Şimdi Ara

Aşık oldum :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bırak o kızı daha lise çağından kurtulamamış benim bildiğim ne lisesi ortaokulda kızlar böyle yapar utanır ve ben erkekle çıkmam der.

o kıza deki büyüde gel
  • quote:

Orjinalden alıntı: BL@CKBeRRY

Boşver aşkı be hocam...

BENCEDE
  • quote:

Orjinalden alıntı: KüçükKötüEjderha

quote:

Orjinalden alıntı: RuBeRu

üniversite de yan sınıfta hoşlandığım bir kız. Dönem başından beri onun peşindeyim.Birtürlü açılamadım açılmam için uygun fırsat bulamamıştım.İki hafta önce açıldım ama olumsuz cevap aldım yani diyo benim cevabıım sana karşı değildir tüm erkeklere karşıdır.Hayatımda bir erkek istemiyorum.İstediğin zaman konuşuruz muhabbet ederiz ama bir erkek olmasını istemiyorum hayatımda diyor.Üstüne basa basa sordum beni mi istemiyorsun diye ama hiçkimseyi istemiyorum diyor.. Diğer yandan da kantinde otururken koridorda dolaşırken üniversitenin bahçesine sigara içmeye fln çıktığımda beni yanında bulunan kız arkadaşlarına gösteriyor gözlerini üzerimden ayırmıyor :S Sınıfımda kankilerim diyor bu kız senden hoşlanıyor cidden ama sen biraz pasif kalıyorsun sevgini fazla belli etmiyorsun diyorlar.Ben elimden geleni yapıyorum.Diyorum sen benim için özelsin seni tanıyınca yeniden dpoğmuş gibi oldum. Bana farklı duygular yaşatıyorsun herzaman senin yanındabulunmak istiyorum vs vs gibi kroşeleşmiş bir çok cümleyi de sarfettim daha Nasıl sevgimi belirtiyim ona ben ??Bu hiçbir erkeği hayatımda istemiyorum derken gerçekten içinden gelerek mi söylüyor acaba eğer öyleyse bu fikrinden nsl vazgeçirtebilirim. Ben garibana bir yardım edin : ( :( Ve bu kız cidden çok güzel belki 3 ayda 30 40 kişi teklif etmiştir ama hiçkimseye yüz vermiyor :S Bana biraz töleranslı çünkü hemşeriyiz. Bana o saadeti getirin :(

Gözlerim gözlerini arıyor.
    Ellerim ellerini istiyor.
    Yüreğim sevmeni bekliyor.
    AMA İMKAANSIZ BİR AŞKA TUTULDIUM GALİBA .
    Hergece gözyaşlarım akar bağrıma.
    Ben sana ne yaptımda.
    Sen bana böyle yaptın.
    Kimbilir birgün çıkıp gelirsin.
    Kim bilir ellerimi seversin
    Kimbilir yüreğimi seversin... :(:(:(

Bu arada bu nick benim değil.Ben üye değilim henüz arkadaşımın nick.O önerdi burdan yardım istemem mi :)

sağ mı sol mu

kroşeleşmiş nedir yaa cidden

• Erkek istemiyorsa metinT verelim gibi bir espri yapmak geldi içimden sadece şaka yapıyorum yanlış anlama
    Bu kız ya kaçan kovalanır olayını deniyor yada
    quote:

Orjinalden alıntı: alps

bu kız lezbiyen arkadaşları yanındayken sana bakıp eğleniyolar üzülme başkası olur

• kıza bir yandan bakmaya devam cana yakın davran
    bir yandandanda sessiz sedasız farklı bir kızı yedekle boşta kalmamış olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: eddie

quote:

Orjinalden alıntı: KüçükKötüEjderha

quote:

üniversite de yan sınıfta hoşlandığım bir kız. Dönem başından beri onun peşindeyim.Birtürlü açılamadım açılmam için uygun fırsat bulamamıştım.İki hafta önce açıldım ama olumsuz cevap aldım yani diyo benim cevabıım sana karşı değildir tüm erkeklere karşıdır.Hayatımda bir erkek istemiyorum.İstediğin zaman konuşuruz muhabbet ederiz ama bir erkek olmasını istemiyorum hayatımda diyor.Üstüne basa basa sordum beni mi istemiyorsun diye ama hiçkimseyi istemiyorum diyor.. Diğer yandan da kantinde otururken koridorda dolaşırken üniversitenin bahçesine sigara içmeye fln çıktığımda beni yanında bulunan kız arkadaşlarına gösteriyor gözlerini üzerimden ayırmıyor :S Sınıfımda kankilerim diyor bu kız senden hoşlanıyor cidden ama sen biraz pasif kalıyorsun sevgini fazla belli etmiyorsun diyorlar.Ben elimden geleni yapıyorum.Diyorum sen benim için özelsin seni tanıyınca yeniden dpoğmuş gibi oldum. Bana farklı duygular yaşatıyorsun herzaman senin yanındabulunmak istiyorum vs vs gibi kroşeleşmiş bir çok cümleyi de sarfettim daha Nasıl sevgimi belirtiyim ona ben ??Bu hiçbir erkeği hayatımda istemiyorum derken gerçekten içinden gelerek mi söylüyor acaba eğer öyleyse bu fikrinden nsl vazgeçirtebilirim. Ben garibana bir yardım edin : ( :( Ve bu kız cidden çok güzel belki 3 ayda 30 40 kişi teklif etmiştir ama hiçkimseye yüz vermiyor :S Bana biraz töleranslı çünkü hemşeriyiz. Bana o saadeti getirin :(

Gözlerim gözlerini arıyor.
    Ellerim ellerini istiyor.
    Yüreğim sevmeni bekliyor.
    AMA İMKAANSIZ BİR AŞKA TUTULDIUM GALİBA .
    Hergece gözyaşlarım akar bağrıma.
    Ben sana ne yaptımda.
    Sen bana böyle yaptın.
    Kimbilir birgün çıkıp gelirsin.
    Kim bilir ellerimi seversin
    Kimbilir yüreğimi seversin... :(:(:(

Bu arada bu nick benim değil.Ben üye değilim henüz arkadaşımın nick.O önerdi burdan yardım istemem mi :)

sağ mı sol mu

kroşeleşmiş nedir yaa cidden

ne demek istediğini anlamıcak kadar anlayışsız olduğunuzu düşünmemişdim.pay çıkartmışsınız kendinize tbr ediyorum sizi burdan.klişe diyceksen kroşe demiş ne var bunda abartılcak çözemedim.

yorum yapan arkadaşlar tşk ediyorum.arkadaş geldiğinde okutcam

• kız sanırım senin onun peşinden koşmanı sürünmeni istiyor. Bazı kızlar böyle şeyler yapabilir. Peşini bırakma bence
  • boku yedin
  • sağol gel sende
  • Pazartesi günü benimle konuşmak istiyordu ama ben çekniyordum.Kara verdim kesin konuşcam artık canıma tak etti :) Arkadaşlarda konuş diye çok ısrar ediyorlar.Sana bakıyor takip ediyor arkadaşlarına gösteriyor fln diyorlar.Tabi ben yüzüne bakamadığım için göremiyorum bunları =) Ama son konuşmam olacak zorlamıycam israr baskı yapmıycam.O hayır diyecek sanırım bende sen istesende istemesende seni seveceğim diycem.

Birde o kadar basit insanlar var ki milletin bir açığını bulupta dalga geçsem diye uğraşan embesiller.Siz gülün eğlenin niye yazmadım ben bunları..Başkalarında kusur arıyacağınıza gidin ayna da bir kendinize bakın en büyük kusuru orada göreceksiniz ve beyin hücreleriniz el verdiği kadarıyla düşünün acaba ben bu dünyada ne işe yarıyorum diye !!!
  • ne yaparsan yap ''seni seviyorum'' deme. sev ama belli etme. kız ona bagımlı oldugunu anladıgı anda burnu havalanır. koşturdukça koşturur peşinden. sende maymun oldugunla kalırsın.
  • Kasma kendini abicim her şey bir yol bulur.
  • bence recep ivedike sor.

http://www.cevaplarinrecepi.com/
  • buügn 1.5 saat falan konuştuk beni tanımak istiyor.Çok mutluyum şuanda imkaansız diye birşey yokmuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuBeRu -- 29 Aralık 2008; 7:05:02 >
  • quote:

buügn 1.5 saat falan beni tanımak istiyor.Çok mutluyum şuanda imkaansız diye birşey yokmuş :)

"bugun 1.5 saat felan beni tanımak istiyor"

bu nasıl bir cümledir yahu, üniversite öğrencisi olduğundan eminmisin ?

böyle konuşursan kız olsam bende yüz vermem sana, bu ne bee!
  • saldır yağuşur
  • quote:

buügn 1.5 saat falan beni tanımak istiyor.Çok mutluyum şuanda imkaansız diye birşey yokmuş :)

e hadi hayırlısı...

bi benim başıma gelmedi böyle bişey.. oysa ki geçen hafta olucaktı keşke ...

artık başlığı da değiştir istersen "Aşık Oldum :) " yap..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

quote:

"bugun 1.5 saat felan beni tanımak istiyor"

bu nasıl bir cümledir yahu, üniversite öğrencisi olduğundan eminmisin ?

böyle konuşursan kız olsam bende yüz vermem sana, bu ne bee!

heheh evet haklsıın ama o anki heycanla anca bukadar yazabilmişim :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.