini sağla ki duygularını anlayabilmelisin yoksa bana öle çok oluor ama kızın bideki okuldaki populerliği önemli.Kız popüler bir kızsa üzgünüm çünkü öle kızlar kısa süreli ilişkiler kuruyor ama genelde saf sakin çalışkan kızlar gerçekten seviyor ve uzun süreli ilişkiler yaşayabilirsin yani kız popüler bir kız olmaması senin avantajın olur.Çünkü popüler kızlar havalı olurlar her erkek başlarında döner dururlar eğer öyleyse uğraşmaya değmez...

Ayrıca kıza direk "Benimle çıkarmısın" gibi çocuk işi ve saçma sapan laflar etme.Ondan hoşlandığını, onunla özel birşeyler paylaşmak istediğini ve aşık olduğunu söyle.Ve yukarıda @barman arkadaşın söylediği gibi bir kız ise vazgeçmeye bak derimo kız ortam kızıdır seni çok üzer.Eğer kız saf masum sakin bir kızsa yukarıdaki söylediklerimi yap, ama sakın saçına jöle falan sürme.

• tmm arkadaşlar fazla göze batmayayım @shamsheytanı abi sen de şu lafı ettin yani dövsen daha iyiydi aklımda şimdi dediğin şey soru işareti şeklinde ... çok sıkılıyorum yav çokkk....
  • F
  • quote:

Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa

F

E
    N
    E
    R
    B
    A
    H
    Ç
    E
  • başlamayın şu fake işlerine ...... ADAM GİBİ
    yorum yazarsanız sevinirim ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: m3®T

başlamayın şu fake işlerine ...... ADAM GİBİ
    yorum yazarsanız sevinirim ..

kızlarla pek bakışma, kendi kendine gelin güvey olduğunu kızın yanına gittiğin zamn anlarsın, ama diğer ihtimal de mümkün
    benim tavsye edeceğim şey, kzın yanına ilk defa gitmeden arkadaş olmaya çalış samimiyet kur ama çok zorlamadan zamanla

kızla ilk konuştuğunda sevgili muhabbetine girersen kız tırsabilir, tanıdık vasıtasıyla ara kurmaya çalış veya bir kz arkadaşını ona gönder kendin hakkında, hem daha kolay olur
  • boş iş bunlar
    aklını yorma kızlar için
    değmez...sana sööliyim
    abi nasihatı sana
    aşk meşk yalan dolan
    3 gün bilemedin 4 gün felan...
    bu topiğide boşa açtın bak şimdi
    takma kafana
    birgün ne demek istediğimi anlayacaksın
  • İlk önce konuya bi açıklık getirelim. Kaç kişi aşık oldunuz. Başlılta "AŞIK OLDUK AMA...." diye yazıyorda?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.