Şimdi Ara

#ASIM ŞEKİP KAYA ÜNİVERSİTESİ 2017 GİRİŞLİLER#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdiden yerimizi alalım ben mimarlığa gidicem büyük ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Asım Şekip Kaya Üniversitesi 2017 Girişliler

Asım Şekip Kaya Üniversitesi (ASKÜ), 2015 yılında kurulan, İstanbul'da yer alan bir devlet üniversitesidir. Üniversite, adını Türkiye'nin ilk modern ressamlarından biri olan Asım Şekip Kaya'dan almıştır.

2017 Giriş Puanları ve Sıralama

ASKÜ'nün 2017 yılı giriş taban puanları ve sıralama bilgileri aşağıdaki gibidir:

• En yüksek taban puanı: 494,484 (Tıp Fakültesi)
    • En düşük taban puanı: 266,185 (İlahiyat Fakültesi)
    • En yüksek sıralama: 1 (Tıp Fakültesi)
    • En düşük sıralama: 11508 (İlahiyat Fakültesi)

Fotoğraflar ve Resimler

ASKÜ'nün resmi web sitesinden kampüsün fotoğraflarına ve resimlerine erişilebilir. Bu görseller, üniversitenin modern altyapısını ve öğrencilere sunduğu imkanları gözler önüne seriyor.

Yorumlar

ASKÜ hakkında öğrencilerin ve mezunların yorumlarına çeşitli çevrimiçi platformlarda ulaşılabilir. Bu yorumlar genellikle üniversitenin akademik kalitesini, sosyal olanaklarını ve yerleşke hayatını olumlu yönde değerlendiriyor.

Özet

Asım Şekip Kaya Üniversitesi, İstanbul'da konumlanan ve çeşitli lisans ve lisansüstü programları sunan genç ve dinamik bir devlet üniversitesidir. 2017 yılı giriş taban puanları ve sıralama bilgileri, öğrencilerin üniversiteye kabul şanslarını değerlendirmelerine yardımcı olabilir. Kampüsün fotoğrafları ve resimleri, üniversitenin modern altyapısını sergilerken, öğrenci yorumları akademik kalite ve sosyal yaşam hakkında değerli bilgiler sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • :D :D ne alaka şimdi ya

• Diziyi hiç izlemeyince dedim böyle bir üniversite mi varmış. Yamanla kanka olmak için ben de yazdım.

• hukuk tercih ettim

avukat selim serez'in hukuk bürosunda çalışmayı düşünüyorum

• Asım Şekip Kaya Üniversitesi
    (veya)

sizlerin deyimiyle "Aşk" Üniversitesi

Güvender Yayınları Türkçe kitabıyla sınava hazırlanan Yaman, seni de unutmadık.
  • Yaman Koper üniversite konusunda bizi bilgilendirmek için foruma gelebilir mi

• #ASIM ŞEKİP KAYA ÜNİVERSİTESİ 2017 GİRİŞLİLER#

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler eylule yuruyim diyorum o kil kuyruk sevgilisi orda mi hala? Bu arada yaz mimarlik

• İnşaat müh. yazan var mı ki acep? Orkunun şirketinde 10k ile işe başlayacaklarmış da :D

• K*ltak dili ve edebiyatını yazdım sudenin dilini çözüp insanları kandırılmaktan kurtaracağım

• Tek bir tane soru bankası çözerek tam burslu kazandım sorularınızı alabilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.