Şimdi Ara

Aşırı derecede lag sorunu.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • babam tt den emekli olmayaydı sıkıntı ne ögrenirdim de.. fena yeni makine aldım diyorum sorun onda mı acaba kablo çektim odaya yahu adam wifide sıkıntı var yazınca cünnnahhhh herhangi bi gelişme göremedim
  • Yurtdışı çıkışı sağlayan fiber kablolarını kediler kemirmiş.ekipler yoğun bir şekilde kemirilen kabloları onarıyormuş.suç kedilerde ttnet ile alakası yok
  • Sorun bende zannediyordum, sinir oldum 2 saattir . Oyunda latency 1000 den aşağı düşmüyor.
  • Ben sabahtan beri bağlanamıyorum anlamadım gitti.

Bağlanmak istediğimde sorun var diyor isterseniz offline devam edebilirsiniz dedi,ben de devam et dedim oyun sıfırdan yeni başladı tuhaf iş,diğer karakterler mefta olmaz inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vorb -- 7 Haziran 2014; 15:42:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vorb

Ben sabahtan beri bağlanamıyorum anlamadım gitti.

Bağlanmak istediğimde sorun var diyor isterseniz offline devam edebilirsiniz dedi,ben de devam et dedim oyun sıfırdan yeni başladı tuhaf iş,diğer karakterler mefta olmaz inşallah.

offline oynanmıyordu bu oyun hocam, değiştirmişlerim acaba?
  • Vallahi ben de şaşırdım karakterler uçmuş gözüküyor sabahtan beri uğraşıyorum format bile attım şu anda bağlantım ofline,yalnız bağlanmak istediğim zaman 3003 hatası veriyor,diğer taraftan sıfırdan bir karakterle oynamama izin verdi çözemedim işi 50mb bağlantı var sürüüünüyoruz .

Sorun çözüldü arkadaşlar şimdi bağlandı karakterlerde geldi,tabi olan bize oldu formatvs neyse herkese iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vorb -- 7 Haziran 2014; 16:58:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vorb

Vallahi ben de şaşırdım karakterler uçmuş gözüküyor sabahtan beri uğraşıyorum format bile attım şu anda bağlantım ofline,yalnız bağlanmak istediğim zaman 3003 hatası veriyor,diğer taraftan sıfırdan bir karakterle oynamama izin verdi çözemedim işi 50mb bağlantı var sürüüünüyoruz .

Sorun çözüldü arkadaşlar şimdi bağlandı karakterlerde geldi,tabi olan bize oldu formatvs neyse herkese iyi oyunlar.

Hocam oyun düzeldimi sende? Latency 400 den aşağı inmiyor .400-1200 arası değişiyor sürekli.
  • Bugün biraz daha iyi gibi bağlantı,gerçi ara sıra ttakılıyor yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Bilgisayar dizüstü ise sorun bilgisayarda yer alan wifi donanımından kaynaklı olabilir.

Neden diyorum çünkü geçenler de bir yakınıma gittim ve hem ben hem o iki farklı bilgisayarda oyunu oynarken onda bir ara sürekli lag olurken ben de olmadı. Dizüstü bilgisayarı güzel olmasına rağmen Wifi kartı pek bilinmedik bir marka. Asus nedense güzelim bilgisayara bilinmedik bir markaya ait chip koymuş. Kendisi bana daha önce de nette ara ara sorun yaşadığını söylemişti.

Senin sorun da bundan kaynaklı olabilir.

Hocam bilinmedik marka olmasıyla ilgili herhangi bir sorun olmaz çünkü donanımdan anlayan biri olarak çok bilindik markaların kullandığı materyal kalitesi ile bilinmeyen dediğin markanın materyal kalitesi tamamen aynı eğer alıcı ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorsanız cihazı bozuk olabilir. Fakat marka ve performans kıyaslaması yanlış geldi bana eğer özellikleri(çok fazla bir özellik yok zaten wi-fi alıcılarda) düşükse ozaman laptop o kadar da iyi değildir. Neyse ben sadece bilgilendirme yapmak istedim, iyi günler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.