Şimdi Ara

asık olunan kızı unutmanin en kolay unutma yöntemi nedir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
8.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen hocam benim de bir seneyi geçiyor. Ben de mutluyum.
  • Unutamazsın :)
    Denendi/Deniyorum/Tükendiriyor/Tükeniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Zebani

quote:

Orijinalden alıntı: AnI_

quote:

Orijinalden alıntı: The Zebani

Unutman imkansız sadece zaman seni buna alıştırıyor alışınca da belki başka ilişkiler olur ama bu yaşadığından daha büyük aşk sevgi vb. hisler yaşamazsan geçmiş olsun

Kalbinin bir köşesinde kalicak diyorsunuz yani

En azından bende öyle hislerinin gücüne sevginin aşkının gücüne bağlı ne kadar güçlü o kadar imkansız

Anladım hocam.valla şöyle soylim ben böyle bir kızı ömrü hayatım boyunca arasam bulabileceğimi hiç sanmıyorum tam aradığım karakterde ve güzellikte bir kız

• quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

Onun için hiçbirşey yapmayacaksın . Tek kural bu. Kendi kendine unutulup gidecek yok öyle şarkı falan

Dayanmiyorum be hocam içimden hep bu kız için iyi biseyler yapmak geliyor tutamıyorum kendimi.şarkı konusuda öyle dinlemeden yapamiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlooDWinD

quote:

Orijinalden alıntı: Straw Hat

quote:

Karşılıksiz olarak bir kızı deliler gibi köpek gibi seviyorum daha nasıl tarif edebilirim bilmiyorum neyse ben bu kızı nasıl unuturum en kısa sürede allah rızasi icin yardımci olun

Yaş 21

1. Konuda ayrıntılı bilgi vermemişsin, kıza çıkma teklif edip red mi edildin de karşılıksız olduğunu düşünüyorsun?

2. Kıza açılmadıysan açıl.

3. Açılıp da reddedildiysen kızı incele. Burnu havada, hoppa bir kızsa zaten unut. Bildiğin unut.

4. Makyaj tanıma nedir öğren, kızın güzelliği doğal mı? Makyaj güzelliğiyse unut. Bildiğin unut.

5. Kızın güzelliği doğal ve mütevazi bir kızsa, reddedildiysen bile unutma, kendini geliştir, bir daha yürü.

6. Bazen unutmamak eğlencelidir. Açıkçası platonik de olsa sırılsıklam aşık olunca insanın gece uyuyamaması, onu düşünürken kalbinin hızla çarpma.. Her neyse işte, bunlar güzel şeyler, gidince çok mu rahat edeceksin?

7. Yedi yok.

Çok doğru bir yorum :) bende tavsiye ederim bu maddeleri.

Zaten ne aşklar bitti geçti hocam, buda sen hiçbirşey yapmasan bile geçecek, 6. Maddede dediği gibi, onu unuttuktan sonra üzüleceksin bile. Birini karşılıksız sevmek hiç kimseyi sevmeyip boşlukta durmaktan iyidir

Size katılıyorum hocam ama bu kız hayatıma giren diğer kızlara hic benzemiyor bende yeri çok farklı

• quote:

quote:

Karşılıksiz olarak bir kızı deliler gibi köpek gibi seviyorum daha nasıl tarif edebilirim bilmiyorum neyse ben bu kızı nasıl unuturum en kısa sürede allah rızasi icin yardımci olun

Yaş 21

1. Konuda ayrıntılı bilgi vermemişsin, kıza çıkma teklif edip red mi edildin de karşılıksız olduğunu düşünüyorsun?

3. Açılıp da reddedildiysen kızı incele. Burnu havada, hoppa bir kızsa zaten unut. Bildiğin unut.

4. Makyaj tanıma nedir öğren, kızın güzelliği doğal mı? Makyaj güzelliğiyse unut. Bildiğin unut.

5. Kızın güzelliği doğal ve mütevazi bir kızsa, reddedildiysen bile unutma, kendini geliştir, bir daha yürü.

6. Bazen unutmamak eğlencelidir. Açıkçası platonik de olsa sırılsıklam aşık olunca insanın gece uyuyamaması, onu düşünürken kalbinin hızla çarpma.. Her neyse işte, bunlar güzel şeyler, gidince çok mu rahat edeceksin?

7. Yedi yok.

Hocam makyaj tanima diye googlea arattim bisey bulamadim..biraz bahsedermisin..ya da link falan varsa..?

• quote:

Orijinalden alıntı: Otomobilgini

Unutma kardeşim unutmak için mi sevdin ?
    Ben bi kızı seviyorum 2 senedir.
    Kaç kez mesaj attım, her yerden engelliyor.
    Teklifimi de reddetti, ama hala seviyorum.
    Karşılıksız seviyorum ve çok mutluyum.

Ah be hocam ne yapayım başka kız başka çaremi bıraktı.dost olarak görüşelim diyorum yüz yüze onu bile kabil etmiyor neymiş efendim bu zamanlarda uygun olmaz miş e niye unutmam zor olurmuş kizicam kızamıyorum ne kadar dil döktüysem kabul etmedi yüz yüze görüşmeyi az önce balkonda sigara içerken babasıyla gelirken gordum içim parçalandi yeminle bir kaç güne okul için başka şehire gidecek aylarça yok burda
  • Kardeş öncelikle bir kız hakkında "çok temiz dusunceli" gibi kesin şeyler söyleme. Sonrasina gelecek olursak,unutmak yok alismak var
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyakkabiBagi

Kardeş öncelikle bir kız hakkında "çok temiz dusunceli" gibi kesin şeyler söyleme. Sonrasina gelecek olursak,unutmak yok alismak var

Neden peki hocam öyle düşünmim.

doğrudur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Otomobilgini

Unutma kardeşim unutmak için mi sevdin ?
    Ben bi kızı seviyorum 2 senedir.
    Kaç kez mesaj attım, her yerden engelliyor.
    Teklifimi de reddetti, ama hala seviyorum.
    Karşılıksız seviyorum ve çok mutluyum.

Ah be hocam ne yapayım başka kız başka çaremi bıraktı.dost olarak görüşelim diyorum yüz yüze onu bile kabil etmiyor neymiş efendim bu zamanlarda uygun olmaz miş e niye unutmam zor olurmuş kizicam kızamıyorum ne kadar dil döktüysem kabul etmedi yüz yüze görüşmeyi az önce balkonda sigara içerken babasıyla gelirken gordum içim parçalandi yeminle bir kaç güne okul için başka şehire gidecek aylarça yok burda

Hocam ben kızla aynı okuldayım, beni görünce küçümseyici bir bakış atıyor. Ancak onu görünce gülüyorum ve mutlu oluyorum. Beni sevip sevmemesi umrumda değil. Ona olan sevgim beni hayata bağlıyor. Pazartesi günleri millet söve söve okula gidiyor, ben yine aşkımı görcem diye koşa koşa gidiyorum. Her teneffüs çaktırmadan sınıfına bakıyorum. Platonik takılıyorum ve mutluyum ama unutmak isterseniz de başkasiyla sevgili olun bir haftaya unutursunuz.

• quote:

quote:

Kardeş öncelikle bir kız hakkında "çok temiz dusunceli" gibi kesin şeyler söyleme. Sonrasina gelecek olursak,unutmak yok alismak var

doğrudur

sevince olması gerektiği gibi değil görmek istediğin gibi görürsün o yüzden. Ayrıca kadınlar iyi rol yapabilir
  • quote:

quote:

quote:

doğrudur

sevince olması gerektiği gibi değil görmek istediğin gibi görürsün o yüzden. Ayrıca kadınlar iyi rol yapabilir

Anladım. Durum şöyle hocam biz bu kızla ilk önce arkadaştık ben iyice tanıdıktan sonra nasıl olduğunu bile anlamadan aşık oldum

• quote:

quote:

quote:

quote:

doğrudur

Anladım. Durum şöyle hocam biz bu kızla ilk önce arkadaştık ben iyice tanıdıktan sonra nasıl olduğunu bile anlamadan aşık oldum

Belki duygusal anlamda boşlukta olduğunuz için olmuştur. Uzun süredir yalnızsanız olabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

doğrudur

Belki duygusal anlamda boşlukta olduğunuz için olmuştur. Uzun süredir yalnızsanız olabilir.

Böyle olabilecegi hiç aklıma gelmemişti.bu kızdan önce platonik olarak sevdiğim bir kız vardı onu unutmuştum zar zor sonra vaziyet bu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

doğrudur

Böyle olabilecegi hiç aklıma gelmemişti.bu kızdan önce platonik olarak sevdiğim bir kız vardı onu unutmuştum zar zor sonra vaziyet bu

Alıntıları Göster
    Mutlu falan değilsin kendini kandırma, avutma bence . Ayrıca bir haftaya kimse kimseyi unutmaz. Sevilen kız hiç unutulmaz. Alışılır ama bozmayın moralinizi alışmak derken acı yok artık akla gelme oranı mimimum yada hiç gelmez ama bahsi geçince bu işlerin hatırlanır. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeHayatAma -- 1 Kasım 2015; 2:22:57 >

• quote:

quote:

quote:

doğrudur

Alıntıları Göster
    o kıza çok kapıldıysan ne desek boş ama şöyle düşün bazen bir şeyi ne kadar istersek isteyelim onu elde edemeyiz ve bu kesinse o zaman ısrar etmeninde bir anlamı yok . unutmaya çalış başta tabi ki zor olacak ama zamanla unutursun elbet. mutluluğu başkasında aradığın gün bittiğin gün olur.. sana bir tavsiye sen çok fazla sevme karşıdakinin seni sevmesini sağlamaya çalış anladın yani tabi ki zor bir şey ama olay bu sen aşık oluverirsen olmaz ki bu işler çünkü insan sevdiğine karşı hep 1-0 yenik başlar. sonuç olarak Kendini üzme , bir dahada duygularını frenle bu derece sevme derim normal sev yani çünkü insan bir sevdimi harbi seviyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ısm@ılcngkc

o kıza çok kapıldıysan ne desek boş ama şöyle düşün bazen bir şeyi ne kadar istersek isteyelim onu elde edemeyiz ve bu kesinse o zaman ısrar etmeninde bir anlamı yok . unutmaya çalış başta tabi ki zor olacak ama zamanla unutursun elbet. mutluluğu başkasında aradığın gün bittiğin gün olur.. sana bir tavsiye sen çok fazla sevme karşıdakinin seni sevmesini sağlamaya çalış anladın yani tabi ki zor bir şey ama olay bu sen aşık oluverirsen olmaz ki bu işler çünkü insan sevdiğine karşı hep 1-0 yenik başlar. sonuç olarak Kendini üzme , bir dahada duygularını frenle bu derece sevme derim normal sev yani çünkü insan bir sevdimi harbi seviyor

Söyledikleriniz sonuna kadar doğru hocam .tek aklıma karşımdaki insanın beni sevmesini nasil saglarim ne yapmak lazım bu konuda benim aşk konusunda durumum hep ya benim sevdiğim beni sevmedi yada beni seveni ben sevemedim böylede bir şanssizligim var

• quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

quote:

quote:

Yaş 21

7. Yedi yok.

Hocam makyaj tanima diye googlea arattim bisey bulamadim..biraz bahsedermisin..ya da link falan varsa..?

Makyaj tanıma benim o an isimlendirdiğim bir şey. Kızların yüzüne baktığında makyajlı olup olmadıklarını anlamak işte. Bu illa bariz belli kıpkırmızı dudaklar, simsiyah gözler gibi basit olmak zorunda değil. Kapatıcı kremleri öyle ustalıkla kullanan kızlar var ki, yanakları tamamen sivilce izleri ile kaplı birçok kız tenini görünüşte bebekler gibi pürüzsüz yapabilir. Ha bilen göz bakınca anlar, ayrı konu. Kastettiğim buydu. Yoksa kırmızı ruj sürmüş bir kızı herkes anlar zaten, bunun için bilgi gerekmiyor.

• Başlığı görünce yine hatırladım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.