Şimdi Ara

asinx + bcosx = c şeklindeki denklemlerin çözüm kümesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuya çalışmama gerek var mı? Apotemi trigoda karşıma çıktı. Mezunum, ne okulda gördüm ne de geçen sene dershanede gördüm bu konuyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okuldaki ve dershanedeki hocalarının böyle bir denklemin varlığından haberi olmaması yüksek ihtimal. Bilsen iyi olur bence.

• Kazanım listesini inceleyebilirsin eğer varsa mutlaka öğrenmen gerekir ama yoksa atlayabilirsin

Yine de konu bütünlüğünün sağlanması açısından çalışmanı öneririm ayrıca ilerideki kimi sorularda bu özellikler
    gerektiğinde başka yollar arayarak zaman kaybedebilirsin
  • gerek var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Stewartteoremi kullanıcısına yanıt
    Dershanedeki matematik hocam şu an doçent. Ayrıca gayet de iyi bir bilgisayar mühendisi.Okulda görmediğimiz birçok şeyi de öğretti ama bunu anlattığını hatırlamıyorum.
    Neyse ya çok önemli değil zaten en fazla 1 saatimi alır yarın çalışır geçerim

• Hocam insanların mat bilgisi ile yks bilgisini bir tutmamak lazım şüphesiz iyi bir hocadır ama siz yinede çalışın trigonometride tüm parçaları tamamladıkça konu çok daha anlamlı hale geliyor .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yarın bitireceğim orayı. Kısa bir şey zaten öğrenmekten zarar gelmez. Apotemi müfredatta olmayan şeyleri belirtiyordu bunda belirtmemiş demek ki var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sonsuz geometrik dizi formülü?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okuldaki hocam müfredatta yok dedi ama fl ders kitabında var konu hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.