Su anda kiz arkadasim var...Ama sevdigim kiz baska...Kisacasi kiz arkadasimdan hoslanmiyorum...Hoslandigim kizin da hoslandigi baska biri var...
Artik cik cikabilirsen bu isin icinden...Akil verin yav ben napiyim??
senin durumun kötüymüş.sewdiğin kızdan ilgi görmüyorsan bırak takma kafana,senin sewdiğinle deil,seni sewenle mutlu olursun..boşuna da çıkma ayrıl.zamana yazık...
Ya isin kotu tarafi su andaki kiz arkadasim da beni cok seviyo...Zaten teklif eden de oydu...Zamanla ben de onu severim demistim ama olmadi iste...Isinamadim bi turlu...
En iisi onu daha fazla aldatmadan ayrilmak...Onu kirmadan nasil ayrilcagimi da hic bilmiyorum...
eft en iyisini yaparsın.hem kız ilerde seni iyi hatırlasın...kırmadan yap.gözlerine bakmaman biras mesafe koyman yeterince iyi bi cvp olabilir amaca giden yoldasewmek herşey deil ki....
@psykhe biz sizin kadar acımasız olamıyoruz malesef.kırmaya grk yok.insanın gözünde iyi bir intiba bırakmalı.al bak bu iki gün önce beni bırakmıştı aldatmıştı faln filan demesine grk yok...
@psykhe & aspci
Ikinize de tesekkurler...Insallah onu kirmadan bu isi bitirebilirim...
arkadaşlar bi kız var beni sevdiğini biliyom çünkü çıkma teklif etti.ama ağırdan aldım ama kıza aşığım bugüne kadar hiç böyle olmamıştım.şimdi kızla fazla konuşmuşluğumuz yok arkadaşa söylücem kıza bi söylesin.bizim sülalede bişey var benim yaşımdayken çıkmaya başlayan çıktığıyla evleniyo.aslında güzel bi gelenek.reddedilme korkusu var bende o yüzden daha önce hiç bi kızla konuşamadım.
manyak oldum manyak , daha öncede aşık olduk ama hiç bole olmamıştı, bide soyleyebilsem...
heeeyyt noluo len burda.....ya of len bak manyak hüzünlendim msjları okuyunca...zaten dert üstü dert...len boq yoluna gidiom ben ya...walla noolcak bu UNUTAMAYANLARIN hali?...hadi unuttum diyelim ama eski ilişkimden sonra şimdiye kadar kimseyi beenemedim bi türlü.....kim gelse hep ona benzetiorm eksilerini düşünüorm...gelen kızlarda bana sataşıo bu sefer....olmicak böle hep haklıyım hemde cezasını ben çekiorm....yabancı müzik seven varsa ve hüzünlü olan varsa şu şarkıyı dinleyin derim başka bişi demem
Mazzy Star - Fade into you
quote:
Orjinalden alıntı: snoopcess
heeeyyt noluo len burda.....ya of len bak manyak hüzünlendim msjları okuyunca...zaten dert üstü dert...len boq yoluna gidiom ben ya...walla noolcak bu UNUTAMAYANLARIN hali?...hadi unuttum diyelim ama eski ilişkimden sonra şimdiye kadar kimseyi beenemedim bi türlü.....kim gelse hep ona benzetiorm eksilerini düşünüorm...gelen kızlarda bana sataşıo bu sefer....olmicak böle hep haklıyım hemde cezasını ben çekiorm....yabancı müzik seven varsa ve hüzünlü olan varsa şu şarkıyı dinleyin derim başka bişi demem
Mazzy Star - Fade into you
abi neden peqi dier kızları da unutamaadıklarına bnzetmeye çalışıon?? bırak o kızlarla da farklı yaşa unutamıcaın izler bıraksın snde izin ver de...
quote:
Orjinalden alıntı: kskliyiz
arkadaşlar bi kız var beni sevdiğini biliyom çünkü çıkma teklif etti.ama ağırdan aldım ama kıza aşığım bugüne kadar hiç böyle olmamıştım.şimdi kızla fazla konuşmuşluğumuz yok arkadaşa söylücem kıza bi söylesin.bizim sülalede bişey var benim yaşımdayken çıkmaya başlayan çıktığıyla evleniyo.aslında güzel bi gelenek.reddedilme korkusu var bende o yüzden daha önce hiç bi kızla konuşamadım.
korkmanın gereği yok,kabul et ve bi şans ver,olmadı ,yürüyemedi ise de ayrılarkadaş araya sokma,intiba kaybedersin,ne o korkaklar gibi aqrkadaşa sölemeler fln..ayrıca reddetse ne olacak ki,önüne yeni fırsatlar çıkar nerden biliosun?
AÇILMAYIN SAKIN
ben açıldım da noldu...20 gün sürdü...sonra bana "seni sevmiyorum...sadece sevdiğimi sandım" dedi...
bunu bilmeden tek taraflı severken çok daha mutluydum...keşke hiç açılmasaydım diyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: S_A_H
AÇILMAYIN SAKIN
ben açıldım da noldu...20 gün sürdü...sonra bana "seni sevmiyorum...sadece sevdiğimi sandım" dedi...
bunu bilmeden tek taraflı severken çok daha mutluydum...keşke hiç açılmasaydım diyorum...
tek taraflı sürerken bi bilmemezlik içinde olursun.açıldın ve örendintek taraflıyken kendini avutursun hayallerle.bu arada bu kdr büyük yazmana gerek yok.dikkat et bras..
gizem şenol seni seviyorum
k1z1n 5 ayd1r pesindeyim bi k1z1 k1skand1rmak için k1za ç1kma teklifi ettim kabul etti ama 2 hafta sonra ayr1ld1k delirecgim ask1ndan
quote:
Orjinalden alıntı: aspci
quote:
Orjinalden alıntı: S_A_H
AÇILMAYIN SAKIN
tek taraflı sürerken bi bilmemezlik içinde olursun.açıldın ve örendintek taraflıyken kendini avutursun hayallerle.bu arada bu kdr büyük yazmana gerek yok.dikkat et bras..
bende acilmama taraftariyim bende acildim ama sonuc husran oldu
'gerçek aşk için teklik esastır! yani aşık olunanın aşık olandan haberi olmaması gerekir...'
bende acilmama taraftariyim bende acildim ama sonuc husran oldu
'gerçek aşk için teklik esastır! yani aşık olunanın aşık olandan haberi olmaması gerekir...'
hocam son sözü söylemişsin zaten...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme