Abiler ablalar herkese öncelikle selamunaleyküm. Benim aşil tendonumu parçalamam yada kırmam lazım bayağıdan beri araştırdım dışardan çok uzun süre uzak kalıyormuşuz. Benimde uzun süre dinlenmem lazım. Neden böyle birşey yapmak istiyorsun diycekler olursa. Bu sene psikolojim darmaduman oldu aile içi problemler ve en kötüsüde en değer verdiklerimi toprağa verdim. Okula hiç gitmedim bu olaylar olduğundan beri (özel okula gidiyorum) Bu yüzdende derslerimi dinleyemedim performanslarımı kaçırdım çok düşük notlar alıcam. Benim acilen kendime zarar vermem gerek ama büyük bir zarar 3-4 ay rapor alabiliceğim bir zarar. İntihar etmeye kalkıştım yapamadım korktum. En sonunda araştırmalarım sonucunda aşil tendonunu buldum ve parçalamaya yada kırmaya karar verdim nasıl kırıcağım hakkında hiç bir fikrim yok. Sizden yardım istiyorum nasıl kırıcağım hakkında da fikirlerinizi bekliyorum.
Aşil tendonunu kolay kolay kopartamazsın. Koparsa da o bacağının aksama ihtimali yüksek. Kolay iyileşmiyor.
Kendine zarar verene kadar psikoloğa git. Klinik tedaviye ihtiyacın var.
Yaşın da küçükmüş. Hiçbir şey çözümsüz değil.
bende okula ara verdim çekil bi köşeye dinlen 1 yıldan bişey kaybetmessin. evde yat. okul için rapor almaya değmez.